Gå til innhold

Honning_Nisse

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Honning_Nisse

  1. Har bestilt meg en iPhone 5,fikk hentelappen i postkassa for noen timer siden.

    Tok på meg jakka og begynte ferden mot butikken. Humøret var på topp, ingen ting kan vel gå galt når det gjelder henting av en telefon? En skulle kanskje tro at det var en simpel sak, det å skrive under på en lapp og motta en eske... Nei ikke i jubel året 2013, faktisk ikke. Som alle andre leverer jeg lappen i kassen og venter på produktet mitt, resultatet er en tomhendt fyr som tar beina fatt og drar hjemover igjen, uten mobil. På butikken påstår de at enten er mobilen stjålet eller så er den igjen på lageret et par kilometer unna! En arbeider ber meg komme tilbake neste morgen får å se om mobilen har ankommet. De mener også at det er min plikt som enkelt person å presentere situasjonen ovenfor mobil-selskapet mitt. Har man mottatt en hentelapp i sin egen postkasse skal antageligvis det du har bestilt befinne seg enten i posthuset eller i lokal mat-butikken.

     

    Skal jeg ta opp dette med leverandøren eller skal jeg legge dette bak meg?

  2. For ein dag!

     

    Noe så uvanlig må jeg bare poste her syntes nå jeg! Jeg jobber på Mc Donalds i Handelsgata i Oslo. På slutten av dagen sitter jeg å venter på bestilling på Mc Drive-en og der kunne jeg se en bil kjøre helt av seg selv med ingen fører i det hele tatt! Etter mye om og men fant jeg ut at det var 2 små ekorn som hadde stjålet bilen og skulle ta seg en whopper :p fortsatt god kveld alle sammen!!

  3. God kveld! Nå har det gått 2 mnd og sønnen min driver stadig og drikker disse energi drinkene. Jeg har hørt at det er noen aldersgrense på disse drinkene, men selv vet jeg ikke så mye om dem. Sønnen min er 12 år gammel og drikker stort sett 1 hver dag! Er det noen som har erfaring med disse eller vet litt om det? Håper på svar! :D

  4. Jeg trener og prøver å holde meg i form på forskjellige vis. De fleste på skolen min mener jeg har fin og veltrent kropp. Det hender seg at folk skriker etter meg "sexy" "hot" osv. Det tolererer jeg som oftest.

     

    For noen dager siden skulle jeg til treningsenteret. Bussdøra lukket seg opp, og der satt bussjåføren. Han var vell i 30-åra tenker jeg. Han spurte -barn?

    Jeg svarte -ja!

     

    Jeg betalte og snudde meg for å gå videre i bussen og finne meg en plass. Ikke før jeg hadde tatt det første steget klasket han meg på rompa og sa med ekkel stemme - nummeret ditt a'?

     

    Jeg gikk med raske skritt bort til et sete lengst bak i bussen. Det verste av alt er at jeg er gutt osv. Jeg ble sjokkert, full av skam på hans vegne... Resten av bussturen smilte han mens han sendte meg ekle blikk. Det var ingen i bussen så han benyttet det med å rope ting som :"my boy" "finne på noe en dag" etc.

    Da jeg kom til treningssenteret og skulle til å gå ut, kastet han fullt av en-kroninger etter meg. De var antageligvis fra pengeveska hans.

     

    Han er lokal osv, burde jeg anmelde dette?

  5. Som alle dager trasker jeg rundt i sentrum og shopper, spiser osv. Jeg stikker innom et bra senter, og hva ser jeg ? En gjeng 7-åringer med 4s og 5. De bruker moderne klær samt ny york caps, tights etc. Disse plaggene er beregnet for ungdommer Forventet egentlig at dagens unge brukte fargerike, barnslige klær som jeg gjor da jeg gikk i 2-klasse! Forandringen fryder, ikke i dette tilfellet... De hylte og skrek samtidig som de tok bilder av hverandre og postet de på snapchat og face! Sånne mobiler koster flere tusen kroner, må innrømme at jeg ble en smule misunnelig (har ikke økonomi til slikt).

     

    Foreldre, reager!!

     

    Synes du egentlig at barn burde eie en mobiltelefon i det hele tatt ?

     

    Trenger svar

  6. Vanlig dag for meg :

     

    12:00 - stå opp, spise osv

    13:00 - gå på rommet, låse døra

    13:05 - 01:05 -- spille på xbox-en med virtuelle venner og skype :(

     

    Etter mange år med tilsnakk har det endelig gått opp for meg: Jeg er spillavhengig.... :(

     

    Trenger veiledning og gode råd for å slutte! :p

    Seriøse kommentarer blir satt pris på!

     

     

    Mvh: trist gutt

  7. Hei, jeg vurderer å melde meg på div musikkprogrammer som norske talenter, x-factor osv. Skal kanskje også produsere musikkvideo til egen låt. Gleder meg til å bli kjendis. Kanskje en dag vil jeg stå på scenen med Rihanna og de andre sangerne!? ;) Jeg mener at jeg har et sinnsykt talent som ingen andre kan matche!<3 Men jeg trenger støtte osv til å gjøre dette her! GIVE SOME FEEDBACK! ;)<3 Får jeg nok støtte kommer det nok en video på youtube<3 Dere avgjør folkens.... :D

×
×
  • Opprett ny...