Gå til innhold

VargAamo

Medlemmer
  • Innlegg

    793
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VargAamo

  1.  

     

    Det var også referanser til to eksperimenter i den andre rapporten, jeg trodde det var del to i den rapporten som gjaldt denne saken, men dette er en tredje runde?

     

     

    Det stemmer - de to første forsøkene ble gjennomført med tilsvarende metoder, og kom med i en og samme rapport. Det tredje forsøket ble utført som et eget eksperiment på et nytt sted, og med andre metoder.

  2. Da har jeg fått rast gjennom ca halve dokumentet. Det er ganske mange forbehold der, og enkelte av dem åpner for så store feil at det hele ikke nødvendigvis har noen reell effekt. Det behøver ikke være slik, men hullene er langt fra tettet, og det føler jeg forfatteren heller ikke helt klarer å legge til side selv om han virker fascinert.

     

    Heisann!

     

    Det dokumentet er rapporten fra det første eksperimentet, som vi påpeker at hadde en del svikt og mangler. Rapporten fra det andre eksperimentet, hvor forskerne blant annet insisterte på å benytte et uavhengig laboratorium i Sveits som "base", er det som vi synes virker mer spennende. Den finner du blant annet en lenke til i bunnen av denne saken, så vel som i kildelisten på saken vi kommenterer på nå :)

  3.  

    Ærlig talt, det er iMac med 5K som er stornyhetene her. Ny iPad er kult og alt, men det er bare snakk om "raskere, smalere" whatever. iMacen har nå den BESTE skjermen på markedet, til under prisen av det en 4K skjerm koster.

    https://www.komplett.no/samsung-28-4k-led-28d590d/810090

    I følge itavisen(hue) koster iMacen 2500 dollar.

     

     

    Ifølge oss også ;)

     

    I tillegg til denne saken har vi også mer utfyllende sak på vei om de nye Mac-maskinene.

×
×
  • Opprett ny...