Gå til innhold

Stor Oddnoga

Medlemmer
  • Innlegg

    5 321
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stor Oddnoga

  1. Kjøpte meg en S10e på Elkjøp i dag med et tilbud som inkluderer Galaxy Watch for 299,-

     

    Det eneste opplyst på sidene til Elkjøp er at man får tilbudet ved å gå til Samsung Members appen.

     

    Har saumfart denne og finner flere mindre gode tilbud, men ikke dette.

     

    Noen med erfaring rundt dette? Tenkte å ringe på fredag og høre, men hvis det er noen som har noen tips først så setter jeg pris på det. :)

  2. Etter at eg byrja å bruke steam rundt HL2 release, lasta eg ikkje ned eit einaste spel ulovleg på monge herrens år, fordi det var både enklare å få nåke som fungerte, og til ein rimeligare pris. Dette varte dog heilt fram til at Origin og Uplay kom inni bilete.

     

    To dårleg utvikla platformer, med elendig brukargrensesnitt og mykje nedetid, resulterte i at eg lastar ned interessange titlar som ikkje er tilgjengeleg på steam. Ikkje nok med det, om du kjøper ein Ubisoft tittel på steam, vil du først måtte starte opp Uplay og deretter starte spelet derifrå.

     

    Brukarvennleg? Er det rart folk lastar ned spel frå litt meir lugubre kilder?

     

    Har spilt Fifa så hver dag så lenge jeg kan huske og har verken vært plaget med nedetid eller dårlig grensesnitt. Jeg starter Origin og jeg kan trykke på Fifa for å starte. På akkurat samme måte som jeg kan starte spillene mine på Steam. Har du i det hele tatt brukt Origin før du konkluderer med at "ooooh, det er ikke kult, for det har ikke l33t-mørkt grensesnitt, ooohh, så teit!".

  3. Enig i mye av det som skrives her i forhold til utnytting osv, men har også hatt erfaring med dette og for meg ble "enden på visa" veldig positiv, selv om jeg kanskje ble utnyttet til de grader.

     

    Dette er en stund siden nå, men historien er som følger:

     

    Når man, som jeg, søkte jobber i tre år uten å få napp, mye på grunn av hull i CV og hyppige jobb-bytter i fortiden, så fikk jeg til slutt ordnet meg en praksisplass ved en utrolig kul bedrift via NAV. Tjente ikke en dritt i nesten det året jeg var der, men trivdes med arbeidsoppgavene og slapp å være hjemme å bekymre meg.

     

    Når denne praksisen gikk mot slutten så fikk jeg et intervju ved en bedrift hvor det er svært vanskelig å få seg jobb. Denne jobben fikk jeg, mye fordi dette var bekjentskaper av de jeg var i praksisplass hos. På grunn av denne kom jeg foran flere som var bedre utdannet enn meg, men jeg tok det igjen på at de "kjente" meg fra før via denne praksisplassen og det var akkurat mine kvaliteter de så etter. 

     

    Nå er jeg lykkelig fast ansatt med god lønn og langt bedre fremtidsutsikter. 

     

    Så, selv om man kanskje blir utnyttet en stund, så er mange bransjer i Norge så små at alle kjenner noen som kjenner noen, og da er dette etter min mening langt bedre investert tid enn å sitte hjemme, selv om pengene er de samme. Med mindre man vasser i jobbintervjuer og muligheter da. Men, da hadde man kanskje ikke vært hjemme i første omgang. :)

    • Liker 2
  4.  

    Synes det er snodig at denne myten om at PC ikke har håndkontrollere lever fortsatt. Og særlig at en side som dette er med på å holde den i live.

    Hva tenker du på da? Jeg nevnte bare at det antagelig fungerer best med håndkontroller – sa ingenting om at det ikke kan spilles med håndkontroller på PC (noe jeg regner med at de fleste spill kan i disse dager).

     

     

    Det var mer måten du skrev det på. Det ga inntrykk av at det ville være enklere å spille på konsoll med kontroller, enn med på PC med mus og tastatur. Skal ikke se bort i fra at jeg feiltolket det. :) Er så vant til at folk ser på meg med vantro når jeg sier jeg spiller FIFA på PC. "Hva??? Spiller du FIFA med tastaturet???". :)

    • Liker 1
  5. Første gang jeg har PC og ikke konsoll når FIFA kommer. Hvordan er det på PC? Finner man kamper der? Spiller stort sett online seasons.

     

    Har stort sett veldig god erfaring med FIFA på PC. Slipper 30 fps på cutscenes blant annet (selv om det kan ha forandret seg i år pga ny engine). :)

  6. Har Redmi Note 3 Pro jeg også. Etter å ha hatt alt som er av toppmodeller imponerer denne meg mer, egentlig. Det eneste som trekker ned for meg er kameraet. Blir helt klart et kjøp av Redmi Note 4 så snart jeg får mulighet.

     

     

    Får man tak i denne med engelsk språk? Antar at den som selges i Kina er på mandarin.

     

    Ja, det er engelsk språk. Man kan også legge inn global rom på denne som de andre, etterhvert vil jeg tro. Samt at det tar som regel ikke lange tiden før xiaomi.eu har en rom med norsk språk osv også. Kjører denne nå på min Note 3 Pro. 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...