Gå til innhold

Spudgun

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spudgun

  1. Hei,

    Driver å setter opp ett nytt hjemmekontor i kombinasjon med gaming riggen hjemme. Utfordringen min er at jeg ønsker å bruke de samme 3 skjermene til både min stasjonære PC og til jobb-laptopen, der jeg kan bytte mellom bare ved å trykke på en knapp, evt. koble om 1 kabel.

    Har sett på disse KVM switchene, men sliter med å finne ut av hvilken jeg kan bruke og om den vil funke til mitt behov da det ikke er mye spesifisert info i de nettbutikkene jeg har sett på.

    Noen som har erfaring med dette og evt kan anbefale utstyr/kvm? Er også åpen for andre eventuelle andre løsninger.

     

  2. Hei,

     

    Har bestilt en 9700k og skal bestille nytt hk og ram i tillegg. Er det noe spesielt jeg burde se etter eller som er anbefalt? Maskinen skal primært brukes til spilling. Finner kort og brikker med stor prisforskjell uten at jeg ser vesentlige forskjeller på spesifikasjonene, derfor blir jeg litt usikker :)

     

    På forhånd takk!

  3. Hei,

     

    Skal bygge ny PC og prøver i den anledning å navigere meg i en jungel av ulike kabinetter!

     

    Jeg ønsker ett kabinett som har god luftgjennomstrømning og plass til "nok" vifter, vannkjøling til CPU og stor GPU, f.eks 2080 TI. Ønsker også at det skal være enkelt å bygge i.

     

    PCen kommer til å stå gjemt under ett bord så det er ikke så nøye med glass eller andre visuelle effekter.

     

    Kort oppsummert ønsker jeg ett kabinett med god plass og god luftgjennomstrømning, der det visuelle er mindre viktig. Ønsker ikke å bruke så mye mer enn rundt 1000,- på kabinettet.

     

    På forhånd takk for hjelp :)

  4. Hver gang jeg prøver å lage en handlekurv hos komplett havner jeg alltid over 20 000,- :p derfor jeg ville sjekke om det var ok priser på bruktmarkedet.

     

    Om CPUen passer regner jeg med? folk selger vel funksjonelle pcer?  :hmm: Er ett tankekors om den har blitt brukt til bitcoin mining, kan det sjekkes på ett vis?

     

    takk for svarene!

  5. Skjønner ikke at dere har så mange dårlige erfaringer med finn, jeg kjøper og selger der ukentlig, vel å merke mest barneutstyr, klær og fritidsartikler og har utelukkende positive erfaringer. Jada, noen pruter, det kan jeg også gjøre, men i de tilfellene jeg opplever prisen som fair eller at jeg priser realistisk (i forhold til etterspørsel) selv så er der sjeldent pruting involvert.

     

    Jeg er iallefall fornøyd med finn både til kjøp og salg, selv om noen få kanskje er uredelige eller useriøse trenger jo ikke det å farge hele tjenesten.

  6. Hei. Vurderer salg av pc'en min da jeg nesten ikke får brukt den. Lagt ut til 14 000 men vil høre litt hva dere tenker om prisen. Kjøpte den for ca. 28 000 i 2017.

     

    Speccs er:

     

    Kabinett ± Fractal Design Define R5 Blackout W

    CPU ± Core i7 7700k 4,2 ghz med NZXT Kraken X52

    RAM ± Corsair Dominator 32gb 3200 mhz

    HK ± Asus ROG Maximus Hero IX 1151 socket

    GPU ± MSI Gaming X GTX 1080

    PSU ± Corsair HX850i 850w modulær

    SSD ± 2x Samsung EVO 850 500gb (1 tb totalt)

    M.2 SSD ± Samsung Evo 960 256gb

  7. Takk for mange gode tilbakemeldinger. Han spiller mye forskjellig, ofte de nye store titlene som slippes. Er en tanke at maskinen skal kunne klare å kjøre nye spill i 3-4 år fremover (med etter hvert lavere grafikkinnstillinger selvfølgelig)

     

    Skjerm er vi veldig usikre på, både pga 21:9 som ingen av oss har prøvd før og selvfølgelig siden det drar opp prisen betraktelig. Er kanskje bedre å satse på å kjøpe en 27" 144hz skjerm i tillegg, ser det er en del av de på finn.

  8. Takk for raskt svar, ser at skjermen har mange gode reviews når jeg googler den. Er det noe spesielt som ikke er bra med den? Ville aldri kjøpt den til full pris men her er jo prisen redusert ganske mye, eller mener du det hele ikke er verdt 22 000 ?

     

    Har ingen planer om å overklokke i nær fremtid, vil PSU og CPU kjøler fungere greit da?

     

    Takk igjen :)

  9. Hei, min sønn skal kjøpe seg ny PC og vi har tenkt å se litt på finn.no for å få mest mulig for pengene.

     

    Kan noen gi tilbakemelding på om dette er ett godt kjøp? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=118331254&ref=conversation&fks=118331254

     

    Med skjerm, hodetelefoner, tastatur og mus.

     

    Ser når jeg legger komponentene i handlevognen på komplett.no så blir det over 35000,-

     

    Har også på spesifikasjonene samt tilbakemeldinger på hvert enkelt komponent og ser at kanskje strømforsyningen og CPU kjøleren kanskje er litt dårlig og bør byttes?

     

    Tar imot all hjelp og tilbakemelding med takk!

  10. Hei. Er kanskje ikke rett plass å poste dette men jeg tar sjansen så må jeg heller beklage om jeg er helt på bærtur. Sitter å ser på en gaming pc til sønnen min og har da sjekket både nytt og brukt. Jeg kom over denne https://www.finn.no/100381444 og etter det jeg kan beregne selv virker det som ett godt kjøp.

     

    Burde jeg slå til eller er dette en av luringene på bruktmarkedet, noen meninger i såfall om hva en fornuftig pris ville vært ? Takker på forhånd for all hjelp!

  11. Hei,

     

    Har 4 pc'er hjemme, 3 med vista og 1 med windows 7 (Der jeg har alle store harddisker). Pcen med windows 7 er stort sett den jeg bruker til daglig(spill/surfing o.l).

     

    Har en vista maskin koblet til TV og ønsker å få kontakt med windows 7 maskinen for å kunne ha alt av filmer og musikk lagret der da den har 8TB hdd i forhold til de 500GB jeg har på tv-pcen.

     

    Jeg kan se alle maskiner i nettverket, alt jeg deler på vista maskinen kan jeg gå inn på via tv-pcen men alt jeg deler på w7 maskinen får jeg bare feilmeldingen at jeg ikke har tilgang.

     

    Jeg har delt alt som er mulig på w7 pcen, åpnet alt av nettverksinstillinger jeg vet om, les utallige guider, prøvd med nye brukerkontoer (får bare opp at det er feil passord hver gang jeg prøver det) men ingenting fungerer.

     

    Derimot så er felles mappen på w7 delt og tilgjengelig.

     

     

    Ble muligens litt rotete skrevet det her, men er såpass frustrert over å ikke kunne lagre alt på w7 maskinen som var planen fra start av. har 6 TB lagret fordelt på 4 maskiner og 2 eksterne harddisker idag, vil gjerne ha alt samlet en plass.

     

    Noen som har forslag til løsninger?

×
×
  • Opprett ny...