Jump to content

Bjarne Kastanjenøtt

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Veldig bra initiativ det her, får håpe det kommer flere slike rettssaker og at det går som i Nederland. Hvor deres høyesterett opprettholdt og påla styresmaktene å kutte minst 25% i løpet av fem år. Dette pgs. de ikke hadde klart sine klimamål bestemt tidligere. Vi er i samme båt, ingen klimamål satt tidligere er blitt møtt
 2. At det finnes personer som sier det du gjengir er det ingen tvil om, men de er i sterkt mindretall. IPCC er en samling med 195 forskere som igjen har tusenvis av andre bidragene forskere som jobber med klimarapporten. De kildene du refererer til er ytterst tvilsomme og på ingen måte konsensus. Lytt til de som vet hva de snakker om, ikke lekmenn, feilinformerte personer og stråmenn. Objektivitet er nøkkelen, er det overveldende beviser er det høyst sannsynlig.
 3. Når batteriet er så lite vil det ikke kunne levere effekten som en Tesla Model 3 er kjent for. For eksempel 0-100 på 5,7 sekunder (for denne tregeste av alle Teslaer). Tipper det er mer 0-100 9 eller 10 sekunder. At den ikke kan kjøre på kun batteridrift over 65 kmt gjenspeiler også dette.
×
×
 • Create New...