Jump to content

VegardBS

Medlemmer
 • Content Count

  3309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1352 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10912 profile views
 1. +1 for singularity pumpetopp og reservoar. Skikkelige fittings til og med.
 2. Var på skolen i 4 timer og er helt utslitt. Orker ikke å gå ut med søpla en gang. Ulcerøs Kolitten kan dra til helvete
 3. Var det jeg trodde skulle skje, men det er teknisk sett ikke en høyblokk her jeg bor i øverste etasje. Vil heller bo i et eget hus og kjøre bil i 30 minutter hver veg og slite med å finne parkering enn det her igjen.
 4. Jeg hadde tidligere et livsmål om å ha en hel toppetasje for meg selv i en høyblokk, men det er slettet. Fy faen for noe drit å bo midt i sentrum i en by med naboer og ukjente så nærme. Fyllekjører vraka 2 biler rett utenfor blokka i dag, nabo fikk døra sparka ned av politiet og ambulanse tidligere i uka. Polsk firma bygger i blokka ved siden av og titter inn i leiligheter hos oss. Indisk nabo skriker i telefon med høyttaler på max fra 6.00 på morran. Vanntrykket i dusjen er aldri stabilt og må konstant justere mellom kaldt og varmt. Blir gal...
 5. Jeg plukka opp et 800D for 350,- for et par år siden. Bare å fjerne 5,25" front panel bay greiene og hotswapen så er det åpent for viftegrill og masse airflow. Mye plass til harddisker i kjellern hvis du fortsatt bruker mekanisk.
 6. Ser bra ut likevel! Jeg brukte vel 5-6 år på å få montert en 360 i fronten på et 800D 😛
 7. Det var jo uheldig. Nå kan ikke jeg si at EKWB er bra på quality control når 100% av tingene jeg har fått der i fra har vært defektive. Har du bilde av murderboxen din?
 8. Murderbox ja, trodde de slutta "produksjon" av den for noen år siden 😮
 9. Ville heller kjøpt basemodel av Singularity Computers Spectre i den prisklassen. Eller Wraith kabinettet de selger og mye ekstra.
 10. Styggeste jeg har gjort, men nå lekker det ikke. Håper jeg. Det her heter vel funksjon over form?
 11. Fikk endelig tilbake hovedkortet i dag, satt sammen alt og starte leaktest. Nå lekker det fra pumpe-res komboen. AAAHHHHH
 12. Peneste civicen jeg har sett, bare 11.000 kilometer https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=166819154
 13. Jeg har intel, var litt rask på avtrekkeren når jeg pensjonerte 3770k'en min. Sendte tilbake det settet her: Og får disse i retur:
 14. Nå veit jeg fint lite om timings og sånn for minne, men hva er forskjellen på CL15 og CL16?
 15. Ahh ok, vurderer å starte med noe selv i kjellern når jeg er hjemme på ferie, men har ikke så veldig lyst til å betale 300kr i "håndterings"avgift + moms på billigsaker fra aliexpress 😛 Er det noen Norske butikker du handler fra?
×
×
 • Create New...