Gå til innhold

Thunder-Bear

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thunder-Bear

  1. Videreselger du ferdige blandinger? :D

     

    Husk at e-juice er underlagt medisinlovgivning. Videresalg er straffbart, og det er heller ikke lov å gi det bort. Jeg bare tenkte det kunne være greit å være klar over.

    Er du helt sikker på dette? Det som evt måtte være regulert må jo være nikotinen - og nikotin er jo ikke forbudt å selge/gi bort, jeg har lov å gi deg en pakke marlboro om jeg vil, så lenge du er over 18..

     

    Tobakk har spesielt unntak fra nikotinlovgivningen.

     

    Du må gjerne kontake legemiddelverket og helsedirektoratet selv. De svarer på spørsmål.

  2. Hva er forskjellen på Joyetech eGo-T, eGo-C og 510T?

     

    Om jeg går for denne pakken her, hva trenger jeg da i tillegg?

     

    http://www.vaper.no/Joyetech-510-T

     

    Den pakken du viser til er et helt sett som inneholder alt du trenger, bortsett fra e-juice.

     

    510 er den første store suksessen som ble startet av Joyetech. Senere kom 510-T som var Joyetechs neste suksess som gjorde at du ikke trenger å fylle på så ofte. Den har en tank i stedet for enn vatt som holder på væsken.

     

    eGo serien ble utviklet for å forbedre batterikapasiteten slik at et batteri skulle kunne holde gjennom en hel dag. eGo var en stor modell av 510, mens eGo-T er en stor modell av 510-T.

     

    Begge bruker samme gjenger slik at du kan bruke 510 fordampere på eGo batterier og eGo fordampere på 510 batterier.

     

    510 er en standard for gjengestørrelsen og utformingen av koblingen mellom batteri og fordamper.

     

    eGo-C er det nyeste produktet fra Joyetech i eGo serien og det nye med dem er at du kan skifte ut fordamperhodene i steden for hele fordamperen. Dette sparer jo miljøet og lommeboken. Et eGo-C sett kommer med 5 fordamperhoder, mens et eGo-T sett har 2. 510 settene har også 2 fordampere i pakken.

     

    Erfaringsmessig varer fordamperne ganske lenge, men hvis du bruker dårlig juice eller brenner elementet kan det hende du må hå nye fortere.

     

    Det siste nye fra Joyetech er eCab som også har utbyttbare batterier. Der er batterikapasiteten 360mAh. eCab er en mellomting mellom 510-T og eGo-C i størrelse og batterikapasitet

     

    Det myldrer av kopier av både 510, 510-T, eGo, eGo-T og eGo-C. Snart vil det sikkert komme et utall av kopier av også eCab. Alle modeller med navn med disse betegnelsene er lagt på standarder som er utviklet av Joyetech. Kvalitetene er svært varierende, men mange kopier er også ganske gode i følge en del tester jeg har lest/sett.

  3. Så nett et innslag om e-sigaretter på NRK nå. Det første jeg tenker her er at dette gir i fra seg altfor mye damp til at det ser noe spesielt forsvarlig ut å gjøre rundt andre. Jeg vil tro at dampen som en blåser ut inneholder en viss menge med nikotin, og dermed er skadelig for de som eventuelt oppholder seg i samme rom.

     

    Så av den grunn er jeg litt skeptisk til om dette vil være et effektivt hjelpemiddel for å slutte å snuse. For røykere vil nok dette være helt perfekt da det gir samme følelse som av å røyke, bare at det er mindre helseskadelig.

     

    Du kan lese litt offentlig informasjon her: http://www.fhi.no/ew...:1:5569:2:::0:0

     

    Dette er en svært skeptisk artikkel.

     

    Jeg har lest den forskningsrapporten som de viser til fra New Zealand. Under innledende tester i den rapporten hadde de problemer med å finne spor etter nikotin. De fant senere ut at det som hadde skjedd var at nikotinen hadde festet seg til innsiden av ballongen de fanget opp dampen med. Det som er litt spesielt med nikotin er at det er en såkalt hydrofil kjemikalie som betyr at det raskt fester seg til fuktige overflater. Dette er faktisk en av grunnene til at det funker så godt å røyke tobakk. Det altså svært lite nikotin å det man puster ut både av sigarettrøyk og damp fra dampsigaretter.

     

    Det som først og fremst er farlig med passiv røyking er alt det andre som er i tobakksrøyk, i tillegg til at tobakken også ryker uten at du innhalerer, noe som jo ikke er tilfelle med e-sigaretter. Der blir all damp filtrert av vaperens lunger.

     

    Nikotin i seg selv har noen effekter men det er ikke kreftfremkallende, og det finnes naturlig i matvarer i små mengder. Det er gift som ikke bare produseres av tobakksplanten. Det er svært effektivt som beskyttelse mot insekter så derfor er det flere planter som lager litt nikotin.

    • Liker 2
  4. Vaporgod f.eks tilsetter vann i ejuicen sin for at den ikke skal bli så tykk at den vil tette de fleste apperater.

     

    Bestilte 50/50 fra freedomvape i god tro om at dette skulle bli bra! FEIL! Juicen var så tykk at når jeg prøvde å dampe den i min 510 T eller en vanlig 510 med atomizer og cartridge så smakte det svidd ved det 3 ++ trekket. Det ville absolutt ikke funke! Det var det samme på alle juicene jeg bestilte derfra.

    Mens juicen jeg bestiller hos vaporgod.com (og alle andre jeg har bestilt hos hittil med nær til PG og VG ratio) som regel er 60/40 PG/VG, men den er også veldig tynn.

     

    Jeg har prøvd mange forskjellige e-juice merker, og fortsatt har jeg ikke funnet noen som ikke tilsetter vann. Spesielt VG er tyktflytende uten vann, men vanninnholdet er bare noen få prosent, for å tynne den mer kan man bruke alkohol, men bare littegrann. Med for mye vann vil man ikke få noe særlig damp på de lave temperaturene som er i apparatene med standard innstillinger. Uansett er mesteparten av e-juicen PG eller VG, og det er disse som lager dampen. VG noe mer enn PG.

  5. Jeg får sette sammen en handleliste, så høre med dere her om jeg har fått det som trengs på listen:-)

     

    Ikke for å bryte opp salgsflyten her men det er et par ting jeg vil anbefale deg å vurdere.

     

    Dersom du handler for over 199 kroner i varer fra utlandet så vil det påløpe 25% moms, og 120 kroner i behandlingsgebyr.

     

    Jeg selv kjøper derfor nesten alt teknisk utstyr i norske nettbutikker, og så kjøper jeg dampvæske for under 200 kroner hver bestilling, vanligvis fra Liberty Flights, og da trenger jeg kun å bestille en gang per måned, og jeg unngår alle avgifter. Hvis man bestiller mange småpakker fra utlandet for å sette sammen en startpakke så vil man jo da også ende opp med litt porto på sluttregningen.

     

    Hvis jeg til slutt skal gi deg en anbefaling i Norge så har jeg selv best erfaring med vaper.no. Der får jeg alltid utfyllende svar på alt jeg lurer på, og det er alltid saklige og direkte svar, og de svarer som regel alltid veldig raskt. Så langt har alltid utstyret derfra fungert helt supert. En venn av meg fikk et PCC sett derfra som ikke ville lade, og de sendte erstatningsvare med det samme. Grunnen til at jeg liker godt å handle der er at jeg tidligere har handlet andre steder, for det meste i England, og ofte har det vært så ymse med kvaliteten fra engelske billigsjapper.

     

    For nybegynnere som er helt avhengige av rask suksess så kommer man heller ikke utenom at Joyetech stadig er et sikkert og stabilt merke, og et trygt sted å begynne. Det finnes mange kopier og forfalskninger, men vaper.no oppgir alle produsentene sine slik som er vanlig for andre elektriske produkter.

     

    Så velg hva du føler for, men mine råd gir jeg blant annet fordi jeg synes det er leit at folk som vil kutte tobakken får dårlig utstyr som gjør at de mister troen på elektroniske sigaretter.

  6. Dampen en puster ut er vel basicly bare vanndamp. Ejuicen inneholder PG, VG, smakstilsetninger hvis man ønsker det, av og til sterilit vann og nikotin hvis man også ønsker det.

     

    Det er lite vann i e-juice, dampen er stort sett damp av propylenglykol og/eller vegetabilsk glyserin. Det er samme kjemikalier som brukes i røykmaskiner blandt annet på teater. Propylenglykol brukes også som frostvæske. Både propylenglykol og vegetabilsk glyserin er standard tilsetningsstoffer i hudprodukter og shampoo, og andre substanser for å få olje- og vannbaserte ting til å blande seg uten at de skiller seg igjen. Hvis du ser gjennom innholdfortegnelsen på alt du har i badet finner du sikkert glyserin i mange av tingene der.

     

    Både propylenglykol(PG) og vegetabilsk glyserin(VG) er godkjent over hele verden som tilsetningsstoff i til utvortes og innvortes bruk. Propylenglykol brukes for eksempel i drikkevarer for å forhindre bunnfall og ellers at ting skiller seg, og vegetabilsk glyserin finnes også i mange matvarer og er spesielt søt, som sukker på tungen.

     

    Begge disse stoffene er der forsket mye på, og de er stort sett funnet ufarlige, selv om PG gir noe melkesyre når det brytes ned i kroppen.

     

    Den mest nøytrale basen for e-juice er den lite brukte PEG = polyetylenglykol som har en litt ubehagelig bismak, og er følgelig lite populær.

     

    Hvis man sammenligner dette med innholdet i tobakksrøyk så er det vel lite i den som er tillatt som tilsetningsstoff i mat, hvis de i det hele tatt er lovlig å oppbevare i vanlige hjem. :)

  7. Hei. Jeg har kjøpt flere gode modeller fra vaper.no.

     

    Hva tar de i frakt? Prøvde å finne ut av det men ønsker ikke å registrere meg kun for å sjekke.

     

    Du trenger ikke logge deg inn for å sjekke frakt. Hvis du går til handlekurven er det en funksjon på siden hvor du kan beregne frakt.

     

    Hvis du kjøper kun en slik plastflaske så blir frakten på 46 kroner. Det er sikkert noe behandlingsgebyr i en så liten ordre.

     

    For et vanlig startsett ligger frakten rundt 100 kroner.

     

    De sier at de sender de fleste pakker med DHL med tracking og levering på døren.

  8. Det er også mulig å få tak i flasker med plastnål hvor hetta dekker spissen slik at den ikke henger seg opp i ting mens du har den i lomma. jeg har noen av disse her: http://www.vaper.no/...r?product_id=84

     

    De kan også brukes veldig lenge, jeg har brukt mine i snart et år, og de er fortsatt like bra.

     

    Hvis du hadde sett på linken min hadde du sett at de har hette :)

     

    Klart jeg sjekket lenken din, ville jo ikke uttalt meg ellers :)

     

    De du viste var denne lenken her ikke sant? http://vapeescape.co...-%26-30ml**~325

     

    Etter hva jeg kan se så har de en gummihette over nåla, men likevel kan den nåla være litt upraktisk i lomma. Det passer i allefall ikke for meg.

     

    Disse her http://www.vaper.no/...r?product_id=84 har en nål av plast som er perfekt for alle tankmodeller og den har en kork som dekker nåla slik som en vanlig e-juice flaske.

     

    Sjekket du lenken min?

  9. - Mye utgifter har dere i snitt per måned på disse?

     

    Jeg bruker omtrent 200 kroner i måneden på væsken, men jeg liker å kjøpe småflasker på 5ml med mange forskjellige smaker.

     

    Ellers kjøper jeg som regel et nytt sett hver 4. måned sånn omtrent og det koster meg mellom 500 og 700 kroner, så det utgjør vel 125 - 175 kroner per måned.

     

    ++ så bruker jeg rundt 400 kroner måneden på denne måten.

     

    Jeg liker å kjøpe nye sett som er kompatible med det jeg har fra før i steden for å lappe for mye på sett hvor egentlig alle deler begynner å bli slitt. Kjøper nesten alltid 510 baserte sett.

  10. Hei. Jeg har kjøpt flere gode modeller fra vaper.no. Man kan spare litt penger dersom man ikke nødvendigvis må ha Joyetech. De har godt utvalg der og de kommer nye produkter hele tiden... Selv bruker jeg eGo-C for det meste hjemme, men jeg tar som regel med meg min AIO når jeg går ut. Den er ganske stilig og så er den liten og diskret, men gir god dampmengde. Jeg bruker også VV av og til men de fleste dampdråpene jeg bruker tåler ikke mer enn 4V før jeg synes de smaker vondt...

     

    Hvis noen er interessert i å se på AIO så er lenken her: http://www.vaper.no/Innokin-AIO

×
×
  • Opprett ny...