Gå til innhold

braatheen

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av braatheen

  1. Hei!

     

    Jeg har startet et lite leke prosjekt, en nettside som går under navnet www.norwaypaper.com

     

    Etter en kjapp vurdering, trenger jeg en eller to til som skal være med. Du skal kunne basic'en i WordPress, skrive utfyllende og gode tråder i tillegg til at du skal kunne være med på å få frem nettsidens ansikt utad.

     

    Det er selvfølgelig ingen lønn i oppstartsfasen, men om du er arbeidsvillig og flink så finnes det mange muligheter og tjene penger på nettsiden. Derfor er det veldig viktig at du synes at dette er artig og drive med.

     

    Ta kontakt om du er interessert eller har noen som helst spørsmål.

     

    Andreas

  2. Hei.

    Mitt navn er Andreas og jeg bor i Kongsvinger.

    Tenkte jeg kunne fortelle litt om meg, og hvorfor jeg er på dette forumet. Noen kommer sikkert til å lese dette, men tror de fleste ikke bryr seg

     

    .

    19 September 2003 skjedde det noe spesielt på dette forumet. Det var ikke så lenge etter jeg hadde fått min egen PC at jeg laget meg bruker her. Via Gamer.no fikk jeg vite om dette forumet aller først, og jeg husker ikke i dag hvordan forumet så ut den gangen. Det er jo snart 9 år siden. Friheten til å faktisk spørre om hva som helst slo meg vel aller først, og var selve kjernen til grunnet til at jeg joina.

     

     

    Hvis jeg ser tilbake på de første innleggene mine ler jeg bare av meg selv. Jeg har fortsatt i dag en mild type dysleksi, og jeg vil ikke snakke om hvor "mild" den var for seks år siden. Men det at jeg ble medlem på dette forumet gjorde at jeg kunne vedlikeholde mine norsk-ferdigheter, som har vært veldig bra for dysleksien min.

     

    I begynnelsen var det mye spill og film, da dette er noen av mine største interesser, enda. Jeg startet tidlig med filming og redigering irl, og dette likte jeg å holde på med. Jeg fant ut at jeg faktisk har en litt kreativ hjerne, overaskende nok. Denne oppdagelsen ledet til slutt til at jeg søkte meg inn på Media og Kommunikasjon, som linje på videregående skole. Nå i dag sitter jeg glad og fornøyd etter at jeg har fullført tre år med Media og Kommunikasjon, og bestått alle fagene i alle tre årene. Så denne ferien jeg er på nå skal jeg nyte.

     

     

    Det neste store høydepunketet var kanskje oppdagelsen av Avatartråden. Der har jeg hatt det gøy med å gjøre store bilder om til små. En liten hobby som kan fylle en kjedelig hverdag. Litt synd at det ikke er så stor pågang der nå for tiden. Vel, jeg skjønner at mange er på ferie. I julen kan det bli helt motsatt, ALT for mye pågang. Jeg og TSP har samarbeidet med å utforme førsteposten til Avatartråden til sånn som den ser ut nå. I perioder har jeg vært mye aktiv i denne tråden, og er enda en forkjemper om at folk bør holde seg til en avatar. Synes det er viktig at folk ikke skifter på sin forumidentitet. Hvis jeg husket din avatar veldig godt og når jeg leste nicket så jeg avtaren for meg, og du skifter avatar; blir det som om en jeg kjenner godt tar plastisk kirurgi i trynet, og forandret seg helt.

     

    De forumene jeg desidert henger og har hengt mest på er Digital foto og video, Samfunn, Spill, Kultur og Off Topic.

     

    Andreas :)

×
×
  • Opprett ny...