Gå til innhold

yNx

Medlemmer
 • Innlegg

  892
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yNx

 1. Loomy: Ok... La oss si at du er ny på forumet, og DIN side blir gjort narr av her. Selv er du virkelig fornøyd med siden og synes den er best i verden. Hvordan ville du reagert?

   

  Det jeg vil si er: Det er helt subjektivt hva som er bra og hva som er dårlig. Jeg synes hele denne tråden er patetisk og burde aldri funnet sted. Får det dere til å føle dere bedre når dere henger ut andres verk på en slik måte?

 2. Hva mener du med "kritiserte"? Er mer snakk om uthenging, for det er det denne tråden handler om.

   

  Og selv om det virker som en hevn-aksjon, er det helt subjektivt hva som er et godt design. Dere kan ikke nekte arian å ha egne meninger, og kritikken han ga, var faktisk (!) bedre enn den Piranha ga (var det kritikk i det hele tatt?). Jeg kan for ordens skyld nevne at jeg ikke heller syntes headeren var spesielt pen, men det er som sagt helt subjektivt.

   

  Jeg har selv kommet med bidrag til denne tråden, men angrer nå. Dette er veldig patetisk!

   

  Skjerp dere!

   

  Nå var dette ikke ment som et angrep på Piranha, bare så det er klart. Vi har hatt en liten dialog og blitt enig om å glemme saken (og godt er det).

 3. Men du kan ikke nekte for at de fleste av oss har litt annerledes ordbruk enn "søringene". Det er i hvert fall slik her jeg bor.

  Det er nå så som så med, men for "oss" blir diskusjonen trekt ned på et lavere nivå når man begynner å bytte ut normaliserte ord med noe jeg vil kalle "barnslig".. Klart jeg kunne brukt masse lokale ord, men for dere andre ville det bli ganske latterlig..;)

  Jeg bruker slike ord uten at jeg tenker over det. Skal heretter skjerpe meg og bruke normaliserte ord, som du så fint kaller det :)

   

  edit: Selv om dere ikke får oppleve det med mindre dere holder til på andre forum.

 4. Vel, jeg er fra Nord-Norge, akkurat som Martin Schanke.

  Beklager å måtte si det, men som nordlending selv syns jeg det var en av de dårligste unskyldingene jeg har hørt.. Og forøvrig kjenner jeg Martin litt, og vil langt på vei tro at han er veldig enig med meg, han er forøvrig en slags motorsportens hacker, et mekanisk geni, som mere enn gjerne øser ut til alle som spør med råd og hjelp, dersom han kan, helt uavhengig av din stilling eller status innenfor motorsporten, mange ganger er takk + moms alt han vil ha i betaling oxo...

  Det var en spøk. Om han er en grei kar eller ikke har ikke så mye med saken å gjøre. La oss ikke diskutere det mer. Beklager om du følte deg støtt.

   

  Men du kan ikke nekte for at de fleste av oss har litt annerledes ordbruk enn "søringene". Det er i hvert fall slik her jeg bor.

 5. Jeg var ikke aggressiv da jeg postet innlegget. Har du noe imot hvordan jeg formulerer, er det ditt problem.

  Ok, det kan så være. Et spørsmål bare; Hvor ofte hører du på TV-diskusjoner at Bondevik bruker ordet "spy", når Carl I Hagen åpner munnen..?

   

  Skjønner ikke hva du mener? Enten er det meg eller så har du vært litt uheldig med formuleringen :)

  Var muligens litt uheldig, gidder ikke forklare bedre. Bare se brot fra den..;)

  Vel, jeg er fra Nord-Norge, akkurat som Martin Schanke. :)

 6. Hadde egentlig ikke lyst til å fortsette diskusjonen om siden min, men det er en del ubesvarte spørsmål.

   

  Mulig det er meg, men når du bruker ord som "spy", istedet for andre og bedre (IMO) ord, så synker seriøsiteten din mye. Det viser at aggresjonen din tar overhånd og at du ikke klarer å formulere deg normalt.
  Jeg var ikke aggressiv da jeg postet innlegget. Har du noe imot hvordan jeg formulerer, er det ditt problem.

   

  Nu har det seg slik (sier ikke at dette er grunnen) at folket har ganske mye makt og et overveldene flertall har _litt_ mer å si enn en PM.

  Skjønner ikke hva du mener? Enten er det meg eller så har du vært litt uheldig med formuleringen :)

   

  Vel, hvor langt fremme på spissen snakker vi nå..?

  Som sagt: De har akkurat like rettigheter, hvis jeg ikke tar feil.

   

  Ok, hva var da meningen med å poste den på forumet her..? Når jeg poster noe her, er det for å få tilbakemeldinger og ting som kan endres.

  Vel, mitt syn på dette forumet har endret seg kraftig etter posten hvor jeg ba om kritikk. Var ikke akkurat det jeg fikk.

   

  Snakket ikke pirana om plagiat..? Uansett bevis, en god del mennesker her syns det ligna en god del.. Om du vil bruke det, er det helt opp til deg. Om piranha vil gå videre med saken, er det helt opp til ham.

  For min del skal han bare gå videre med saken sin. Jeg blir å fortsette på prosjektet. Siden er heller ikke et plagiat. Det ga jeg utrykk for i tråden som nettopp er stengt.

   

   

   

  Jeg håper at ingen har noe uoppgjort med meg og beklager (igjen) til de som eventuellt føler seg "flamet" av meg.

 7. Det jeg tenker i mange saker er at man må se om man er inspirert av siden, eller om man kan finne igjen for mange likheter.

   

  Man ser lett om en side er lik eller har likhets trekk.

   

  Dessuten sies det at folk her ikke oppfører seg når de gir kritikk, men hva med når en trådstarter bare blir gufen og sur fordi vi kommer tilbakemeldinger. Og til og med til tider er frekk i andre tråder når han/hun gir tilbakemelding. Da mister man lett tolmodigheten med denne brukeren og er kanskje noe mindre medvillig.

   

   

  Dessuten, hvis noen kommer og sier til meg at siden er nesten helt like den og den siden, hadde jeg tatt det til meg og tatt den ned. Det at andre ikke VIL høre på at det ligner, gjør vel til at det hele blir en plagiat sak.

   

   

  Jeg kan vel skjønne at noen mener det er gjeng tendenser her, men tror det har mye med at det er fritt her og at det er en fast gjeng. Men hele tiden kommer det nye inn. Og de klarer etterhvert å opparbeide seg tilit til at man tar de med som om det var en gruppe.

   

  Dessuten er vel kanskje web folk noe mer sære enn andre? Med tusen forskjellige smaker og tanker. Noe som gjør at noen kan føle seg utstøtt og kanskje merke mer til at det kan føles som grupperinger.

   

  Noen av mine rottete tanker.

   

  Jo også vil jeg si en ting _tekst_ virker på meg useriøst, kanskje fordi jeg ikke ser poenget. ;)

  jeg _understreker_.

   

  Brukes ofte på IRC :)

 8. Etter å ha lest kvikk sine innlegg, så skal eg innrømme at eg har endra litt syn på saken. Selfølgelig er det ikkje noke galt i å bli inspirert av ei side, og prøve å lage noke som har et par av dei samme særtrekka.

   

  MEN - når så mange kommer og forteller at den er _for_ lik, så er det kanskje på tide å gjøre noke med det?

  Det er en grunn til at så mange reagerer på det.

   

  Jeg argumenterte saklig. ** elns **

   

  Eg sikta til PM'en piranha hadde mottatt ;)

  Og fikk vite at det ikkje var du som stod bak den, så du har en unnskyldning fra mi side.

   

  Det hadde faktisk vert litt bra, om dette forumet kunne komt opp på et litt meir proffesjonellt nivå når det gjelder holdninger, i must say... Er litt for masse nesten-seriøs prat her sånn som tilstander er per i dag.

   

   

  *Skal prøv å skjerpe seg framover*

  Prosjektet er bare to-tre dager gammelt. Selvfølgelig er det ikke ønskelig at dere synes det likner på rober2.com. Dette skal jeg endre på, det er ikke det som er problemet.

   

  Skjønner godt at du trodde PMen han fikk var mitt verk. Du kjenner jo ikke meg, og kan tro hva som helst.

   

  Men nok om det :)

 9. PiRANhA: Jeg er ikke 15 år og jeg har ikke rippet. Dere har ingen bevis heller. Det er ikke fakta, det er bare noe dere tror. Jeg er faktisk, ifølge hjemmesiden din, mellom et og et halvt og 2 år yngre enn deg. Det er faktisk _du_ som skylder _meg_ en beklagelse. Det får være grenser til hva en myndig person (og enkelte andre) klarer å spy av seg. Håper for din skyld at du ikke tror jeg er redd for at du skal kontakte foreldrene mine, ringe meg eller gå videre med "saken". At du i tillegg begynner å "brife" med dine kunnskaper innen juss, sier bare litt (Og selvfølgelig kommer det 3-4 hyllende poster etter hverandre). Om du ikke ville vise deg litt frem, hadde du sendt meg en PM. Enkelt og greit.

   

  1. Forferdelig trist at slikt må skje. Om den som har sendt dette, leser dette - ta det til deg(men ikkje start ny diskusjon om emnet, vær så snill):

  Når Piranha har blitt utsatt for et slikt plagiat, og forlanger å få den "rippen" fjerna fra internett, så synest eg det er lavt å gå imot ei stor folkegruppe som kommer med gode argument mot deg. Det å sende en slik PM er 100% off topic, det er unødvendig. Hadde du i det minste argumentert seriøst for din sak, og holdt en seriøs tone - så hadde det vert en anna sak.

   

  2. "Så kjip som den er så er det på tide at du kommer opp med noe nytt og litt mere spennende" - Om di side ligner så forferdelig så alle seier, så må vel den vere like gale?

  rober2.com er ei _fin_ side, den er unik - ingen ligner!

   

  Til yNx: Om det ikkje er du som har sendt den PMen så skal du ha en grundig unnskyldning fra mi side.

  1. Jeg argumenterte seriøst.

  2. Min side er langt fra ferdig enda. Tror neppe rober2.com var gjotr på 2 dager, den heller. Og NEI, jeg har ikke sendt ham noen PM. Dessuten går det ikke an å sende en PM som er off-topic. Jada, skjønner at dere synes at rober2.com er ei fin side, ingen likner, dere hyller han og *blablabla*. Faktum er at hvis vi setter det på spissen, er det ingen forskjell på rober2.com og vg.no. De har akkurat samme rettigheter.

   

  Jeg har tenkt litt og tror ikke jeg vil ta meg bryderiet å legge det ferdige verket ut her. Om dere vil se siden, vet dere adressen. Jeg bryr meg ikke om hva dere måtte synes om siden. Vil tro jeg får god nok (les: mer enn nok) hjelp og "respekt" på forumet jeg har flyttet til.

   

  Ble veldig positivt overrasket av trådstarter. Det er akkurat slik jeg ser det. Noen er såkalt "best" og priser hverandre opp i skyene. Nei, det er vel egentlig ikke noe galt i det, men det blir litt for mye av og til.

   

  En liten "flokk" blir ikke så sammensveist på et forum helt uten videre. Jeg skylder på Webkafeen. intern-humor (brukes i omtrent hver tråd) og mye off-topic "kosesnakk". Det er det alt for mye av.

   

  Jeg var som sagt her i sommer. Da var det mye lettere å komme inn i miljøet. Webdesign forumet var akkurat som de ander forumene. Ingen "flokk" som fikk det slik at deres ord var lov. Alle var likestilt. Slik er det ikke nå.

   

  For meg virker det som om nybegynnere ikke tør å motsi de som har høy "status" og mye "respekt". Respekt, ja. Hva med å skrive innlegg med litt mer "respekt" enn dere har hatt nå? Jeg sier ikke mer...

 10. Vel, jeg har jo nevnt flere ganger at forslag 7 ikke er det siste. At det er visse likheter har jeg aldri nektet for, men det var i hvert fall gjort helt ubevisst. Det blir bare ord mot ord.

   

  Hvor dum tror dere egentlig at jeg er? Tror dere virkelig at jeg legger ut et plagiat på et forum hvor personen som har laget verket er?

   

  Det at du har vært lenger på forumet enn meg, har ingenting å si, PiRANhA. Jeg har tross alt snart 1000 innlegg og er langt fra ny her, selv om det ikke skal ha betydning. En med 4 innlegg skal ha akkurat like mye å si som en med 1000. Jeg designet sider _lenge_ før jeg registrerte meg her på forumet, og det er jeg sikker på at gjelder for de fleste her.

   

  Jeg er ikke interessert i å krangle. Jeg "hang" på dette forumet i sommer (forumet var vel ganske nytt, da), og syntes det hadde veldig hyggelig kjerne. Nå er tydligvis de folka borte, og blitt erstattet med dere. Greit at dere er gode venner, men dette begynner å bli latterlig.

   

  Om dere har mistet all respekt for meg, får dere bare ha gjort det. Det har ingen betydning for meg hva noen folk på et forum synes om meg.

   

  Jada, bare begynn med drittkasting fordi dere _tror_ jeg har rippet designet, for det er det eneste dere kan skade meg meg (som om jeg tar meg nær). Dere har _ingenting_ på meg. Jeg har ikke stjålet noe fra rober2.com. Det har dere mitt ord på. Alt jeg har sagt i denne debatten er sant.

   

  Som noen har sagt, kan det ha vært underbevistheten min som har spilt meg et puss. Jeg har vært på rober2.com før. Den var dog annerledes da enn den er i dag.

   

  Det var mitt siste ord i denne delen av forumet.

 11. At man med hensikt prøver å få et lay-out så likt som mulig som et annet og stjeler flere  grafiske elementer. Det er i hvert fall min definisjon. Kanskje vi skal opprette en ny tråd om det?

  kanskje du har sett på rober2.com før (sansynligvis har du det), og berre hatt det i underbevistheten når du laga sida, altså du tenkte aldri over at det var derifra du hadde fått inspirasjon. Uansett, forandrer ingenting.

  Det er en mulighet. Vet jeg har vært på rober2.com før. Men da var den helt annerledes. :/

×
×
 • Opprett ny...