Gå til innhold

Contagious

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Contagious

  1. Har ikke bestått og ikke møtt opp samme betydning? Har tenkt til å konte i Finans og økonomistyring I til våren og lurer på om det er noe poeng i å møte opp til eksamen når jeg vet at jeg skal konte i kurset neste semester.

     

    Kan jeg fortsatt ha Finans og økonomistyring II neste semester, selv om jeg ikke tar eksamen i Finans og økonomistyring I dette semesteret?

    Skal også gjøre dette av forskjellige årsaker. Finans 1 tilbys i neste semester også, eneste er at vi må betale en avgift, litt usikker på hvor stor denne er. Møter selv ikke opp i morgen.

  2. Husk å melde deg inn i et annet "trossamfunn" (humanetisk forbund eller lignende), hvis ikke vil statskirken fortsatt få penger for deg (medlemskontigenten). Hvis du melder deg inn et annet sted, vil de få pengene istedenfor.

    Så det er ikke et alternativ å ikke være medlem av noe? Er det virkelig sånn det fungerer i dette landet? Har ikke tenkt så mye over dette før jeg leste gjennom tråden, så hvordan melder jeg meg ut av statskirken (og ALLE andre organisasjoner/klubber/foreninger som er vanlig å få snik-medlemsskap i)?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...