Jump to content

Osteskive

Medlemmer
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3515 profile views
 1. Hvor anbefaler dere å kjøpe abonnement? Hva er billigst og raskest å få tilsendt til Norge?
 2. Hei Er det noen som vet om det er mulig å bestille et utenlandsk mobilabonnement og bruke det i Norge. Mobildata er mye billigere i utlandet, og mobilen min støtter to SIM-kort samtidig. Tenkte derfor at jeg kunne ha mitt norske abonnement til ringe/sms, også et fra utlandet til mobildata. F.eks. har Chillimobil Sverige fri surf for bare 299,- Finland har enda billigere.
 3. Ikke sikker på om WD40 er nok, men skal hvertfall gi det et forsøk.
 4. Hjelp! Glidelåsen på bagen til min dykkedrakt sitter bom fast. Umulig å åpne. Ser ut som det er korrosjon på begge glidelåsene. Har forøkt å la de ligge 1 time i varmt vann med zalo, og også 1 time i cola, uten at noe funket. Se vedlagt bilde. Noen som har noen gode tips på lur?
 5. Prøvd kabel, får noe bedre, men ikke mye. 2-3 mpbs. Prøvde også 4g-deling fra mobilen og fikk da 19 mbps. MEN i spill opplevde jeg fortsatt mye lag. Fortnite gir kun noen få (2-7) kbps. Aldri vært slik før, så vet ikke hva jeg skal gjøre.
 6. Er i studentleiligehten og der er det ikke 5ghz nettverk, men uansett skal det gå helt fint med 2,4 ghz nett. Men nå etter jul så har hastigheten blitt ubrukelig lav, mens pc og mobil fungerer utmerket akkurat som før
 7. PS4 støtter 5 Ghz så har ingenting med det å gjøre...
 8. Hei! Jeg opplever ekstremt lav intetnetthastighet på min PS4 etter siste systemoppdateringer. Har aldri hatt noe problem med Internettet på PS4 før. På mobil/pc har jeg 50 mbps på samme sted som playstation er. På Playstation får jeg kun 1,4 mbps. Hva kan jeg gjøre for å få raskt Internett på playsation igjen?
×
×
 • Create New...