Gå til innhold

Marinicus

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marinicus

  1.  

     

     

     

    Vil ikke denne throttle 99% og hyle som en ulv hver gang man åpner kabal?

    Utdyp?

    Core i7 og 980m er komponenter som krever mye strøm og varmer veldig. Å putte disse i et såpass lite kabinett er galskap og vil antagelig føre til sterkt senkelt ytelse ved nedklokking av prosessor for å holde temeraturen på plass.

     

    Det kan jo være de har fått til noe helt unikt, ikke vet jeg.

    Se på forrige modell av Razer Blade (Blant annet Linus har en review på youtube).

    Dersom denne er nært beslektet til forrige modell vil den ikke slite med de tingene du beskriver.

    Razer er veldig opptatt av slike detaljer.

    Enig!

    "Razer Blade" tar forresten i bruk en 970m, og ikke en 980m. Fra den forrige iterasjon bruker denne chipen litt mindre strøm. Samme gjelder prosessoren. Et aluminium chassis har bedre varmeoverføring sammenlignet med plast, som ofte blir brukt i bærbare. Kan fort bli litt varm på fanget, men hvem sitter vel å spiller i sofaen med mus og mate?

  2.  

    Usikker på hvor dere har fått informasjonen om at de skal bruke den på folkemengder?

     

    Ifølge dere egne kilder skal disse monteres på skip, noe som gjør våpene på lastebilen til et test-proskjekt. Regner med at mange land har test proskjeter og våpen, betyr ikke at de skal bruke dem på folk.

     

    Det er heller ingen sinte folkemengder som demonstrerer i Kina. Hvis det er det dere leter etter må dere nok se til USA hvor militæret har rukket ut to ganger med et kort tidsrom for å fjerne folk som demonstrerer mot politivold.Når USA da har hatt dette våpenet i mange år og ikke brukt det, er det da sannsynlig at kineserene kommer til å bruke det?

     

    Dere har funnet mye info og bra kilder, og drevet med god journalistikk her, derfor blir det litt merkelig å plutselig dra inn personlige meninger og komme med konklusjoner som ikke har noe hold i faktaene som blir presentert i artikkelen og kildene.

     

    Alt dette er uviktig, den kalde krigen er i gang igjen nå..

    Mer varm enn kald ;)

×
×
  • Opprett ny...