Jump to content

VegardBS

Medlemmer
 • Content Count

  3397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1409 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11462 profile views
 1. Da skal jeg prøve avvending, takk for svar.
 2. Hun er inne når ingen er hjemme, hun kan gå inn og ut som hun vil når noen er her. Hun bjeffer etter folk når hun er i hundegården (frivillig) også. Har vi vært for slappe med hun i valpefasen så hun har fått dårlige vaner eller kan det være noe annet?
 3. Hjulkryss er noe dritt å holde på med hvis boltene sitter fast, som følge av overtrekking fordi man ikke har momentnøkkel. Jeg bruker selv latmannsarm og en garasjejekk (2.5t), mye bedre å bytte dekk med utstyr ett hakk over "minimum". Saksejekk og kryssjern er det verste jeg veit. Burde plukke med deg et pipesett ment for hjulbolter/muttere også. Pipesett eksempel Latmannsarm eksempel
 4. Har slitt i årevis med slitenhet/trøtthet/utmattelse, men først nå som jeg søker AAP nei da blir jeg tatt seriøst og fastlegen sjekker endelig alle mulige ting. Frustrerende.
 5. Godt forslag, kan virke slik da hun er mindre aggressiv når det er noen hun kjenner med henne. Det blir likevel en del bjeffing og "gå bort" adferd når hun er bundet fast til huset. Er det territorium problemer tro?
 6. Godt saksbehandling tar tid hos NAV, da slipper jeg stresset ved release loddtrekning Black Friday lignende tilstander dette her
 7. Hva må jeg bruke da? Hvis ikke det er lurt å bare bytte den når jeg først er inni der. Fant ikke luftmassemåler spray når jeg var på shopping...
 8. Renset spjeldet og problemet ble litt bedre. Kan man rense MAF/luftmåler med bremserengjøring spray eller må man bruke noe spesifikt for de? Skal bytte sensor i eksosen også da det har vært feilkode på den.
 9. Sånne type folk er de verste å bo med. Får aldri fred og ro når de rister hele huset i fra hverandre. Det klirrer i glassene når søsteren min kommer hjem og bikkja hyler som et helvete på grunn av sjokket.
 10. Wankel motoren som kommer fra fabrikk er 231hk på 1.3l så vidt jeg husker, men Rob Dahm har nå en 2.6l som gjør 1200! Og han har fortsatt mye igjen for dette var vel bare driveable tune han mekka hvis jeg husker riktig.
 11. Aah, står 205/55R16 i vognkortet, får satse på at de ikke er så strenge på det. Blir bare midlertidig mens jeg sparer til nye dekk rundt om da dekkene bak er semi slicks for øyeblikket.
 12. Er det feil på PKK når det er dekkdimensjon 205/55R16 forran, men dekkene bak er 205/60R16?
 13. Noen som har tips om hva jeg kan gjøre for å få slutt på aggressiv holdning når hunden står i bånd? På tur er hun glad og elsker alle vi møter, men så fort hun er bindt fast ute så bjeffer og hyler hun etter alle som går forbi. Søppelbilen, lastebiler og pilgrimmer er den nye Hitler i følge hun... Blir så oppgitt
 14. Får samme vibber (eller hva som er clout ordbruk er nå om dagen) av de som pugger noen gloser latinsk og copy paster de i hver eneste facebook innlegg de kan.
 15. Hus som er reklamert som 5 sov 2 bad hvor soverommene bare har plass til en 90 seng og badene er realistisk sett en do og vask på ett og det andre badet bare har plass til mikrodusj. Pluss poeng om kjøkken er trangt og stua er enorm uten en god plass å sette sofa og tv.
×
×
 • Create New...