Jump to content

GTHvidsten

Medlemmer
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

8275 profile views
 1. Takk for tips om den TP-link'en Skal definitivt lese litt mer om den. Den gamle kosta vel 3-4000,- i sin tid, så rundt der er nok det jeg ser for meg, men er ikke fremmed for at det skal være dyrere eller billigere. Den gamle hadde vel 6 antenner, så to er jo mindre... men nå har ikke jeg stort nok leverom til at det skal ha kjempebetydning. Telenor-boksen har vel bare én integrert som gir færre dekningsstreker flere steder enn hva jeg hadde tidligere.
 2. Jeg har inntil nylig hatt en Netgear Nighthawk X6S som jeg har vært tålig fornøyd med. Den har hatt god dekning overalt, har gjestenettverk, har forholdsvis rask hardware, og har hatt relativt avanserte innstllinger. Det jeg ikke har vært fornøyd med den er stabiliteten. Den mistet ofte (2-4 ganger i året) WAN-koblingen, kræsjet veldig (reboot hjalp, 2-4 ganger i året), og kræsjet totalt cirka 1 gang i året (alt var nullstilt og måtte settes opp på nytt). Nå har den kræsjet totalt for siste gang (nesten katastrofalt denne gang) og jeg må få erstattet den med noe bedre enn Telenor gir meg. Hvilke gode alternativer har jeg for å erstatte denne? Erstatningen bør jo da ha god dekning (kraftige radioer (5GHz + 2.4GHz), flere antenner), bør ha rask hardware, må kunne sette opp et gjestenett, må kunne ha portforwarding på mer enn bare TCP+UDP (f.eks. GRE (47) for VPN), og gjerne mer. Har hørt WiFi6 blitt nevnt her og der, og bør vel kanskje støtte det? Er det noen som har noen gode anbefalinger? Da helst ikke Netgear siden jeg ikke har så god erfaring fra den forrige boksen.
 3. Til info, så endte jeg opp med å kjøpe en en "Razer Cynosa v2."
 4. Hvilket gaming-tastatur er å anbefale for en 10-åring? Antar at det kommer til å bli ødelagt på en eller annen måte i løpet av 2 år, så det kan ikke være veldig dyrt, og det er nødt til å fungere på en PS4.
 5. Min har nå også dukket opp som "Telia Extra" nå, så nå fungerer BankIDMobil for meg også. Tok bare ganske lang tid
 6. Altså, innstillingene er der og er skrudd på. Jeg har bare aldri sjekket hva som skjer når jeg faktisk ringer med noen. "*#*#4636#*#*" har jeg aldri vært borti, så den må jeg prøve en gang.
 7. Skulle gjerne ha kastet Messenger langt bort, men når familien ikke vil ta til vett er jeg nødt til å leve med den
 8. Telefonen har stått på i snart en uke uten at det har dukket opp SIM Tools. Hvis den først dukker opp etter man har prøvd å aktivere BankIDMobil så er det nå snart 12 timer uten at det har dukket opp SIM Tools. Jeg tror 4G-tale fungerer for meg. Har ikke så mange telefonsamtaler, men personen jeg pratet med tidligere i dag hørte klarere ut i stemmen til at det skulle være vanlig 2G-tale. WiFi-tale har jeg aldri prøvd.
 9. Ikke har jeg SIM Tools, og ikke mottar jeg aktiveringskoden for BankIDMobil, så noe må det være med telefonen (for det samme SIM-kortet fungerte jo helt fint på forrige mobil). Tror ikke det skal by på større problemer når man har BankID-appen... men er alltid litt irriterende å vite at det er noe som ikke fungerer, selv om man ikke bruker det
 10. Den har desverre ikke dukket opp hos meg ennå (Telia). Jeg var i kontakt med Telia som sa at denne telfonen ikke var typegodkjent i deres nett, som kan være en forklaring på hvorfor jeg ikke får BankID på Mobil til å fungere. Kan det være at Telenor faktisk har typegodkjent denne telefonen i sitt nett men at Telia ikke gidder? (kundeservice-representanten jeg chattet med sa at de har prøvd å typegodkjenne Google sine telefoner i flere år men kommer ikke noen vei med Google) Edit: Og en ting til... Facebook sin Messenger app har jeg ikke fått til å fungere på denne telefonen. Får bare en hvit skjerm og etter noen minutter melding om at appen ikke responderer.
 11. Hvorfor i alle dager er ikke denne serien tilgjengelig på Prime i Norge? Er ikke dette en "Amazon Original" slik at de burde ha rettighetene til sine egne ting? Er så skuffende når sånt skjer (det var det samme forrige sesong) Har dog tatt turen ut på bøljan den blå og funnet meg hele sesongen så jeg får sett den
 12. Mikke Mus er jo en mørkhudet person med "white face" 😛
 13. Har dere noen oppdatering på dette? Denne feilen skjer fremdeles minst en gang om dagen.
 14. I mitt borettslag har alle fiber-boksene også et coax-uttak slik at jeg kan ha CAM i TVn og få vanlige kabelsignaler, selv om det kun er fiber inn i huset. Dette er ikke noe de tilbyr til alle, for mine foreldre bor 800 meter unna, har også fiber fra Telenor, men der kunne de ikke levere med coax-uttak.
 15. Det er veldig mange av disse for tiden: 504 Gateway Time-out Forumet er også tidvis veldig tregt. Jeg trykker på en forumpost, og den laster og laster og laster... noen ganger kommer sida til slutt frem, andre ganger er det "504 Gateway Time-out", og da er det bare å kjøre en Ctrl+R så laster sida som regel. Jeg opplever dette på flere forskjellige PCer i flere forskjellige nettverk så det er ingenting med mitt oppsett.
×
×
 • Create New...