Jump to content

ella88pv

Medlemmer
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1536 profile views
 1. Hei! Jeg kan ikke svare på alt, men har kanskje litt mer info. Fikk resultatet fra testen allerede 27. juni, og fikk samtidig beskjed om at jeg har fått plass på skolen i 2020. Nå har jeg fått e-post der jeg kan ønske når jeg vil ha oppstart, så tviler på at det fortsatt er kandidater som ikke har gjennomført helsetest... Min gjetning er at de kjører helsetester i august og september bare hvis det er behov for flere studenter for å fylle opp, og prøver å gjennomføre alle i mai og juni. Hvor de 245 som var "for mange" blir plassert er jo et godt spørsmål, det kan vel være at de rett og slett ikke ble tilbudt skoleplass? Noen har dessverre ikke bestått helsetesten, og de blir en del av de 245.
 2. Jeg skal i slutten av juni! Vil gjerne høre hvordan det var
 3. Jeg vet at ordnett er lov, bra program, anbefaler å bruke det. Alle hjelpemidler er lov, så lenge det ikke er på internett. Alle "offline" oversettelsesprogrammer er lov. Ikke nødvendigvis. I informasjonen står det at "på eksamensdagen er alle hjelpemidler tillatt - med unntak av oversettelsesprogram, Internett og andre verktøy som kan brukes til kommunikasjon."
 4. Må si at jeg er skuffet over denne testen til Amobil! Før hadde dere 3 sider pluss oppsummering, nå har dere tydeligvis kuttet det ned til bare en oppsummering. Det var noe av det jeg likte, nemlig gode og grundige tester av mobiltelefoner, der jeg kunne få all informasjon jeg trengte. Dette er dårlig!
 5. Er det noen som merker at klokka på veggen går baklengs? Jeg fikk det først med meg andre gang jeg så videoen.
 6. Jeg er på utkikk etter et tastatur med bluetooth. Det skal brukes til en PC, så det må være i full størrelse og helst numpad. Jeg vil ikke ha noe som er beregnet på iPad, eller nettbrett/telefon i det hele tatt. En annen ting er om noen vet hvor mange bluetooth-enheter man kan koble til på en PC? Jeg har fra før av en mus og en annen bluetooth-enhet på samme PC. Hadde blitt veldig glad hvis noen kunne komme med noen anbefalinger til tastatur!
 7. Tror grunnen til at android lukker noen apper, er RAM. Jeg har 512 MB RAM, og kan ha ca. 1-2 apper åpen i bakgrunnen, før de blir avsluttet. Hvis du ser videoer av nyere telefoner (1-2 GB RAM) vil du se at de ikke har dette problemet. NRK/NRK Super er elendige på dette, der kan du ikke ha den kjørende i bakgrunnen før den må starte på nytt. De tyngste appen vil det jo naturligvis gå kortere tid for før de må avsluttes
 8. Prøv å fjerne enheten i Windows. Enheter og skrivere -> høyreklikk på N5 -> fjern enhet (mens den er frakoblet). Hvis ikke kan du laste opp musikken til Google Drive (eller lignende), og så laste den ned igjen på telefonen
 9. Hvorfor kunne dere ikke begrunne valgene deres mer? Det er jo bare en setning om hver mobil, som gjør denne samletesten irrelevant for meg. Den kan ikke fortelle meg noe mer enn jeg allerede visste om disse telefonene. Litt av poenget med en samletest er vel å få fram forskjeller, fordeler og ulemper på telefonene, ikke bare rangere dem. F.eks på SGS4 står det jo ingenting, bare at den har kommet i ny utgave. Det er helt uvesentlig for dens plassering på listen. Mer interessant ville være å høre hvordan skjermen, kamera, og så videre er i forhold til de andre telefonene.
 10. Nei, det gjør den ikke, men for meg fungerer den helt greit. Du kan jo søke det opp i Google Play, kanskje det er noen som har laget en app for å forstørre tekstmarkeringer?
 11. Skjermstørelse, Android-versjon, og sikkert prosessor/grafikkløsning. De fleste apper kjører på Android 2.3 og nyere, noen kjører på 4.0 og nyere. Utviklere kan også sperre for at enheter som ikke vil fungere med appen, ikke kan laste den ned. F.eks et spill som har heftig grafikk, ikke kan kjøre på en enhet med kun en kjerne, eller lite RAM.
×
×
 • Create New...