Gå til innhold

okwepeokwe

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av okwepeokwe

  1. Jeg skal begynne å lage "hobby"-filmer og trenger da et videokamera. Kan strekke budsjettet til 12k, men da skal det være hvert det. Har ikke noen preferanser annet at det skal være et veldig bra allroundkamera. Har ikke noen erfaring bortsett fra to filmer; En på 6 minutter og en på et minutt. Dette var filmet med dslr kamera(canon eos xxx), så jeg kan filme med dslr. Om noen kunne si noe om dslr vs videokamera så hadde det hvert fint, den konklusjonen jeg har trukket etter å ha surfet på internettet er at dslr er noe du kan bruke iblant når det passer, men det fungerer ikke å filme alt med det. Det var alt.

  2. Pc-en hvil ikke gi signaler, Når jeg starter pc-en så går vifta til processoren, grafikkkortet og kabinett går automatisk hvis jeg bare "kickstarter dem". Det lyser fra grafikkkortet og hovedkortet. Hva er galt?

     

    Edit: det er ingen av de lysene som lyser hvis noe er galt som faktisk lyser, men standby lyset på hovedkortet lyser, selv om jeg har slått på pc-en.

  3. Hva er dette? Den fins ikke i oversikten over hva som er med hovedkortet, men var der allikevel.

     

    Det er et "adapter" for ting som HDD-led, PWR-LED, resetswitch etc. De ledingene som går fra kabinettet ditt kobler du dit merkingen viser de skal stå. Etter å ha satt alle ledningene på plass, setter du den blåe adapteren på hovedkortet(som regel nederst til høyre på layouten). Den er vel til for å gjøre ting mer oversiktlig e.l.

     

    Det du beskriver har jeg, og her har du et bilde av den med det jeg ikke vet hva er forran:

    Ps: den passer inn i usb-porter og det står usb på den.

    post-272986-0-10626800-1341497094_thumb.jpg

  4. Hvor ligger butikkene Pixmania.no og Proshop.no?

     

    Skulle kjøpe noe der men er veldig skeptisk. Prisen blir oppgitt i euro, det er veldig internasjonal følelse av å handle der. Jeg ønsker ikke å bestille fra utlandet for da blir det moms og skatt og toll på det hele. Men butikkene ville ikke si noe om det ble sendt fra utlandet eller ikke.

    proshop.no sier på nettsiden at de har lokaler i bø.
  5. Om du lurer på om GX 670 har nok kraft til å gjøre dette, så vil jeg si ja, med forbehold om at du må senke innstillingene ganske kraftig i spill som Witcher 2 og BF3 for å opprettholde god flyt.

     

    Ultrasharp U2711 er forøvrig ganske forferdelig å spille spill på i min mening, inputlag på den er over 30 ms i enkelte tilfeller.

    Har du noen 25x14 skjermer med mindre inputlag som du vet om?

    Når du snakker om å senke innstillingene kraftig. Mener du fra high/ultra til medium eller til og med enda lavere.

    Forresten jeg skal spille witcher 2 på denne eventuelle skjermen.

  6. Det er Asus sitt TOP kort og ikke standard DCII som TS satte opp - Asus sitt TOP kort er forsinket pga av store problemer med første parti - blant annet ustabilitet ved stock hastighet. (Det er iallefall ryktene fra flere hold - og det er nok noe i dem)

     

    Gigabyte Windforce yter betydelig bedre enn stock DCII naturlig nok.

    Man kan jo overklokke manuelt da.

    De jeg linka til fikk overklokka sine kort slik:

    Maximum Overclock Comparison

     

    Max.GPU Clock Max.Memory Clock

     

    GIGABYTE GTX 670 OC 1060 MHz 1925 MHz

     

    ZOTAC GTX 670 AMP! 1150 MHz 1890 MHz

     

    NVIDIA GTX 670 1100 MHz 1760 MHz

     

    ASUS GTX 670 DirectCU II 1110 MHz 1890 MHz

     

    Palit GTX 670 JetStream 1120 MHz 1750 MHz

  7. Da kommer jeg vel til å gå for asus sin grafikkort.

    Ang kabinett, etterfølge mine research, så har det kommet en nye Raven 03? Er den bedre enn 02? i tillegg så har 02 fått seg en oppgradering, men jeg kan ikke finne den i noen norske nettbutikker :O. Ville du heller anbefalt raven 02, eller corsair 500r?

     

    Noen forslag til hvilket hovedkort?

     

    -Tom

    Raven 03 er vel oppgraderingen til raven 02?

×
×
  • Opprett ny...