Gå til innhold

Gotchya

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gotchya

  1. hei kan noen finne noe om den kalde krigen fra wikipedia og gjøre om ting til lettere ord og ikke bare fagord slik at en uten utdanning kan skjønne hva jeg snakker om? fordi jeg ikke har nok utdanning og skjønner ikke f.eks 50% av hva som står på wikipedia osv.

     

    vil at dere skal bytte ut fagorda altså hjelpe emg takkk!

  2. Hei jeg har istede begynt å nappe og laser kan jeg ikke bruke pga 18 prs grense

     

    men jeg lurer på noe, når man napper så blir den ikke spredt rundt? det er ikke slik som når man barberer seg? eller like mye eller verre? vil ikke at det skal spre seg rundt i panna pls svar veldig viktig jeg sitter dag og og natt og ringer folk og spør om de har noen løsninger og går og kikker i speilet hver time

  3. Først og fremst; Skyrim er FANTASTISK.

     

    Har problemer med å spille på ultra på PC'en min på skyrim. Har i5 3570K og 7850AMD GPU men når jeg spiller og der oppe der det viser ikoner til f.eks (Nortth/West osv. hvor du må gå for å komme til questen osv.) det stikker ut av den lille rektangelen og blir spredt rundt oppe ved skjermen, hvordan kan jeg fikse dette?

     

    også hvordan går man ut lett fra skyrim slik som bf3 man trykker på windows knappen og forsetter og spille etterpå hvordan gjør man det på skyrim:?

  4. Tips til noen filmer som ligner på menace to society og andre neger filmer?

     

    Ikke akkurat film men The WIre hvis du ikke har sett den. Tidenes beste serie

     

    Hei finnes det en film/dokumentar som handler om hvordan folk lager filmer i morderne tid og hvordan de redigerer osv.?

     

    tenker på der de viser hvordan de lager skytescener som i the expendables og masse action i som the awengers

     

    bjump

    • Liker 1
  5. Hei for 3 måneder siden pleide jeg å ha en rar hårstyle og tok vekk hår som ligger over panna(som henger med håret) og nå har den blitt stygg og driver og barberer der heletiden men det ser stygt ut, er det en måte å ta det vekk 100% prosent på slik at den aldri kommer der og ikke blir synlig?

×
×
  • Opprett ny...