Gå til innhold

Bitternut

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bitternut

  1. Jeg husker jeg fikk Codename Iceman i en bundle tidlig på 90-tallet, sammen med Conquest of Camelot og the Colonel's Bequest. Tre Sierra adventures fra samme periode som ikke tilhørte noen av de kjente Quest-seriene. Av disse var utvilsomt Iceman den dårligste, og jeg ble sittende fast på navigering av ubåten. Husker likevel musikken godt, og stemningen i starten er god... Savner også den goodybaggen som Sierra adventures var på den tiden. De to andre spillene hadde også masse bøker og kart og gjenstander!

  2. Må være liten tvil om at dette er blant de beste JRPGene gjennom tidene. Jeg er sykt imponert over arbeidet til Mitsuda i dette spillet. Han var 22 år gammel, det første store prosjektet han hadde ansvaret for, og han leverte et av tidenes beste spillsoundtracks. (Historien sier at han jobbet så hardt at han utviklet magesår. Uematsu gjorde da ferdig jobben og komponerte rundt 10 gjenværende spor, med assistanse av noen andre huskomponister. Men uansett står Mitsuda for rundt 90% av musikken).

     

    Musikken har en helt særegen sound, fylt med minneverdige temaer, moden harmonikk og eksotiske lyder. Det er med rette en klassiker i spillmusikkhistorien. Jeg syns at CT og FF6 er de beste rollespillene på SNES, og har de beste lydsporene.

×
×
  • Opprett ny...