Gå til innhold

Taurean

Medlemmer
  • Innlegg

    8 569
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Taurean

  1. nomore skrev (16 minutter siden):

    Så du mener at du faktisk kan forsvare det du gjør?

    Ok - what the hekk. Hvorfor føler du det slik du føler det @Taurean?

    "Det jeg gjør" ... Du gjør ikke noe bedre enn meg, hvis du tror det, når du diskuterer på denne måten. Enten vær åpen eller empatisk, eller observér og spør når du føler det er riktig å gjøre det. Aldri forhåndsdøm. Det blir min livslekse til deg.

    Kort fortalt, jeg bidro med tusenvis av hjelpsomme poster, aldri frekk mot en sjel. Folk skrev stygge ting og ble aldri dømt. Så skriver jeg om kokainbruk i en tråd som handlet om det, ut fra personlig erfaring (bare prøvd, ikke brukt over tid). Så ble jeg utestengt permanent fordi moderatorene mente jeg ikke hadde peiling på det jeg skrev om.

    Dét mener jeg er i tråd med psykopati. Å nekte noen deltagelse i en integrert sosial funksjon som -de- står i makt over. Spesielt når noen har bidratt og integrert seg der med 100% hjelpsomhet og godhet i mange år.

    Egentlig bryr jeg meg ikke om internett i så stor grad. Men jeg ser ikke noe galt i å slåss litt mot folk som gir totalt f i andre mennesker. Koster meg ingenting.

    Computron skrev (6 minutter siden):

    Jeg har ikke sagt noe som helst om at du strør noe som helst rundt deg, det var ikke rettet mot noen personer her inne. 

    Med andre ord har jeg ikke kommet med noen antagelser om din person. Du derimot, har åpenbart gjort nettopp det om undertegnede, på 2 områder til og med.

    Hvorfor skrev du det da? Hvorfor følte du det var nødvendig å komme med den forrige kommentaren midt inne i denne diskusjonen i tråden? Vær 100% ærlig og ikke lyv for å redde skinnet ditt. Jeg dømmer nemlig ikke folk som er ærlige. Det er løgnaktige folk jeg ikke har noe igjen for.

    • Innsiktsfullt 1
  2. nomore skrev (19 minutter siden):

    Du tar slike ting som dette svært personlig. Du slenger ut en ganske grov påstand mot moderatorene der, og når da noen tar til motmæle mot denne påstanden så er det altså greit for deg å kalle vedkommende uintelligent og uempatisk. Er ikke det litt motstridende med den personen du påstår at du er?

     

    Nettopp :)

    Så du mener man skal vende det andre kinnet til helt til man er utslettet? La psykopatene vinne? At urettferdighet er noe man bare skal spise og spise helt til man er så forgiftet av løgner og usannheter at man ikke lenger klarer å se hva som er rett og galt? Som du jo insinuerer at man skal gjøre her.

    Du skriver "nettopp" til den kommentaren. Men i likhet til alle andre som slår mot det jeg skriver, så er det -ingen- som enda har spurt hvorfor jeg føler det som jeg føler det. Det er ingen som viser empati. Så dere er ingenting bedre. Dere bare ubevisst tar parti med de jeg slåss mot. Og dét er like ille som å være en psykopat.. å -tro- ting før man -vet-.

    Og dét har i grunnen vært mye av problemet mitt på forum. Jeg skriver ting som kanskje er litt hardt, og som er litt dypt. Men så misforstår -en- eneste person det, skriver noe dritt om meg, så får han eller hun med seg hele forumet og moderatorene mot meg. Uten å diskutere rasjonelt.

    Jeg tilskriver dette et utilfredsstilt liv, og en måte å vise dominans og makt over andre på. En syk måte å få tilfredsstilt maktbehovet sitt. Og moderatorer som ikke tenker og dømmer klart, er i akkurat den samme gruppa.

    Du skriver jeg tar ting personlig. Jeg tar ikke alt personlig, men jeg opplever at alle andre gjør det. Det er når folk dømmer meg urettferdig at jeg velger å ta igjen. For jeg synes det er urettferdig at folk får dårlig rykte når det er den som dømmes urettferdig som tar støyten. Det er god gammeldags lynsjestemning, og dét prøver vi vel å heve oss over i dagens tidsalder.

  3. Computron skrev (37 minutter siden):

    Vel, når det kommer til det faglige; Av 20 ulike negative personlighetstrekk, så skal minst 15 av dem være til stede hos en person før man kan kalle vedkommende psykopat/sosiopat. 

    Sier pyskologien rent teoretisk, men begrepet pyskopat/sosiopat har alltid vært veldig omdiskutert. Det er også forskning som antyder at også psykopater kan føle ekte samvittighetskvaler og empati f.eks, i gitte situasjoner.  

    Det er dog et alvorlig begrep å sette på en annen person, så det er egentlig ikke noe man bare skal strø rundt seg når man snakker om andre mennesker. ;)

    Hvem har sagt at jeg strør det rundt meg? Du antar ting om meg, og dét er også et dårlig trekk.

  4. Du mente kanskje at siden glødetråden ikke er brutt, så burde den virke. Jeg har også opplevd det samme. Tråden er hel, men pæra virker ikke. Så jeg regner med at det er andre deler i en pære som kan bli ødelagt. Det kan virke litt kjipt og surt å bruke penger på en ny pære når man ikke vet om det er lampa eller pæra som er ødelagt, men det er aldri dumt å ha en reservepære liggende uansett. I verste fall kan man prøve å selge den på finn.no for 70% av verdien, hvis det er lampa som er ødelagt og man vil kjøpe en annen type lampe og den er for dyr å reparere.

  5. Omnithunder skrev (2 timer siden):

    Er alle du misliker psykopater? 

    Takk for at du spør.

    Neida, bare de som systematisk viser en mangel på empati og evne til å prøve å forstå og rasjoanlisere, og bare bruker makt for å få ting gjort. Dét er for meg definisjonen.

    Man kan legge til utydeliggjøring av regler sånn at folk ikke vet hvor grensene går, så man bruker dette til sin fordel for å opprettholde en posisjon av dominans og maktovertak. Noe som også forekommer på dette forumet av og til.

    • Liker 1
  6. Betula skrev (12 minutter siden):

    VPN er svaret på ip-bans.

    Når det gjelder kommentaren din på freak så er jeg uenig. Nå vet jeg ikke hva som ligger bak slettingen av emner/innlegg eller utestengingen din men jeg har ytret meg ganske så kvast og aldri fått en sanksjon på noe vis. Det handler mer om hvor mye du er villig til å legge ned i innleggene, som nevnt over her vil de ha konstruktiv debatt der en får være åpen'; men en skal bidra.

    Da har du bare vært heldig enn så lenge. Uansett hvor mange år du har vært der. Din tid kommer. Jeg har bidratt med så mye konstruktivt og hjelpsomt, og får bare en bøtte dritt over hodet tilbake. Moderatorene der er psykopater.

  7. Hvis det er sånn, så er det for min del 1) Ho vil egentlig bare at du gjør det slutt, eller 2) Ho trenger mer tid til å prosessére svar til spørsmålene, og du må være åpen og empatisk og gi ho tid. La dette få den tiden det trenger.

    Det er jo ikke bevis for utroskap enda. Så jeg ville prøvd å gi det tid nå som du er i prosessen du er i. Men jeg ville fortsatt å prøve å få frem sannheten på bordet. Er det livsgrunnlag eller er det ikke? Så ta ansvaret som det blir uansett. Er man en far, så er man en far, om man er i et forhold eller ikke. Farsrollen kommer først. Så får forholdet komme i andre rekke.

    • Liker 3
  8. Blåbanan: Mecum in aeternum skrev (19 minutter siden):

    Det går an å endre det. De som har laget forumet, kan programmere, men de har ikke lagt til den funksjonen. Det kan være mange grunner til at de ikke vil legge til den funksjonen.

     

    De bruker et forumprogram som heter Invision Power Board (det står nede på sida). Kanskje det ikke er lagt til den funksjonen.

     

    Det skal vel gå an å fikse det, men det er ikke sikkert de vil. Jeg vet ikke.

    Det var alt jeg lurte på :D

    • Liker 1
  9. Du skriver en melding som du sender til han og til ho. Der skriver du at du nå er ferdig med forholdet til begge to. Du skal gå videre med livet ditt og vil helst at du får lov til det uten noe mer emosjonell utpressing. Du har ingenting imot dem som mennesker, men du vil leve et emosjonelt ryddig liv hvor du bestemmer vilkårene for hvilke mennesker du vil ha kontakt med i livet, uten at det skal bety at du skal føle deg truet. Du kommer ikke til å blokkere noen av dem, men du kommer heller ikke til å svare på noe, med mindre det er noe som du avgjør er av reell betydning. Hvis det blir misbruk eller unødvendig mas, som meldinger sent på kvelden, om natten, eller flere meldinger etter hverandre, så vil du blokkere dem. Og at du med dette håper på forståelse for privatlivets fred.

    Du trenger egentlig ikke skrive noe mer enn det.

    Etter du sender den meldinga, så stålsetter du deg psykisk. Da holder du deg til det du skrev. Ikke svar på mobbing, trakassering eller noen verdens ting.

    Hvis du får trusler, så tar du kontakt med politiet, uten å si det til dem. De skal bare registrere at du blir truet, men de skal ikke risikere å eskalere situasjonen ved å kjefte på den fyren.

    Du må være 100% struktuert. Og tenk livslangt i denne avgjørelsen. Hele livet ut skal det vare.

    Ingen har noen rett til å kreve oppmerksomhet av andre. Det er manipulasjon og emosjonell utpressing, og overgrep i privatlivets rett og fred. For å slåss mot sånt, må man stålsette seg psykologisk.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
  10. Salvesen. skrev (31 minutter siden):

    Ønsker en ikke dette kan en bidra med arbeid, det er jo litt av poenget. Gir en borgerlønn i pose å sekk så gidder ingen å bidra..

    1) Eller man kan begynne å bygge funksjonelle, små boliger med alle innretninger, som er basert på folk som vil leve smått og uten for mye ansvar over en lengre tidsperiode, kanskje som en måte å spare penger til å kjøpe noe større. Eller bare folk som ikke vil ha for mye ansvar og leve i frihet.

    2) Hva baserer du det utsagnet på, psykologisk? Forestill deg om du var født økonomisk uavhengig før du svarer.

    • Liker 1
  11. Camlon skrev (7 timer siden):

    Min første jobb var slik. Jeg jobbet som kundesupport og jeg hadde ikke jobbet der om jeg ikke måtte. Å jobbe i minimum 3 måneder var et visumkrav for å kunne overføre familievisumet til kona til Norge.

    Hvis jeg hadde fått 20000 som borgerlønn, så hadde jeg satt opp min egen bedrift istedenfor å sitte 7.5 timer hver dag på telefon. Om jeg bare tjener 25000 istedenfor 30000, så vil jeg fortsatt foretrekke det fordi jeg gjør noe jeg liker.

    Det ville vært fint for meg, men samfunnet ville ikke gått rundt om alle bare gjør det de liker.

    Jeg tror du misforstod poenget mitt.

×
×
  • Opprett ny...