Jump to content

Luchian

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Luchian

 1. Hei, Han ene spilleren vårs slutter på jobb klokken 2000, men bor 5 minutter unna, så han blir noen få minutter for sent. Så foreslo kamp 2015
 2. Hei folkens, Jeg ser dere ikke har valgt en side, så da velger vi blue side for game nr 1.
 3. Hei, Vi har flere spillere som er opptatt med jobb/bortreist den 31. Har dere en dag før den 7'ene som hadde passet bedre for dere?
 4. Hei, Har foreslått et nytt tidspunkt til kampen. Har dere mulighet til å endre tidspunktet fra tirsdag til en annen dag kommende uke?
 5. Beklager. Har forhørt meg med laget. Selv så har jeg jobb og andre ærend denne uka som fører til at ikke har mulighet til å spille den kampen ila uka. Har en annen spiller bundet til HV-Øvelse. Står også i reglene at man må ha kampen før neste serierunde som er klokken 2045 i dag. Beklager at ikke fikk med meg at dere hadde svart, tror ikke det kommer opp som en notification med mindre man foreslår et nytt tidspunkt.
 6. Vi har kamp klokken 2045 og folk som må opp tidlig dagen etterpå for jobb/skole, så det er ikke nok tid mellom kampene og vi kan også ikke holde på til sent på natten.
 7. Ser dere har tatt kontakt med en av spillerene ang. at vi har satt opp 7 spillere til dette gamet. Det er rett og slett slik at vi har muligheten til å subbe inn folk mellom gamet hvis vi skulle ønske det. Dette er jf. §4-3 punkt 2 der det står "I kamper kan kun de innbyttere som er oppført i lagets spillerliste benyttes. Ved seriespill må disse være registrert i laget senest 24 timer før kampstart." Linken til disse reglene finner dere her: https://www.gamer.no/turneringer/regler/kamp-og-konkurransereglement/29
 8. Beklager. Har folk i fult arbeid, og arbeid + studie. Folk har satt av tid på tirsdager, så sliter med å gjøre tid på kort varsel. Skal høre med subs, om evt. Neste mandag er en mulighet. Hvis ikke så må vi nesten spille nå på Tirsdag til avtalt tid, skal forhørt meg ila mandag(i dag).
 9. Har spillere som jobber i morgen. Skal forhøre meg med dem, evt. Subs. Er på jobb selv nå, men sksl gi svar før 0100 i natt.
 10. Beklager. Har folk som jobber den dagen. Skal forhøre meg med folk om det er en annen dag som passer i løpet av uken, men folk er generelt strapped for tid :/
 11. Beklager, vi har rett og slett ikke en åpen dag denne uken eller neste uke. Spillere har fulle dager med skole og jobb, så må bli til avtalt tid.
×
×
 • Create New...