Gå til innhold

Bremsespor

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bremsespor

  1.  

    Skal sies at på en vanlig dag ville Portugal vunnet mot både Island og Østerrike. Maken til sjansesløsing og underprestering av et lag har jeg ikke sett på lenge.

     

    Nå er ikke husken min kjempegod akkurat, men Portugal har en lang og god tradisjon med å floppe i mesterskap etter å ha vært i favorittskiktet på forhånd. Når det er sagt så er det greit å komme videre for det er i utslagsrundene man må prestere i hver kamp. Så de kan jo fortsatt vinne, men Kroatia kan sies å være favoritter kanskje i neste kamp?

     

     

    Portugal bruker å floppe i VM, men i EM har de jo gjort det nokså greit. Semifinale i 2000, finale i 2004, kvartfinale 2008, semifinale i 2012, ..... finale i 2016?

    Skal dog innrømme at jeg har mer troa på et ballspillende Kroatia denne gangen, men det skal nevnes at Kroatia tapte 2-0 mot Norge i gruppekvalikken med nokså likt lag som de hadde mot Spania i går. Føler det kan tippe begge veier, men setter en liten knapp på Kroatia.

  2. Er planen å se kamp alene? I så fall er det null problem å få svartebørs. Ellers er det jo mange andre kamper der, og der får du garantert gode billetter via rm.com for 50-100 euro

     

    Planen var å dra med en, muligens to kompiser. Hvis vi drar vil vi jo helst ha en kamp der det blir skikkelig trøkk på stadion, og da troner El Clasico øverst på lista, evt. El Derbi eller en CL kamp med en god motstander. Gidder ikke å dra hele veien til Madrid for å se RM gruse Almeria liksom, selv om det også er gøy.

  3. Det ser ut som det blir veldig vanskelig for Real å ta ligagull nå ja. Det største håpet vårt er vel at Keylor Navas står en kjempekamp, og at Barca klarer å skrape med seg en uavgjort på hjemmebane. Det er snakk om små sjanser, men jeg ser ikke at Barca taper med vilje på Camp Nou hvis det kommer til at de kan velge ligamester. De er nok for stolte for det. Håper jeg..

  4. Heisann! :)

    Har et par spørsmål. Var for ei stund siden involvert i et trafikkuhell der motparten brøt vikeplikt og kjørte inn i bilen min i siden (bilen er fortsatt fullt kjørbar). Har vært hos verksted der skaden ble takstert til 50 000, bilen hadde før en verdi på 65 000 – 75 000.

    Og da er spørsmålet mitt: Har jeg krav på bilens listepris/ verdi på finn.no o.l, eller har jeg kun krav på takstprisen? Og om jeg kun har krav på takstpris får jeg utbetalt penger + skadet bil, eller bare penger? Føler forsikringselskapene er veldig uklare på dette.


    Bilen er forresten en BMW E46 320i 2001.

×
×
  • Opprett ny...