Gå til innhold

TheFreshmaker

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheFreshmaker

  1. Da har jeg ankommet hybelen min i flatåstoppen. Den holder en meget høy standard til en veldig god pris, men jeg har et stort problem.

     

    Det tar jo rundt 15-30 minutt å kjøre med buss fra flatåstoppen og til sentrum! Jeg har alltid bodd midt i byen gjennom hele mitt liv, og derfor er det veldig uvant å være så langt fra bylivet.. Jeg føler meg igrunn litt fanget.. Jeg kan liksom ikke bare gå ut døra og inn i byen når enn jeg føler for det.

     

    Er det mange her som bor i utkanten av Trondheim? Noen som har opplevd min problemstilling, men har vendt seg til the suburban life? Eller handler dette om smak og behag? Hvis det siste, ville det være problematisk for meg å finne en sentrumsnær hybel til en grei pris før 2013?

     

    PS: Sorry hvis min syting er irriterende :p.

     

    Jeg bor på Steinan som også er i utkanten. Har bodd 20 min med t-bane fra sentrum hele livet, så jeg er vant til det :p

  2. Hehe, bare klok av skade. Men vi får se. Men vil heller ha en spiss til enn enda en i forsvar, han spanske(?) er jo klar om 2 uker..

    Fra Venezuela tror jeg. Trenger han sårt nå som Muri har bestemt seg for å suge balle, i tillegg til Nordvik som er en erfaren ballesuger.

  3. Martin Pusic kom også etter prøvespill, en spiller som fungerer greit for oss. Ujah og Igiebor var også på prøvespill, og herjet i TL (for LSK-.-).

    Uten at det betyr noe, denne amerikaneren virker som et bomkjøp om han skulle signere, råttne statistikker.

  4. Jeg kom inn på Elektronikk. Har egentlig mest lyst til Ing. Vit. og IKT, men kom ikke inn (6. plass på ventelista). Tenker at elektronikk kan være interessant, så er det noen her inne som har hatt det studiet eller holder på med det?

    Og er det vanskelig for meg å bytte til Ing. Vit og IKT til neste år med 51,9 poeng?

     

    Jeg holdt av plassen jeg fikk på Datateknikk i fjor grunnet militæret, starter til høsten.

     

    Btw, hvor fant dere opptaksgrensene?

    Opptaksgrensene stod på brevet som fortalte hvor du kom inn på samordnaopptak.

×
×
  • Opprett ny...