Gå til innhold

Bruflat

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruflat

  1. Varierer på skaden, og hvem som reparerte den. Hadde det vært min båt ville du aldri ha sett tegn til noe tidligere skade og den hadde vært minst like sterk eller sterkere etter reprasjon. Så prismessig ingen betydning. Hadde jeg solgt hadde jeg nok lagt den ut for 30kish avhengig av hvordan den ser ut, ferdig stoffa osv.

  2. Fantastisk båt du har skaffet deg! Kan vell fortelle deg at båten ikke er ombygd og er en Hawk 520 GT. Har selv møtt mannen som bygde nettopp denne båten, veldig flink og kreativ! Og sjangsen for at den knekker er vell relativ liten, det hørtes kanskje brutalt ut når du treffer bølgene, men du trenger nok ikke bekymre deg. Pass på at motoren er godt festet da!

  3.  

    Har ikke slike biler clutch?

     

    Ååånei! Gassen hang seg opp, la meg bare trø inn clutchen....

     

    Den kom vel bare med manuell.

     

    Jeg tipper han var for hard på gasspedalen og rev løs bakenden på den våte asfalten. Veldig typisk med idioter som har for mange hestekrefter.

     

     

    Veldig tørr asfalt da men, kan vell også fortelle deg at sjåføren ikke er en idiot med for mange hestekrefter da bilen han kjører dag til dag har 850hk.

  4. Jeg ville faktisk forklart situasjonen din til legen din først og se om han kan hjelpe deg. Det fins som Vidor sier mange muligheter som demping av sult, og andre litt mer drastiske. Du må også tenke på at ingen av disse tingene vil ha ønsket effekt uten et ordentlig kosthold. Piller som Venom hyperdrive ville jeg ikke gått for i din situasjon siden de inneholder mange forskjellige stoffer som vil øke blodtrykket ditt osv, men heller gå for stoffer som er mer spesifikke og kontrollerbare. Men legen først.

  5. Hei! Noe forslag til noen gode hårvokser som er bra for tykt hår, og samtidig lukter godt ? Har prøvd D:fi, og den lukter veldig godt (ananas). Noen flere gode eksempler ?

     

    Prøvde den til Jan Thomas av en kompis, lukta godt og passet bra til mitt tykke hår og var visst ikke så gæren pris heller! 

  6. hørstes veldig upraktisk ut, hva er grunnen til at dem ikke skal bo på heggelia?

     

    Usikker på akkurat hva som er grunnen, er vell penger og slikt. Filosofien er vell og få alt inn på Rusta etterhvert, men det vil nok ta litt tid. Rusta er jo en svær byggeplass for øyeblikket. Kan vell legge til at hvis dere vil ha det litt selvstendig og chill anbefaler jeg Kompani C, er etter hva jeg ser endel mindre slit enn de andre kompaniene. Fysisk så er det nok likt med unntak av KPA. Hvis du vil ha det virkelig greit med en helt rått befal søker du Tren troppen i KPC. Chill tjeneste og chill på øvelse. Masse tid til trening for de som liker det. 

  7. Jeg er ikke deprimert lenger, men nå er det jo bare sex som er i hodet på meg... er jomfru så vil ha sex med de fleste. Haha... helt fjortiss i hjernen. Trenger en dame som tar styringen. Som også er søt. Gjerne formfull. Og kåt, så vi kan kose oss flere ganger daglig.

     

    Hehe... jeg er glad nå... og har ingen problemer med å være ærlig. ;)

    Ikke stress så mye med sex dude. Vet om mange som er 19-20 år som fortsatt er jomfru. Er riktignok ikke så big deal for de da men.

     

    Og vil du prøve det sikkerlig ille sånn at det plager deg kan du vell alltids kjøpe.

  8. Kjøpte en 200cc 4w moto for 5-6 år sia. Bortsett fra at det bakre tannhjulet hadde tildenser til og løsne før jeg sveisa det fast går den fortsatt som en klokke! Zongshen motorene holder faktisk utrolig godt. Hvis noe blir ødelagt koster det max 500kr for nye deler uansett.

     

    Lys og sånn har gått på min, har festa på nye og bedre så spiller ingen rolle egentlig. Har kjørt min veeeldig hardt og stått ute i alle år, faktisk ingen rust eller noe, bare plastikken som er falma i sola.

  9. Hellå! Har en Mercedes Benz 310 som ikke vil starte!

     

    Tingen er at man kan rulle den igang så starter den med engang, men ikke med nøkkelen! Tok ut start motoren og så at innslaget var veldig dårlig så kjøpte ny og satt inn.

     

    Kjøpte da http://www.mister-auto.no/no/starter/cevam-3563_g2_a3933563.html

    som skal passe, men den starter fortsatt ikke! At den ikke starter skjedde en natt vi kjørte og en ny sjåfør svei klutsjen og kom ikke opp en bakke, så plutselig startet den ikke lenger, sto der over natta og starta neste dag. Videre startet den etter 100 forsøk med nøkkelen, og til slutt aldri. Da byttet vi. Nå slår ikke starteren inn i det hele tatt.

     

    Spørsmålet er om det er et mellomrele som er ødelagt eller om kamakselen har gått til helvete? Hvis noen vet om starten passer 100% bare skrik ut!

×
×
  • Opprett ny...