Gå til innhold

Acefire87

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Acefire87

  1.  

     

    Er leaks fra demo allerede, lootsystemet ser prikk likt ut som diablo 3, samme icons, inventory, samme skillsystem, samme gearslots.

     

    Iallefall på demoen på blizzcon er det slik.

    Leaks nei? Det streames fra Blizzcon..

     

    GUI'et er jo bare placeholder for demoen. det er vel åpenbart. 

     

    Om du mener skillsystemet osv er samme, så har du sikkert sett på feil stream :) 

    Jeg sa hva jeg har sett fra leaks av demoene som blir spilt i "blizzard arcade", jeg sier ikke at det ikke er placeholders eller noe som helst, jeg sier bare det jeg har sett.

    De bildene som har lekket er ikke fra selge streamen, som jeg også forklarte i posten når jeg sier demo.

     

    Det er ikke lov å filme eller ta bilder av demo så da regnes det som "leaks".

    Når det kommer til "samme gearslots" så mangler det faktisk shoulders og belte i D4 så langt. Og Demoen ble streamet på twitch av Quin69, så jo, det var lov å "filme" for noen ;) Høres ut som du har sett på Diablo 3 bilder hvis du syntes alt så likt ut. Dette lignet mye mer på en blanding av Lost Ark og Diablo 2. Gleder meg kjempemasse til å se det ferdige produktet, for regner med det meste her bare var første titt på UI og system etc.

     

    Quin69 sa selv at han aldri har opplevd noe lignende når det kommer til flyt i spillet, så for de som syntes det så clunky ut så burde dere se om igjen. :)

  2. Hmm...er gammel nok til å huske "lekestue" og "Pompel & Pilt" på NRK, og må jo si at jeg syntes ungene i dag er heldige som kan velge "noe annet".

     

    Det er mye søppel på youtube og Twitch, men om man er interessert i spill så er det jaggu mye bra også. masse talentfulle folk både som underholdere og spillere.

     

    I forhold det å forstå hvorfor det er artig å se på andre spille så er man nødt til å være bittelitt åpen for at verden forandrer seg, og at ikke alle regler er skrevet i stein. Hvis man f.eks forutsetter at spill bare er tøys og fjas så blir det rart å sammenlikne det med å se på fotball. Dersom man derimot anser E-sport som er reell idrett så er ikke dette en vanskelig sammenlikning.

     

    Det handler i stor grad om at man må akseptere at verden endrer seg, og i likhet med alle andre generasjoner så er det nye regler som gjelder for den som kommer nå. Min far hørte på radio når han vokste opp - jeg så på barnetv/halvsju - mine unger ser på pawpatrol- adventuretime, pewdiepie og Ninja.

     

    Ser masse av dette sammen med mine unger og ser jo at det er sterk grad av variasjon i kvalitet, men samtidig så handler det mye om å akseptere en ny mediehverdag, og lære de å orientere seg i den - uten å gå seg vill. Dagens barn vil bli nødt til å bli supergode på å "lese" det språket som dagens medier bruker. Skille reklame fra reportasje, svindel fra viktig info og Fake News fra real News.

    De blir ikke gode på dette ved at vi skjermer de fra det i alle fall, men vi må ikke overlate de til seg selv heller.

     

    Gikk ikke ann å gi noe reddit gull her, men du får en stjerne i boka mi for bra skrevet kommentar! Helt enig i alle punkter, tidene forandrer seg :)

  3.  

     

     

    BARF!

     

    Misunnelse er noe dritt

    Ikke misunnelig, synes bare 26 millioner burde vært brukt andre steder. Når jeg ser tilbake er jeg glad jeg ikke hadde 26 millioner når jeg var 16.

    Nå begynner de andre bare å bli barnslige, men jeg er helt enig med deg. Ting hadde gått til helvete hadde jeg hatt så mye penger som 16 åring. Håper han får hjelp til å håndtere dem.

    Så lenge barnet er under 18 år så er det verge/foresatte/fylkesmannen som forvalter disse pengene.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...