Jump to content

Kloppo

Medlemmer
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det ser veldig digg ut, men prisene på dette er jo tilsvarende det man kan få en bra bolig for. Litt av grunnen til at jeg har sett på mikrohus som et alternativ er at jeg ikke får en stor gjeld som jeg helst vil klare meg uten. men veldig kul Yacht
 2. Ja, det stemmer har lest litt om det. Det går ikke under boliglån, men de i minihusbransjen har visstnok troen på at det vil endres om ikke så lenge.
 3. Det er jo mulig. Men med ett mikrohus får du en litt mer følelse av å bo i ett "hus" enn det du får i en campingvogn. Det er jo også mulig å bygge selv til en betydelig lavere pris enn det disse firmaene som lager de tar for å gjøre jobben.
 4. Som tittelen tilsier spør jeg om noen her bor eller kjenner noen som bor i mikrohus? Jeg har lenge vært fascinert av denne youtubekanalen. Microhus ser ut til å være ganske utbredt spesielt i Australia/NZ og USA. Prøvd litt å finne ut hvordan det er i Norge, og ser at det er ett par firma som driver å bygger sånne mikrohus på hjul. Jeg er en type person som egentlig vegrer seg for å ta opp ett stort boliglån og er egentlig ikke opptatt av å ha så stort hus egentlig. Jeg har levd komfortabelt på studenthybel på 15 kvadrat med elendig planløsning så jeg tror jeg fint kunne klart å bo sånn også. Ser i noen av videone er det familier på flere personer som bor på minimalt med plass og det er egentlig ganske fint å se at det går. Har forstått det sånn at det er litt vrient med boregler i Norge for sånne hus, men at det er mulig å slå seg ned en plass. Har ikke helt satt meg inni det egentlig, er mest interessant å finne ut om det er noen som kjenner til noen som bor på den måten og hvordan de opplever det? :)
 5. Heisann Jeg har lenge vurdert å kjøpe ny PC til gaming da min gamle og relativt utdaterte PC tok kvelden for noen måneder siden. PC skal i hovudsak brukes til gaming, for det meste World of Warcraft, Rocket League, Valorant mm. Ønsket mitt med PCen er at den skal klare å kjøre WoW på 8+ ingame preset i 1440p, tenker å låse frames til 60 eller 75, da frames i WoW er all over the place og er ikke like viktig som i shooters f.eks. Budsjettet mitt ligger vel rundt 13k, men kan være fleksibel om jeg kan få til en bra deal til noe høyere pris. Skjerm osv. er ikke nødvendig per nå. Har egentlig ingen preferanse når det kommer til hardware, så lenge PCen klarer å kjøre spilllene jeg nevnte ovenfor. Har sett på en ferdigbygd fra komplett https://www.komplett.no/product/1139845/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-i120-epic-gaming-pc Ser tilbudet går ut i dag, men er dette noe som kunne vært for meg til en grei pris? Jeg har forstått det er litt å spare på å bygge selv, så jeg er villig til det selv om jeg har null erfaring med det fra tidligere.
 6. Kloppo

  TV til PS4 Pro

  https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/55PUS6503/philips-55-4k-uhd-smart-tv-55pus6503-12 kom over denne her hos elkjøp i dag. Noen som har dette eller vet om det vil være ett greit TV for gaming? Andre jeg har sett på er https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/22901/samsung-58-4k-uhd-smart-tv-ue58ru7105-2019 og https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/22895/samsung-50-4k-uhd-smart-tv-ue50ru7105-2019
 7. Noen som har et tips til 4K tv for PS4 pro? https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/49PUS8303/philips-49-4k-uhd-led-smart-tv-49pus8303-12 har sett litt på denne. Kom gjerne med forslag i 4000-5000 prisklassen om dere har noe anbefale. Tenkte rundt 50-55 tommer.
 8. Kloppo

  TV til PS4 Pro

  Heisann! Har en PS4 som jeg kjøpte på release som jeg vurderer å erstatte med en pro. Må derfor ha en 4K TV for å få¨mest mulig ut av konsollen. Kom over dette tilbudet hos elkjøp og syns det så relativt bra ut. https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/49PUS8303/philips-49-4k-uhd-led-smart-tv-49pus8303-12 Noen som har erfaring fra denne? eller kan anbefale noe annet TV i prisgruppen 4-5k. Kan strekke meg litt over. Skal for det meste brukes til gaming på PS4 og andre konsoller.
 9. Hva er forskjellen mellom "Behold alle filene mine" og "Fjern alt"? Og hvilken bør jeg gå for i mitt tilfelle der jeg egentlig ikke har noe jeg trenger på pcen, vil helst ha den som ny som mulig.
 10. Heisann Har en gaming pc som begynner å bli noen år. Det er ikke det som er problemet, men heller at den begynner å bli treig. Har altfor mye søppel liggende rundt omkring, har ikke formatert den siden jeg fikk den for hvertfall 4 år siden. Jeg vet ikke helt hvordan man gjør det, og er derfor jeg spør her. Hvordan formaterer jeg pcen slik at den forhåpentligvis blir litt raskere og ryddigere? Er det noe jeg må gjøre i forkant, som å skrive ned windows nøkkelkode eller noe? Ser for meg å slette alt og få den så "ny" som mulig. Og hvordan er det med drivere osv?
 11. Prøvde det litt på OG PS4. Spilte kun en liten halvtime eller noe. Ikke helt min smak, føltes litt tregt ut for min del. Merket også at det var helt vanvittig framedrops i den store byen du komme til etter introen, dette er nok bedre på PC, og kanskje også PS4 Pro vil jeg tro. Men kult at det er gratis.
 12. Noen som vet om det er en norsk discord server eller noe for Classic? Og har Blizzard nevnt noe om de etterhvert vil gå over til TBC? Ser for meg at det blir fort kjedelig om man skal raide de samme raidene i en evighet (noen har også gjort det før).
 13. Det er en annen sak. Bare lurte på hvordan regelverket var rundt akkurat dette, om det finnes en konkret lov som slår ned på akkurat en slik situasjon. Kan jo kanskje ligne på hvitvasking av penger, siden det du egentlig får betalt for er ulovlig?
 14. Jeg driver ikke selv med pirat taxi. Jeg bare kom innpå temaet i en diskusjon og kom på dette "forslaget". Ja glemte å si det men i teorien så avtaler sjåfør med passasjer at de må kjøpe overpriset sokker på forhånd.
 15. Hei! Jeg har ikke noe god peiling på lover og regler i taxi-bransjen, men jeg vet at privattaxi ikke er lovlig. Dvs. taxi der du får betalt for å kjøre noen fra a til b. Men jeg tenkte, om man plukker en fyr opp, kjører han dit han skal og slipper han av uten å ta betaling, MEN så sier du til han at du har et par "veldig sjeldne sokker" som du har lyst å selle han for 500 kr. Han godtar og kjøper disse helt vanlige sokkene, som egentlig er verdt 20 kr, for 500 kr. Det blir da en slags betaling for taxituren. Jeg går utifra at det finnes en lov som dekker over en sånn type vri på privat-taxi betalingen?
×
×
 • Create New...