Gå til innhold

Stine Amalie

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stine Amalie

  1. Sharia er vel ikke et statisk system, men heller ett overordnet rammeverk for en etisk og moralsk sunn framferd og tanke. Og at påbud blir tilpasset tid og sted - eller har jeg misforstått?

     

    Selv fikk jeg innført ett par gode shariaregler på jobben, og det var ingen av de norske som syntes det var beklagelig.

     

    :)

     

    Hvilke regler da?

    Vil helst ikke bli tvingt til å gå med burka eller gifte meg med fettrene mine LOL

    • Liker 1
  2. Jeg begynner å tvile på om jeg faktisk er faren, og det er positivt, pulte hu bare 1 gang, og da måtte jeg bokstavelig talt runke for å komme, jeg kom ikke i henne.

     

    Det er en annen kandidat jeg mistenker er faren, men han er ganske brun i huden (han er kurder for å gi et hint) hun sa at de hadde sex for å gjøre meg sjalu, men det funka ikke, kan det hende at det er han? babyen trenger ikke nødvendigvis å være brun for at han skal være faren?

     

    Kan man gjøre en kvinne gravid om man selv ikke får orgasme? Anonym poster: 79147df1d863e07e9697ea8d27238e3d

     

    ja det kan du for det kan renne ut sæd

  3. Stine Amalie: Du skriver bare tullball. For det første, gjelder ikke angrerettsloven kjøp i butikk. For det andre, det hjelper ikke å "ha lest lovene" om du ikke har skjønt noe som helst. For det tredje, forbrukerkjøpsloven og garantier er to forskjellige ting, ikke bland dem. For det fjerde, forbrukerkjøpsloven "sier noe om "at du kan bytte om varen er ødelagt, ja, men spørsmålet her er nøyaktig hvordan dette fungerer - hvilke rettigheter har kjøper og selger? For det femte, nei, du kan åpenbart ikke kreve "dobbelt tilbake". Hva du "mener å ha lest" på en blogg er ganske irrelevant, dette er helt på bærtur.

     

    Trådstarter: Heving er bare aktuelt dersom lovlig avhjelp ikke er gjennomført. Dette følger av at heving skjer "i stedet for erstatning", (fkjl § 32) og at et vilkår for erstatning er at mangelen ikke rettes eller tingen omleveres (§ 31). Du kan gå rett på å kreve heving, men selger kan "parere" dette ved umiddelbart å tilby avhjelp (retting eller omlevering).

     

    Hva angår om du har krav på å bytte varen eller om selger kan rette, sier loven følgende: (§ 29)

     

     

    Dette krever en konkret vurdering som er umulig å si noe om når du ikke gir mer informasjon enn du gjør.

     

    Ok, jeg skjønner at du har mye mer peiling på dette. Jeg prøvde bare å hjelpe.

  4. Dersom du skal gi svar på juss-forumet må du faktisk skrive mer fornuftige ting enn det der. Dette er ikke tyveri i straffelovens forstand.

     

    Altså nå er ikke jeg akkurat advokat eller noe dommer, men det kan ikke være lov å stjele eller bruke noen sitt firmanavn.

    Tenk hvist jeg starter et firma som heter Burger King AS, så vil jeg jo få masse kunder som tror at det er den ordentlige Burger King og da stjeler jeg på en måte fra dem fordi de har brukt masse penger på reklame.

     

    Sorry at jeg er ikke så flink å skrive som deg men det er ytringsfrihet i Norge og jeg har lov å si meningen min!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...