Gå til innhold

Apache

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Apache

  1. Jeg har en OnePlus 8 pro. Der lever skjermen og mobil tlf eget liv. Plutselig kan den ta å ringe ut når du svarer på en samtale eller bare legger den fra deg. Hvis de ikke fikset dette på nyere modeller så vil jeg fraråde deg på kjøpe det merke. Ps. Den driver hele tiden og de-aktiverer virusprogrammet!
  2. Jeg endte med Asrock 7900 XT og angrer ikke. Valgte 7900 XT over 6X00 serien pga VRAM. Forrige kortet jeg hadde GF 1070 hadde jeg siden det var nytt (sommer/høst 2026). Da fikk jeg beskjed fra andre at det 8 GB var "Alt for mye". Men det har holdt i mange år pga mye VRAM. Satser på det samme med det kortet jeg har nå.
  3. Har ikke råd til den prisøkningen 😞
  4. Har et Gfx 1070 som begynner å dra på årene. Vurderer et "billig" Radeon 7900xt kort. Er det noe jeg burde være ops på? Eller er det bare å velge et som er billig på prisguiden.no?
  5. Når media skrev test om One Plus 8 Pro så nevnte de ikke noe som helst om at den bare støttet 5G fra Telia sitt nett. 5G fra Telenor var ikke støttet. Noen som vet om Goggle Pixel 7 Pro støtter både Telenor og Telia 5G ? Har i dag privat abb. fra Chili Mobil (Telia nettet) og jobb abb fra Telenor. Tenkt å bruke begge på Pixel 7 pro hvis det blir et kjøp. Hvis jeg kjøpet tlf med bindings tid hos f.eks hos Telia, får jeg brukt sim nr. 2 på Telenor nettet? Eller er den operatørlåst et viss tid? One Plus 8 Pro var/er en grei tlf men finger avtrykk sensoren som et "Svenks blinklys", funker, funker ikke. Og telefonene har til en vane og ringe et tilfeldig tlf nr i adresse lista etter man er ferdig med en samtale og legger telefonen fra seg, noe som er meget irriterende.
×
×
  • Opprett ny...