Gå til innhold

dvn

Medlemmer
  • Innlegg

    335
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dvn

  1. serveren der jeg hoster gjesteboka og hjemmesiden min oppgraderte php til v5.2.4 og da fungerer ikke lenger gjesteboken. Jeg er ikke veldig god på å kode php, så kan noen hjelpe? Det som skjer er at når jeg trykker send så loader siden på nytt men informasjon jeg skrev inn i formen blir ikke lagret i .txt filen. Det er altså en flatfiles gjestebok. Kan noen hjelpe meg med å finne feilen? Takk! Kodesnutten ser slik ut:

     

    <?php
    if ($message != '') 
    {
     $message = str_replace ("\n","<br>",$message);
     $message = strip_tags ($message, '<br>');
    
     $newRow = '<div class="viewGuestbook">' . ($message) .
     	    '<br>' . date('d.m.Y H:i') . ' - ' . strip_tags ($name) . '<br>'
    	. '<hr>'
    	. '</div>';
    
     $oldRows = join ('', file ('guestbook.txt') );
     $fileName = fopen ('guestbook.txt', 'w');
     fputs ($fileName, $newRow . chr(13) . chr(10) . $oldRows);
     fclose ($fileName);
    }
    
    include ("readbook.php");
    ?>

  2. Hei,

     

    Min far satte opp et trådløst nettverk her for et halvt år siden med en Belkin Wireless G Plus router. Problemet er at når jeg prøver å koble til med min nye laptop får jeg beskjed om å taste nettverksnøkkel. Jeg har prøvd alt av passord min far ville brukt dersom han satte denne nøkkelen selv, men ingen stemmer, så kan nøkkelen være bestemt av routeren? Hvordan kan jeg finne denne, evt hvordan bytte/fjerne den? Litt kjedlig å koble til nettverket med kabel slik som jeg gjør nå..

     

    Eivind

  3. Nå kommer det et bud med ny harddisk som jeg bytter selv, så er spent på om den nye er stillere. Håper bare ikke det er samme seagate hdd som jeg sitter med nå..! Må bare også si at jeg er veldig fornøyd med servicen til dell. har hatt problemer tidligere både med pc og printer, og er aldri noe problem å få byttet varen eller en person som kommer og fikser.

  4. Leste tidligere i tråden her om en som fikk byttet harddisk til en ny hitatchi. Jeg har seagate nå (ST9160821AS), samme som hans gamle, så har sendt mail til kundeservice og håper de kommer og bytter den. Har 3 års garanti på stedet så satser på at de kommer rett over nyttår.

     

    Har faktisk ikke brukt dvd-rommen til annet enn å brenne dvd'r, og da bråker den litt ja, men harddisken bråker konstant selv når jeg ikke bruker PC-en! Uutholdelig.. selv min ett år gamle inspiron 6400 er MUSESTILLE i forhold. Hører bare viftene av og til og de avgir mindre støy enn min Vostro mener jeg, men så er vostroen en del kraftigere og, så er kanskje derfor.

  5. Har prøvd den på noen spill og det går som bare det. Vista flyter som en drøm, og maskinen er virkelig rask. Tastauret og tuchpaden er virkelig gode å bruke. Men det som nesten er best med maskinen er at den er så og si helt lydløs! Har tatt et par performance tester i spill med den på fanget, og viftene er ikke hørbare overhode. Maskinen blir ganske varm under, men ikke noe særlig over det vanlige. På oversiden er den kjølig hele tiden. DVDen er også veldig lydløs i forhold til hva jeg har hørt før, kanskje den mest lydløse jeg har hørt(eller ikke hørt).

     

    Jeg sliter veldig med at harddisken bråker noe grusomt. Selv når PC-en ikke er i bruk og bare de nødvendige prosesser er oppe å kjører, kommer det bråkelyd fra harddisken (tror jeg?) som om at den jobber intenst. Når jeg jobber med den, har programmer åpne etc er det faktisk veldig irriterende, så ille at jeg ikke kan bruke den på lesesalen. Viftene er helt greie og avgir bare en lav summelyd. Noen som har det samme problemet og vet om noe kan gjøres?? Har hatt PC-en siden august og problemet har vært der hele tiden.

     

    Specs sånn ca:

    Vostro 1500

    2,0GHZ T73000, 2GB ram, Gefore 8600M GT, 160GB

     

    Edit: er forresten 5400rpm harddisk

  6. hei :)

     

    har et lite problem her.. er litt på dealern med en jente som nå snart har bursdag, og tenkte derfor å gi henne en liten gave. Tenkte da på en veldig original og personlig ting som ikke koster mye (ikke fordi jeg vil spare penger, men fordi det passer seg best). Noen som har tips til dette? har ikke kjent jenta lenge så trenger derfor å gi noe spesielt føler jeg.. hun blir 20, jeg er 19 btw.

     

    håper på svar!

  7. Hei

     

    PC'n til far ble akutt syk i går. Når han slo den på i går så kom det høye pipelyder mens maskinen så ut til å jobbe, men skjermen var blank hele tiden, så det kom altså ikke opp noe BIOS-bilde eller noe. I dag så er den helt død og reagerer ikke når jeg prøver å skru den på. Når strømkabelen er i og strømforsyninga er slått på så kommer det en svak "gresshoppesumming" fra bakre delen av strømforsyninga. Har prøvd å bytte strømforsyning, men det samme problemet og summinga er der. Det er en ca 5 år gammel PC kjøpt fra Komplett med Chieftech kabinett og strømforsyning, Abit HK, Gainward skjermkort, Seagate HDD er vel de fakta jeg kommer på i øyeblikket.

     

    Håper at noen av dere har tips til dette problemet, da det er veldig kritisk at PC'n er oppe og går!

     

    Eivind

  8. Dells nåværende tilbud går ut i dag.

    Jeg ser på en:

     

    - Prosessor Intel® Core™ Duo Processor T2050 (1.60 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB)

    - Minne 1024MB 533MHz DDR2 SDRAM (2x512)

    - Grafikkort Intel® Media Accelerator 950 256MB shared graphics memory

    - Harddisk 80GB (5,400 rpm)

    - Hovedbatteri 9-cell , 80 Whr Li-Ion primary battery- Skjermer 15.4" WXGA TFT skjerm (1280x800 oppløsning) med TrueLife™- widescreen

     

    Den koster 7540kr.

     

    Skal bruke den mest til skolearbeid, surfing, programmering, film- og musikkspilling.

    Hvis spill, vil jeg spille Civ4 eller AoE3, men begge er ikke nødvendig.

     

    2 spørs.

    Bør jeg velge bedre grafikk? (x1600 256mb er det beste, men koster nesten en tusing ekstra)

    Bør jeg velge den dyreste skjermen? (Ultra Sharp, 1680x1050) ?

     

    Ellers virker det som en veldig bra pc i forhold til pris...

    6601179[/snapback]

     

    Til ditt bruk tror jeg ikke du trenger bedre skjermkort, du vil i grunn bare tape på det dersom du ikke prioriterer spilling.

     

    Den skjermen du snakker om er såkalt glossy skjerm, noe noen liker og andre hater. Du har også bedre oppløsning, som kan være en fordel. Personlig ville jeg valgt den dyreste skjermen, men det er et veldig individuelt valg. Skal du bruke den mye ute i sollys kan det være negativt, skal den primært brukes inne kan det være lurt.

  9. Fordypningspoeng: 2 for hvert fag på 8-10 uketimer over to år, dog maksimalt 4 poeng totalt.

    Realfagspoeng: 0,5 per fag på andreklassenivå, 1 per fag på tredjeklassenivå (tidligere 0,5 per fag per år begge årene).

     

    Eksempel: 2MX5, 2FY5 og 2KJ3 på VK1 samt 3MX5, 3FY5 og 3KJ5 på VK2 gir 4 poeng for full faglig fordypning og til sammen 4,5 realfagspoeng (3 · 0,5 + 3 · 1), til sammen 8,5 poeng (mot tidligere 7).

     

    Maksimalt antall tilleggspoeng for realfagsfordypning får man med alle fire realfag (matematikk, fysikk, kjemi og bilogi) i andre- og tredjeklasse, til sammen 10 poeng (4 for full fordypning og 6 for realfagene).

     

    Edit: Samordna opptak gir informasjonen du trenger om dette.

    6342025[/snapback]

     

    Riktig som du sier, men er viktig å merke seg at man må ha et fordypningsfag i bunn for å få poeng. Altså har du bare to fag 8-10 uketimer over to år får du bare 2 fordypningspoeng, mens du for tre fag får 4 poeng, og likeså for fire fag fordi du maksimalt kan få 4 poeng..

     

    Edit: Ooops, litt for rask på avtrekkeren der, allerede en som skrev det samme som meg.. :whistle:

  10. da har jeg endelig fått maskinen min.

     

    å må si jeg er stor fornøyd, den er stille som en mus, å blir ikke ukomfortabel varm heller.

     

    hadde en hendelse samma dag som jeg fikk den som jeg ikke likte, fikk blåskjerm, det var rett etter at jeg hadde lagt inn nye drivere til skjermkortet. men har bare skjed den gangen.

     

    til spilling virker den suverent til mitt bruk, NFSMW gikk glatt å det samma gjorde bf2:) da holder det for meg. var en del crappy programer på maskinen,men var bare å slette unna det. spesielt det deran antiviruset... voldsom resurs kvrevende altså.

    men alt i alt stor fornøyd:)

    6336439[/snapback]

     

    Hva slags spesifikasjoner har du på maskinen din? Jeg håper å bestille min senere i uka.. :cool:

  11. Alle dagens tilbud utgår 14/6.. siden jeg ikke har bruk for printern har jeg is i magen og venter til da! Bestiller også som "små og mellomstor bedrift" og ikke som privatkunde, så får ikke dratt nytte av tilbudet med bæreveske, som sikkert ville vært veldig kjekk!

  12. Er litt skuffet over at CDen som fulgte med var recovery, og ikke ren OS-CD. Så nå må jeg laste ned en CD for clean install.

    6274876[/snapback]

     

    Husker dette var diskutert tidligere, og var det ikke flere her som sa da at på den CD'n var det en installasjon av XP uten alt dette dilldallet? Eller husker jeg feil?

×
×
  • Opprett ny...