Gå til innhold

Apache

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Apache

  1. Jeg endte med Asrock 7900 XT og angrer ikke. Valgte 7900 XT over 6X00 serien pga VRAM.

    Forrige kortet jeg hadde GF 1070 hadde jeg siden det var nytt (sommer/høst 2026). Da fikk jeg beskjed fra andre at det 8 GB var "Alt for mye".

    Men det har holdt i mange år pga mye VRAM. Satser på det samme med det kortet jeg har nå.

  2. Musefella skrev (1 time siden):

    Ville heller ha gått for et 7900 xtx alla nitro eller xfx osv.. Har både 4090 og 7900xtx, selv om 4090 yter noe bedre og betraktelig bedre med raytracing så er det langt ifra så mye at det kan forsvare en prisøkning på 6000kr +.

    7900 xt er et godt kjøp, men min mening er at man får mer valuta for pengene om man går for xtx varianten.

    Har ikke råd til den prisøkningen 😞

  3. Når media skrev test om One Plus 8 Pro så nevnte de ikke noe som helst om at den bare støttet 5G fra Telia sitt nett. 

    5G fra Telenor var ikke støttet. Noen som vet om Goggle Pixel 7 Pro støtter både Telenor og Telia 5G ?

    Har i dag privat abb. fra Chili Mobil (Telia nettet) og jobb abb fra Telenor. Tenkt å bruke begge på Pixel 7 pro hvis det blir et kjøp.

    Hvis jeg kjøpet tlf med bindings tid hos f.eks hos Telia, får jeg brukt sim nr. 2 på Telenor nettet? Eller er den operatørlåst et viss tid?

     

    One Plus 8 Pro var/er en grei tlf men finger avtrykk sensoren som et "Svenks blinklys", funker, funker ikke.

    Og telefonene har til en vane og ringe et tilfeldig tlf nr i adresse lista etter man er ferdig med en samtale og legger telefonen fra seg, noe som er meget irriterende. 

  4. Hei

     

    Jeg er på jakt etter en 4G modem/ruter som jeg kan plassere i en usb utgang i bilen.

    Men utfordringen er det å finne et som slå seg på når bilen starter og gir strøm i 12v uttaket. 

    Vanlig 4G modem funker ikke på usb da det ikke gir trådløs dekning, en mere avansert 4G modem/ruter med batteri backup ser ikke til å fungere det heller da den må vekkes i livet når den går i svale eller fri for strøm.

    Har søkt en del på nett men finner bare noe humbug pirat opplegg fra Kina som ikke er interessant. 

     

    Tips mottas med takk.

  5.  

    Etter siste oppdatering på telefonen sist uke (har telenor) så plutselig så tar telefonen å rebooter, låser seg, henger seg. Har noen andre opplevd det? Før oppdateringen så varte batteriet på telefonen maks 2 dager nå vet jeg ikke da jeg hele tiden må ta å reboote den.

    Har ikke opplevd det der... Har du prøvd factory reset? Hvis ikke det funker så kan du jo flashe forrige firmware 

     

     

    Hjelper ikke med å resette tlf.

     

    Et stort NB! til alle som har Samsung s7 edge og enda ikke har tatt den siste oppdateringa på android. IKKE GJØR DET!!!

    Telefon din blir i praksis ubruklig da det f.eks. tar 2 min fra du prøver til du klarer å ringe ut. De som ringer inn må ringe lenge før din tlf ringer. Telefonen din vil restarte seg selv, låse seg og føles ut som om noen har helt sirrup i telefonen.

    Har funnet ut at dette er et større kjent problem hos Telenor. Problemetligger tale over 4G, det hjelper ikke mye å skru av LTE. De deaktiverte tale via 4g på mitt abb. Da begynte min tlf å fungere noe bedre. Blir noe varmere nå en før og vil låse seg under google maps. og strømforbruket ser ut til å være mindre bra.

    Problemet er rapportert til Samsung og de skal fikse det ved neste oppdatering. (Når en det blir....)

  6. Prod.nr. Beskrivelse Bestilt 799875 WD Desktop Black 3TB 1 814894 ASUS MAXIMUS VII HERO, Socket-1150 1 752764 Crucial DDR3 BallistiX Sport 16GB KIT 1 757466 Fractal Design Define R4 Black Pearl 1 817261 Intel Core i7-4790K 1 791617 Samsung SSD 840 EVO 120GB OEM 1 512803 Noctua NH-D14 CPU Kjøler 1

     

    Har den kjøleren på gamle pc'en og er fornøyd. Det er størrelsen som teller :-) Og WD hardisken burde funke ok for spill.

  7. Har i dag:

     

    i7 920

    asus p6t deluxe v2

    12 gb "bra" ram (husker ikke hva det er men de er ok)

    intell 75gb ssd

     

    Den begynner å dra på årene og skal jeg oppgradere i år så er det nå, ellers er pengene brukt på bil "stuff" :-)

     

    Vurderer følgende oppsett og lurer på om det er noe jeg har glemt? Beholder men nvidia 660ti og 750w psu fra gemmel pc.

     

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1407833&su=987BE614-1DA5-4241-9FCF-B297B52091CB

     

    Crucial DDR3 BallistiX Sport:

     

    Hvorfor 16gb og ikke "bare" 8? har i dag 12 og gå ned på ram, det skjer ikke. Liker å tenke litt framover. Men om det er riktig merke/type/model er jeg ikke sikker på. Bare så lenge det er bra og ikke koster halve prisen av resten av pakken

     

    ASUS MAXIMUS VII HERO:

     

    Lurte litt på asus maximus vii ranger vs hero men lander på hero da den har litt bedre komponenter.

     

    Intel Core i7-4790K:

     

    Det er den nyeste og "beste" uten å begynne å tære på livreima for å få til noe bedre.

     

    Samsung SSD 840 EVO 120GB OEM:

     

    Skal bare brukes til Windows 7, alle mine dokumenter og andre ting blir lagret på andre disker. på gamle kassa så er den 75Gb ssd'n litt for liten. 120 burde holde og samsung har gjort bra i test.

     

     

     

    Fractal Design Define R4 Black Pearl:

     

    Enkel og grei kasse som har fått bra kritikk.

    Forskjell i ytelse mellom i7-920 oppsett til i7-4790k? LGA 1150 vs 2011, 2011 i dag er "gammel", ny kommer "snart" og er ikke billigere. Nå i dag så klarer jeg f.eks ikke å kjøre Star Citizen på mer en "medium" og presser cpu'en

    Vurderer en ssd nr 2 for å ha spill på en på ca 500gb men noe inspill hadde vært greit. Noe som ikke er for dyrt.

    Så er det noe jeg har oversett, eller er denne oppgraderingen "marginal" ? har ikke sett noen sammenligning mellom første og siste generasjon i7

     

  8. Hadde først enkle headset med mic via hovedkortet som har vært spinkle og dårlige. Investerte i Logitech G35 og funkerte en stund til ene høytaleren knakk av! Dette er vist en svakhet med dem.

    Kjøpte da CM Storm 5.1.

    De var bedre i lyd og brukervenlighet og jeg elsker den externe volum kotroll muligheten man får. Men 3 av 4 klips på begge øreputene knakk fort og etter en lengre tid så sluttet mic'en å fungere og det kommer støy.

     

    Så Jeg er på jakt etter noe som har kvalitet og ønsker noe med extern volum kontroll. De siste årene har jeg brukt headset med USB, har ikke prøvd innebygde lydkortet på min Asus P6T deluxe V2.

  9. Har som skrevet Asus P6T Deluxe V2 og 2 sett med Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 6GB (så alle minne bankene er fulle)

     

    Hva vil passe? Har en lukket (H60?) vannkjøler som jeg vil kaste ut, er ikke fornøyd og får cpu opp i 85-90C* +. Og at hovedkortet bli varmt

     

    Jeg trenger noe bedre luft på hovedkortet så jeg lurer på om f.eks de store Noctua kjølerne med 12 eller 14cm vifte ville passe? og støynivået ikke er for høyt.

     

    Kjører ikke oc.

     

    edit:

     

    wooooops max temp har vært 94C*

    • Liker 1
  10. 1458 meter for min del :p telenor kan tilby meg ennda lavere hastighet :p tror eg holder meg til Broadnet enn så lenge xD

     

    Telenor tilbyr hastigheter som di kan garantere for hvis det ikke er noe uforusett. F,eks NGT setter ikke en fast hastighet på linja men den synker opp på den det klarer. Det positive er at man kan få en del større hastighet en Telenor men man kan også få mye lavere hastighet en telenor hvis det blir feil på linja.

    En telenor-kundevil merke det med en gang pga linja hans faller ut og han/hun vil melde feil, Mens en fra f.eks fra NGT kan få en linje som er sirup og ikke falle ned og leve med det kjempe lenge hvis man ikke er meget våken og aktift følger med.

  11. Til informasjon: Det er en faktor til som teller meget mye når det gjelder hastighet og avstand. Det er Dimensjonen på kobber kabelen. Du kan f,eks få 8 mb fra telenor på en linjelengde på 2.2 km når kobber diameteren er 0,6, er den 0.4 så kan man i praksis gange linjelengden med 2 slik at det blit 4km. Da kan man glemme 8mb. Dette er det tatt høyde for i telenor sine systemer (f,eks kapaks).

    Så hvis man ønsker seg VDSL og bor 1km fra sentralen så går det ok meg 0.6mm diameter kobber men ikke med 0,4mm.

     

    Bare en liten heads upp for dem som har tenkt å begynne å krangle med en leverandør og sier at jeg bor ikke for langt unna.

    • Liker 1
  12. Hvis han har 5km linje så er han heldig som har internett. Har ikke selv levert linjer til noen over 3,5 -4km km på lang lang tid.

    Angånde 4-5mb åp er det bare "juks". Hvis du f,eks laster ned en fil så kan visningen over nedlastigshastigheten "henge seg litt opp" pga f.eks pc lag, utorrent lag, eller noe for et sec eller to. For så å "cathe upp" og viser for et kort øyeblikk at den laster ned 4-5 mb men i virkeligheten bare har vært 2mb hele tiden.

    Lite trolig at telenor eller en annen leverandør skrup opp hastighetene sån uten vidre for en kort periode uten at det er en kampanje eller noe. Noe de ikke gjør uansett nesten pga set er stor fare for mange problemer med å gjøre det.

  13. På min S3 så får jeg ikke lov til å forandre/edit på mine kontakter på telefonen, JEg må gå på sidene til telenor på internett noe som gjør meg MEGET forbanna. Trenger hjelp der, er desperat men vil ikke "roote" den. Det må være mulig å fp s3 til å fungere normalt uten å finne en pc for å gå på internett for å fikse på noen kontakter.

     

    Unskjyld at jeg "kinappet" tråden din

  14. Jeg har kjøpt en S3 via Telenor, funker ok bortsett fra en ting, Jeg får ikke lov til å fprandre på mine kontakter på telefonen overhodet.. Blir henvist til den ...... telenor aplikasjonen "mine kontakter".

    Det vil si at jeg må gå på internett på en pc for å kunne forandre kontaktene på min S3. (forslag om å bruke internett via s3 kan bare dra til....)

     

    Hvordan fjerner jeg denne møkka?

  15. Har en rigg som begynner å dra på årene og lurer på hvor stor forskjell det er fra:

     

    *i7 920

    ^*Asus P6T Deluxe V2

    *12 gb ram

    *Intell x25 M 80

     

    vs f.eks:

     

    * i7 3770K

    * ASUS SABERTOOTH Z77, Socket-1155 (eller noe, er ikke 100% inn i hk fronten for tia for hva som er ok og ikke.)

    * 12+ gb ram (18?)

    * en ok ssd

     

    X79/LGA2011 trur jeg blir for dyrt for marginal (?) bedre ytelse for spill.

×
×
  • Opprett ny...