Gå til innhold

Andyflaks

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andyflaks

  1. Hei!

    For omtrent 3 år siden lagde jeg 2-3 ekstra snapchat-kontoer med random navn som jeg brukte til å adde de som var på topplista til hun jeg likte. Er dette ulovlig? Altså å lage snapchat-kontoer med navn som sannsynligvis tilhører andre? Var ung og dum på den tiden jeg lagde dem, og tenkte ikke noe videre over det før her forledens... Takk for svar!

  2. Har han gjort det får du brev med innkallelse.

    Tar det lang tid før man får dette brevet, eller skjer det ila. de første dagene? Er i forsvaret, så er sjelden hjemme. Derfor hadde det vært greit å være sikker på at han har gått til sak eller ikke, slik at jeg kan sikre meg permisjon den dagen det evt. skulle blitt et møte.
  3. Har gitt beskjed til kompisen min at jeg ikke husker eller har merket at jeg har vært borti. Han hører jo det jeg sier, men sier han ikke kan gjøre stort for å hjelpe. Var blant annet han som først fikk beskjeden om at han tenkte å gå til forliksrådet. Han kommuniserer liksom via kompisen min, istedenfor å formidle budskapet rett til meg, feks iform av et påkrav eller en mail.

  4. Jeg forstår, takk for innspill.

    Sjekket bilen min idag, har ingen skader utenom noen riper (vanlige bruksmerker, bilen begynner å dra på årene) Men har fått opplyst at blant annet kufangeren til klager har en kraftig bulk. Men det er ingen bulker på bakdelen min eller noe som tyder på at det har vært et så kraftig sammenstøt..

     

    Skjønner bare ikke hvorfor han ikke har sendt meg et påkrav på det han mener jeg skylder han enda... Det er trossalt tre måneder siden!

  5. Jeg følte også det ble en litt drastisk vei å gå rett til forlilsrådet. Ville det ikke vært mer naturlig å prøve å løse dette på tomannshånd først? Hvertfall i det minste ta kontakt!

     

    Kan være jeg som er utrolig paranoid, men har aldri vært borti dette før så er litt stressa...

    Flere innspill?

  6. Hei folkens!

    Jeg har et dilemma for tiden, som jeg gjerne vil dele for å få litt synspunkter på ting og tang.

     

    Det hele startet 19.januar 2015 da jeg kjørte en kompis hjem fra byen. Jeg hadde to andre personer i bilen utenom han jeg slapp av hjemme. Det var veldig mørkt den kvelden, og parkeringsfasilitetene på denne plassen er veldig elendige, og det står mange biler parkert veldig trangt. Da jeg skulle rygge for å snu bilen, mener naboen å ha sett at jeg dunket bort i støtfangeren hans, uten at hverken jeg eller noen av de andre i bilen har merket noe som helst sammenstøt med noen annen bil. Vi spilte ganske høy musikk i bilen på det tidspunktet, men jeg mener at dersom man først treffer en annen bil, så merker man det! Skadeomfanget er knust skiltramme, i tillegg til noen hakk i støtfangeren. 

     

    Det har foreløpig ikke blitt gjort noe med saken. Men på fredag, 3.april, fikk beskjed av han jeg kjørte hjem at fyren jeg tydligvis har dunket borti har opprettet sak i forliksrådet. Det jeg reagerer på er at fyren aldri har prøvd å ta kontakt med meg på noen måte. Han lar alt gå via kompisen min, som igjen sier det til meg. Jeg føler dette blir litt useriøst. Og hvertfall føler jeg det er helt på tryne å lage sak i forliksrådet nå, nesten tre måneder etterpå? For alt jeg vet, kan den skaden ha skjedd både før og etter den dagen jeg kjørte kompisen min hjem. Og lurer også på hvilke beviser han har å legge frem i et eventuelt forliksråd? Her blir det vel ord mot ord?

     

    Det jeg lurer på er hvordan jeg bør stille meg i denne saken? Går og tenker veldig mye på det, og har ikke lyst å ende opp i et forliksråd med en jeg mener jeg ikke har noe med å gjøre. Har ikke mottatt noe skriftlig varsel fra klageren heller.

     

    Om det er noen bilkyndige her, hvor mye vil det koste og få fikset denne skaden på bilen? Føler det er merkelig å true med forliksråd når det sannsynligvis er snakk om så lave summer. 

     

    Setter pris på alle råd og tips her!

    På forhånd takk! :-)

  7. Hei folkens! :)

     

    Er helt ny her på forumet men håper jeg har lagt tråden under rett seksjon.

     

    Jeg var å så på en 09' 700 Raptor i går, og likte denne veldig godt. Den så veldig strøken ut, uten feil og mangler. Saken er at den har en Yakahosu turbo montert. Selger sier at han ikke kan peke på noen som helst ulemper med å ha det på.

     

    Det jeg har hørt er at med turbo så sliter man mye mer på deler, reduserer levetiden, legger press på stemplene slik at de i verste fall ryker, lagerne må byttes oftere og at den alltid må kjøres varm.

     

    Mitt spørsmål er om dere som er ATV-kyndige kunne kommet med litt tips til meg om hva jeg skal gjøre. Hvilke ulemper/fordeler er det med å ha turbo?

     

    Takker for alle svar! :D

×
×
  • Opprett ny...