Gå til innhold

Nysgjerrig3

Medlemmer
  • Innlegg

    235
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nysgjerrig3

  1. Milhouse85 skrev (5 minutter siden):

    Kloramfenikol kan oppbevares i romtemperatur i inntil 1 måned - men deretter må den kastes.
    Åpnet forpakning må uansett kastes etter en måned. 

    Nå pleier vel øyekatarr å gå over av seg selv. Men du kan koke saltvann og rense øynene dine med det. Det er helt gratis. Ellers får du øyendråper som lindrer irritasjon og rødhet på apoteket reseptfritt. Men det er kun lindrende, det er altså ikke noe som behandler plagene. Det samme gjelder saltvann.

    Bare pass på å vask hendene ofte, da det er smittsomt. Ikke del håndkle med andre, og pass på hygienen. 

    Takk! Jeg åpnet den 21.2. Vet du hva som kan skje hvis jeg bruker den?

  2. Gjest 6cc0e...cc4 skrev (24 minutter siden):

    Det høres ikke bra ut. Jeg ville tatt kontakt med legevakt og fått råd av helsepersonell. Det er mye du kan gjøre for å få fart på systemet selv (som jeg skrev), men siden du har fjernet galleblæren kan det være lurt å få hjelp fra kvalifiserte. Kan så klart bare stikke på butikken og kjøpe en pose sviskekompott og sluke den, det vil som oftest være effektivt. Vet det smaker dritt, men med vaniljesaus er det ikke så verst. 

    Anonymous poster hash: 6cc0e...cc4

    Så lenge det er sannsynlig at det er forstoppelse som er grunnen kommer det til å ordne seg i morgen etter mat. I morgen skal jeg ikke ta imodium fordi jeg ikke skal på jobb. Og mandag morgen skal jeg til legen.

    Takk for svar😀

  3. Gjest 6cc0e...cc4 skrev (7 minutter siden):

    Hvor lenge siden er det du har hatt avføring og hvordan var avføringen da? 

    Vanlige symptomer på forstoppelse er magesmerter, tretthet, oppblåsthet, man får følelsen av at man ikke klarer å tømme seg ordentlig på toalettet og avføringen er hard og klumpete. Det er ikke uvanlig at man får forstoppelse og treg mage de første månedene etter å ha fjernet galleblæren. Les deg opp på hvilket kosthold som er best når du ikke lenger har galleblære. Har du ikke hatt avføring på et par uker så ville jeg tatt turen på legevakten. Om det er snakk om kortere tid kan du nok fikse dette selv med plenty av svisker og vann, annen fiberrik mat (husk vann) eller avføringstabletter. 

     

    Anonymous poster hash: 6cc0e...cc4

    Siden søndag. Det er fordi jeg må ta imodium for å ikke få diaré på jobb. Det verste nå er smertene rundt i kroppen, kvalmen og at jeg ikke orker å spise.

  4. Uderzo skrev (33 minutter siden):

    Det høres ut som det kan være strømsparing som slår inn.

    Det skal være mulig å gå inn i innstillingene å sjekke selve podcastappen, om f.eks den får lov til å kjøre i bakgrunnen.

    Innstillinger -> Apper - "appen" ->batteri

    Det står kanskje på "Optimalisert"? Velg "ubegrenset" og se om det har en 

    Nå fikk jeg det til. Takk😀

    • Liker 1
  5. Hei! Jeg skal ta en hysteroskopi. Har det noen hensikt å få henvisning dersom man ikke ønsker å måtte vente i flere mnd. på time fra det offentlige? Kan man bruke henvisningen til å få det billigere på steder med offentlig avtale?

×
×
  • Opprett ny...