Gå til innhold

Green Leaf

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Green Leaf

  1. Nei, dette stemmer ikke. Man kan smugle den inn også. Sparer både moms og frakt på det :p

     

    Som jeg sa til slutt, hvis man er i utlandet, så kan det lønne seg.

     

    Men hvis man bestiller på nett, og får den tilsendt, så må man betale frakt og moms.

     

    Man kan "kanskje" lure seg unna momsen hvis man får avsender til å se sette "gift" og slikt på pakken ( altså gave ) men det er ikke alltid mulig.

     

    Frakt må man uansett betale når man bestiller over nett, og hvis f.eks det er DHL eller UPS som tar seg av transporten, så må man som regel betale ymse gebyrer i tillegg for å få pakken. Eventuelt at man får faktura etterpå.

  2. *Stor liste*

     

     

    Meget bra liste kilik. :)

     

    Men vil tilføye Ducktales: Remastered fra Capcom, og de to Oddworld spillene.

     

    Ducktales kommer i sommer og Oddworld spillene er vel TBA 2014.

     

    Så er det jo alltids en del lovende indie titler.

  3. Det var da voldsomt til dårlige begrunnede og bastante statements.

     

    Nå er jo Nintendo sine spill kjent for å være bra.

     

    Og så kommer det jo titler fra Platinum Games; Wonderful 101 og Bayonetta 2.

     

    Og så er det faktisk spill fra andre enn Nintendo også. Sega, Capcom, WB, Ubisoft, Tecmo, Square Enix, Disney og Activsion med flere lager spill til Wii U.

     

    Og nå skal jo EA lage spill til den likevel.

     

    Så er det mange indie utviklere som lager og skal lage spill til den, Nintendo satser hardt på indie'ene.

     

    Toki Tori 2, The Cave, Trine 2 med andre er ute og så kommer jo Shovel Knight, The 90's Arcade Racer, CryAmore, Forgotten Memories med mange fler.

     

    NSMBU er ikke full HD nei, den er native 720P, men Rayman Legends og Trine 2 kjører 1080P. NSMBU kunne ha kjørt 1080P, men de valgte og la det kjøre i 720P, antagelig pga. tidspress. Fra et teknisk ståsted kunne det ha kjørt 1080P.

     

    En god del fremtidige spill til Wii U vil nok ikke bli kjørt i 1080P, og hvis man skal koke det ned til debatt om grafikk, så er det klart at Wii U vil ligge bak Xbox One og PS4.

     

    MEN, skillet vil være mye mindre enn det var mellom Wii VS X360/PS3.

     

    Og for the record; Jeg er ikke "fanboy", Wii U er min første Nintendo maskin, faktisk første konsoll totalt sett.

    • Liker 3
  4. Å virkelig ha 1 superbra spill vil alltid være viktigere enn å ha 30 halvgreie spill.

     

    Kroneksempelet eller vel N64 som ble lansert med 2 spill i USA, men hvor det ene var Super Mario 64 som toppet av alt lister og konsollen fikk en pangstart. Wii U hadde hele 29 spill på lanseringsdagen, men ingen av de var i nærheten av være en real konsollselger.

     

    Tja, både NSMBU og Nintendo Land solgte jo hver rundt eller over 2 mill eksemplarer, så de solgte noen en del konsoller.

     

    Zombi U har vel solgt rundt 500K, men har ikke eksakte tall.

     

    ( Disse tallene er dels fra VGchartz, dels fra andre steder, VGchartz er som regel noe mindre enn faktiske salg )

  5. Xbox360 kom ut i 2005

    WiiU kom vel nu nettopp, 2012/13 kan man si.

     

    Begge har likens CPU (så si), ca 7-8år siden Xbox360 kom. Skjønner godt selskaper som EA som lager krevende spill at de må ha hardware. Lage BF4 (eksempel) til WiiU ville bare gjort spilleopplevelsen crap og ikke minst vanskelig + de må kode noe ekstra for å få ting til å virke på nettbrettet til WiiU. + sikkert mye mer...

    (time is money bro)

     

    I tillegg så selges 3rd party spill jævlig dårlig på Nintendo maskiner. Så nettopp på salgstall på spill som er ute nå, og det er kun 2 spill som faktisk har solgt bra (forhold til andre) og de er selvsagt fra selveste Nintendo.

     

    http://www.vgchartz....s-wii-u-launch/

     

    Når spill ikke selges så er det klart at noen vil slutte å gi ut spill til maskinen, i dette tilfellet, Nintendo.

     

    Er forsåvidt enig med EA fyren, selg heller spill til dagens konsoller, er jo det Nintendo duger til, lage gode spill. + hadde sluppet å kjøpe flere konsoller da Nintendo WiiU maskin duger ikke til noe annet enn spill og det er ikke akseptabelt i 2013.

     

    Noen vil kanskje påstå at Nintendo er spillemaskin, OK.. hvorfor har de features som Netflix og Internettbrowser? nei nei, kom ikke med den "ren spillemaskin".

     

    La Nintendo gå SEGA vei, da kunne man faktisk valgt 1 konsoll som har alt (enten xbox eller sony sin) AMEN.

     

    Det er ingenting som tilsier at Wii U ikke kunne kjørt Frostbite 2/3 og Battlefield 4.

     

    Det handler mer om at DICE og EA ikke vil bruke ressurser på å lage dette til Wii U, litt grunnet dårlig kjemi mellom EA og Nintendo om dagen. Den "testingen" til DICE var nok kjørt på dårlige kits og alt var nok veldig halvhjertet. Maskinkraften i Wii U er totalt sett på et høyere nivå enn X360 og PS3, så hvis man virkelig ville lage Battlefield 4 til Wii U, så hadde man fått til det.

     

    Det stemmer dog at mange 3de parts spill ikke selger så bra på Nintendo's konsoller, med unntak av de håndholdte kanskje.

     

    VGcharts forteller dog bare litt av sannheten, da det er en del salgskanaler den ikke tar med i betraktningen.

     

    Call of Duty: Ghosts kommer sannsynligvis til Wii U, det er allerede mye preorders ute og går i ymse nettbutikker.

     

    EA gikk plutselig i går kveld ut og sa at de utvikler spill til Wii U likevel, selv om Xbox One og PS4 vil få mer fokus. Vil tippe at det dreier seg om Star Wars titler og sånt.

  6. Kremt kremt kremt, nå viser det seg at EA faktisk ikke ditcher Wii U likevel, selv om Xbox One og PS4 får mer fokus.

     

    EA is developing Wii U games, has bigger plans for PS4 and Xbox One, CFO says

     

    Electronic Arts is developing games for the Wii U, but not as many as the company is developing for Sony and Microsoft's consoles, EA's chief financial officer Blake Jorgensen said today during the Stifel Nicolaus 2013 Internet, Media and Communications Conference.

     

    Jorgensen's statement seems to contradict a statement last week from EA spokesman Jeff Brown, who said last week that the company has "no games in development for the Wii U currently."

     

    When asked by a conference attendee which console manufacturer would lead the next generation, Jorgensen said that consumers, not publishers, would be the ones to decide.

     

    "You know, I think Nintendo's business was more [an] extension of their last console," Jorgensen said today. "We are building titles for the Nintendo console, but not anywhere near as many as we are for PS or Xbox."

     

    "I think what the consumer will find is a lot more powerful gameplay with the new boxes that are coming out, and a lot of excitement, but it'll remain to be seen as to the services associated with those as to how consumers decide which direction they might want to go."

     

    EA previously announced that neither Madden NFL 25 or FIFA 14 would make their way to Wii U this year, the latter because "commercial results were disappointing" for FIFA 13, which was a launch title for Wii U. Today, Jorgensen also revealed that NBA Live 14 is headed to next-gen consoles.

     

    Kilde: http://www.polygon.c...ing-wii-u-games

     

    Vil tippe at det dreier seg om Star Wars titler og kanskje noe sportsgreier?

  7. Det som alltid er "moro" er at folk som nesten aldri er innom Nintendo forumer eller tråder om Nintendo, alltid er til stede når det er noe edder og galle man kan spy utover.

     

    Ofte er det også de samme menneskene som kommer med nettopp edder og galle.

     

    Men klart, dette gjelder vel ikke kun tråder om Nintendo, når sant skal sies. :)

  8. Men nå er ikke demokratier gode, uansett. Det er en gedigen tankefeil å tro at alt som er "demokratisk" er "bra," og at handlinger og tilstander kan deles inn i universelt "bra" og "dårlig."

     

    Faktum er at jeg syns det er bra at jeg kan kjøpe skytespill og stjele-rane-spill, uten at f.eks lokaldemokratiet i en eller annen indre sørlandsbygd kan hindre meg. Faktum er at jeg syns det er bra at jeg kan bygge et hus som ser kult og annerledes ut, uten at en gjeng med ræva naboer med ræva smak og tyrolerhus, kan nekte meg det, eller stemme over at jeg burde nektes det. Faktum er at jeg ikke syns det er bra at folk kan stemme for at jeg ikke skal få lov til å kjøpe sex. Faktum er at jeg ikke syns det er bra at folks latterlige lave kunnskaper om f.eks helsevesenet skal gi byråkrater fritt spillerom til å lage systemer som innebærer at folk dør unødvendig, og får drittbehandling.

     

    Demokrati er ikke nødvendigvis godt.

    Stemmerett for alle fins ikke i Norge per idag, vi driter i de unge.

    Stemmerett for grupper som ikke er bra for meg, ser jeg ikke noen grunn til å støtte.

    Alt fungerer kynisk og jævlig, og det burde være lett å avkle den politisk korrekte argumentasjonen om godt demokrati og stemmerett for alle med at det ikke funker sånn per idag, og at det er heterogene interesser.

     

    Jeg klarer ikke å se på din post som noe annet en litt ubehøvlet rant.

     

    Demokratiet har vel noen svake sider, men det finnes per i dag ikke noe annet system som gir bedre vilkår for et folk.

     

    Systemer der f.eks anarkiet, kommunismen, fascismen, føydalismen, keiserdømme osv har fått fritt spillerom har ikke akkurat vist seg å være spesielt stabile eller til gode for folket for å si det mildt.

  9. Nei, det blir ikke en egen diskusjon. Poenget er at argumentasjonen din har ingen indre logikk om du sier at det ikke er forenlig med et godt demokrati å stenge visse velgergrupper utenfor, samtidig som du mener det er greit å hindre alle under 18 år å stemme.

     

    Det var det med myndighetsalder da, som er 18 år i Norge.

     

    Men igjen, jeg snakker egentlig om årsaker og grupper som ikke har med alder å gjøre.

     

    Jeg har ikke sagt noe om at det greit å nekte de under 18 år å stemme. Jeg sa dog at det er et interessant emne.

  10. Særlig fordi påstanden ikke har noen indre logikk. Det er ikke noe magisk intellektuelt, biologisk eller sosialt skille ved fylte 18 år, det er et fullstendig tilfeldig tall vi som samfunn har valgt, så lenge man mener de under 18 ikke skal ha stemmerett, kan man ikke argumentere mot å holde visse grupper utenfor stemmeretten ved å henvise til en universiell moral om at alle skal bli hørt.

     

    Nå snakket jeg ikke om det med aldersgrenser, det blir en egen diskusjon slik jeg ser det. Jeg ser hvor du vil hen dog, så det er et interessant emne. :)

     

    Det med at kvinner ble nektet å stemme for ikke mange tiår siden var ren dominans og sjåvinisme, intet annet. Ved å nekte ca. 50% av et samfunn å stemme ved et valg, så får man ikke noen god konsensus.

×
×
  • Opprett ny...