Gå til innhold

TheTaurex

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheTaurex

  1.  

    Vil bare nevne at ICE har et abonnement på 4GB til 199,- som ikke er listet opp på sidene deres + de har data rollover.

    Så.. Hvem sin snopp må suttes på for at en skal få dette da?

    Hahaha long story short send en melding til dem og si at du trenger en 3 GB pakke.

     

    Long story long: Jeg ville oppgradere fra 1 GB til noe større og tok kontakt med ICE på FB, og sa at det var merkelig at jeg med 1 GB til 99,- kunne bestille 1 GB ekstra og fortsatt være under 2 GB abonnementet deres til 199,- i pris (1 GB i tillegg til 1 GB abonnementet mitt koster 79,-). Så da sa kundeservice på FB at de hadde abonnement som ikke var listet opp og hadde 2 GB i i 12 mnd uten binding til 149,- og 4 GB til 199,- i 12 mnd uten binding. Så da tok jeg og bestilte det.

     

    Planen min er jo da å be om det samme når de 12 månedene er gått. ICE er alltid grei på kundeservice så det går alltid fint å be om sånt.

  2. Har bestilt UMi's flaggskip nå UMi Z og antar at den kommer til å være minst like bra som denne. Betalte ca 2 000,- + evt. toll på 25%. Gleder meg skikkelig, gutta fra Kina kan det å lage mobil til en god penge!

     

    Jeg er en av dem som ikke ser helt vitsen med å betale 7 000,- for en mobil som varer ca 1-2 år for så å ikke føle at en har fått igjen for pengene, og da er UMis mobiler et veldig godt alternativ! Noe vi får nå se når den kommer i posten i løpet av uken

    • Liker 5
  3. Hei, holder på med noen lekser i rettslære og får ikke tak i læreren min for hjelp, og kunne derfor trengt litt hjelp til denne og skal drøfte de forskjellige problemene som denne oppgaven reiser:  

     

    Ida Vik er på tur til Amsterdam. Hun er en dyktig fløytespiller og vil gjerne kjøpe en ny fløyte. Etter frokost går hun inn på Finn.no. Hun søker på fløyte og får fire treff. Den ene er en brukt fløyte fra 1967 av merket Powell. Det er et svært anerkjent merke, som Ida lenge har sett etter. Ny pris for denne fløyten er fra 50 000 kroner og oppover. I annonsen står det at fløyten selges til høystbydende. Telefonnummeret til selgeren er oppgitt i annonsen.

     

    Ida ringer til selgeren, Tore Hansen, og sier at hun er veldig interessert i å kjøpe fløyten. Tore sier at flere aktuelle kjøpere allerede har ringt til ham. Ida forklarer at hun er i Amsterdam og ikke vil være tilbake i Oslo før neste dag. Hun spør om han kan vente med å selge til hun er tilbake i Oslo. Dette avviser Tore. Dersom han får kontakt med en person som vil betale en akseptabel pris for fløyten, vil han selge den. Ida spør hva Tore mener er en akseptabel pris. Han sier at dersom han får et bud på 35 000 kroner, selger han fløyten med en gang. Ida mener dette er en altfor høy pris. Etter hennes syn er 25 000 kroner en mer realistisk pris. Etter å ha tenkt seg om sier Ida at hun skal ringe til samboeren sin, Frode Berg, og be ham om å gå og se på fløyten. Dersom han synes den er fin, kan han kjøpe den for henne. Dette sier Tore er greit.

     

    Ida ringer til Frode og forklarer hva han skal gjøre. Hun sier at han får fullmakt til å kjøpe fløyten for henne. Hun sier videre at han ikke må by mer enn 28 000 kroner for fløyten. Mer enn det har hun ikke råd til å betale.

     

    Frode oppsøker selgeren og ser med en gang at fløyten er meget velholdt og fin. Powell- fløytene fra 1967 er særlig ettertraktet for sin spesielle klang. Frode byr 28 000 kroner for fløyten, men selgeren avviser dette. Tore vil ha 33 000 kroner for fløyten. Frode foreslår at de møtes på 30 000 kroner, men heller ikke det er Tore villig til å gå med på. Han gjentar at prisen er 33 000 kroner. Etter å ha tenkt seg om sier Frode at det er greit. Frode betaler 33 000 kroner og får med seg fløyten.

     

    Ida blir veldig glad da hun kommer hjem fra Amsterdam og får se fløyten, men hun reagerer veldig negativt på prisen. Hun kontakter Tore med en gang og sier at hun ikke er bundet av kjøpet, og at Frode hadde betalt altfor mye for den. Frode hadde fått klar beskjed om ikke å betale mer enn 28 000 kroner. Tore avviser alt og sier at salget er bindende. Etter hans mening var det klart at Frode kunne kjøpe fløyten på hennes vegne, og at han ikke visste at Ida hadde satt en øvre grense for hva Frode kunne betale.

     

  4. Det er på ingen måte lov å legge ut bilder uten samtykke, selv om det er "selvforskyldt i fylla". 

    Tusen takk for svar :)

     

    Hvilke lover er det som tar for seg dette? Et annet spørsmål er om en kan kalle Snapchat en gråsone da en legger bildet ut på et media hvor egt. alle med litt koding og kunnskap kan hente ut bilder som legges ut der?

  5. Hei

     

    Lurte på om det er mulig å kreve en erstatning når en har innlevert et produkt til verksted på garanti/forsikring hvor de bruker veldig lang tid på å fikse den? 

     

    Har hørt at etter så så mange uker så kan en gjøre det, men er dette virkelig sant? Har en høyttaler som har vært på verksted siden 10. mars hvor den hare bare blitt sendt videre fra verksted til verksted ettersom de ikke klarer å fikse den. 

  6. Hei,

     

    Har et lite problem med en gitarforsterker/høyttaler hvor AUX-inngangen ikke lager noe særlig lyd, det er med andre ord bare støy (nesten). Dette skjedde etter AUX-en måtte stå i en spesiell stilling for å få lyd i begge høyttalerne i selve forsterkeren, altså sterolyd. 

     

    Jeg har skrudd opp høyttaleren og fant ut dersom jeg leger fingeren på plata under AUX-en lager den lyd på den ene høyttaleren men ikke den andre, se bilde. Plassér i innlegg

     

    Lurer på om noen vet om jeg kan fikse dette på noen måte ettersom en ikke kan bytte ut AUX-inngangen med en ny (er loddet inn i kortet). 

     

    Det er jo noen pinner inne i selve inngangen, mulig å justere på dem?

     

    Forsterkeren er av typen Yamaha THR10

    post-272223-0-76877000-1462710131_thumb.jpg

    post-272223-0-25575800-1462710136_thumb.jpg

    post-272223-0-94507200-1462710811_thumb.jpg

  7. Hei!

     

    Jeg lurer på hvor en kan og hva det kalles å få klistret hele bilen slik at den får en får en annen farge og beskytter lakken. På samme måte som politibiler har på seg utrykkningsuniform. Dette er jo et slags klister som de klistrer på hele bilen og får det til å se ut som den er lakkert om.

     

    Takk for svar!

  8. Enig med Eselfjes ang. vedlikehold. Mye mulig at den forrige eieren ikke har vedlikeholdt den som nåværende eier, men det er alltid litt risky å kjøpe brukt. Men det er jo det som er gøy med det. Ikke bare tenk over hvordan sykkelen er per dags dato, men hvordan den blir når du skal selge den igjen. Dersom du er litt skeptisk som km.standen er på 20 000 km, tenk på hvor skeptisk eventuelle kjøpere kommer til å bli når du skal selge den og km.standen har økt enda mer.

     

    Derbi GPR er en bra sykkel men det er ikke så mange som har en (hvertfall her på Vestlandet) og du ser heller ikke så mange GPRer på Finn.no. Så mitt tips ville vært å stått over og kikket på en annen som en får mye igjen for penga, med mindre du får sykkelen for en slikk og ingenting.

    • Liker 1
  9. Bananpluggen passer garantert i utgangen, bare du gjør det riktig. Takke være EU, så er det satt plugg inn i disse, da de er redde for ett eller annet. Finn deg en skrue, (ha strømmen av som alltid når man kobler til). skru den kun med hånden så vidt inn i det lille hullet og dra gummi pluggen ut. Så er det bare å stikke inn bananpluggen.

    Jeg la inn bilder av hvordan utgangen ser ut i innlegget. Så meningen er at jeg skal bruke en skrue til å ta ut de svarte "knottene" inne i de røde og svarte utgangene?

  10. Hei!

     

    Jeg har kjøpt meg ett hjemmekinoanlegg hvor jeg har kjøpt et Boston Acoustics surroundanlegg og en Onkyo TX-NR636 hjemmekinoreceiver. Men jeg fikk et problem da jeg skulle til å koble sammen disse to. Bananpluggene som jeg kjøpte på HIFI-klubben passer ikke til hjemmekinoreceiveren + jeg kan ikke låse ledningen inn i koblingen. Noen som har en ide på hvordan jeg kan fikse dette med evt. en mindre bananplugg og hvor jeg får tak i?

     

    Må også si at dette er første gang jeg setter opp ett hjemmekinoanlegg. Takk på forhånd! :green:

     

    Bananplugger: https://www.hifiklubben.no/kabler/bananplugger-og-spader/argon-5451/

    Hjemmekinoreceiver: http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx-nr636-98893.html

    Surroundanlegg: http://www.bostonacoustics.com/US/Product/Pages/ProductDetail.aspx?CatId=HomeAudio(BostonAcoustics_US)&SubCatId=HomeTheaterSpeakers(BostonAcoustics_US)&Pid=SoundWareXS51(BostonAcoustics)

     

     

    post-272223-0-38073500-1421870169_thumb.jpg

    post-272223-0-62402900-1421870182_thumb.jpg

  11. I 5-6000 kr klassen burde nok BenQ W1070 eller Optoma HD141X være det perfekte valg for deg. Ville ikke kjøpt en brukt en siden her har nok lampa gått en del, og det vil ikke ta lang tid før du må skifte den.

     

    Kort fortalt:
    W1070 har et sylskarpt bilde og god respons til raske scener eller spilling. HD141X har god kontrast og skiller derfor bra mellom fargene på bildet, men bildekvaliteten er litt dårligere enn på W1070. Begge støtter 3D, men siden du ikke er interessert i det så kan du vell bare se på det som ett pluss. Ett pluss med W1070 er at den kan projisere ett bilde på 100" bare 2,5 meter unna.

     

    BenQ W1070: https://prisguiden.no/produkt/benq-w1070-170659

    Optoma HD141X: https://prisguiden.no/produkt/optoma-hd141x-214969

  12. Angående valg av projektor, så har jeg dessverre ikke noen anbefalinger. Det som du imidlertid bør tenke på, er om det er fornuftig med såpass stort lerret.

    Må bare svare til deg og at jeg ikke trenger å bruke hele lerretet mitt. Jeg oppga størrelsen på lerret som en slags maxgrense. Lerretet mitt er helt hvitt og har ikke en svart boks rundt. Er fullt klar over at jeg ikke kommer til å finne en projektor som kan projisere ett så stort bilde, fra den lille avstanden ;)

  13. Hei!

     

    Jeg har tenkt til å sette opp ett hjemmekinosystem nede i kjellerstuen vår, men er veldig usikker på hvilken projektor jeg skal velge og hadde derfor trengt litt hjelp :) Kommer til å bruke prosjektoren til gaming, film og TV.

     

    Jeg har en hylle som jeg skal sette projektoren på hvor avstanden da vil bli ca. 3,40m og lerretet er på 143", men bildet trenger ikke å være så stort som det ettersom lerretet er helt hvit. Kommer så til å koble denne til en hjemmekinoreceiver.

     

    Har et prosjektorbudsjett på MAX 10 000,-, men vil helst ligge unna et par tusen fra grensa. Vil også få mye prosjektor for penga, men dere må bare komme med forslag selv om prosjektoren du anbefaler koster oppimot 10 000,-.

     

    Har sett at BenQ W1070, BenQ W1400 og Optoma HD141X er populære valg på prisguide.no . Syntes BenQ MH740 så ut som en du fikk mye for penga, med god kontrast/lysstyrke og 3D, men den var ikke rangert som en hjemmekinoprojektor.

     

    Har ikke hatt projektor før så trenger alle tips og råd jeg kan få! :green:

     

    På forhånd, takk!

  14. Veldig bra anmeldelse! Har sett veldig lenge på Lumia 930 nå, og det ser kanskje ut til at denne blir den neste. Har Lumia 920 nå og har vært veldig fornøyd med den, selv om den har litt mer flesk enn de andre på markedet.

     

    Eneste jeg savner fra anmeldelser generelt sett er å teste ut sekundærkameraet. Vi lever i verden som er veldig avhengig av å ta "selfies" på Snapchat eller Instagram, eller filme på Vine hvor man gjerne bruker frontkameraet. Det er kanskje derfor litt greit å ta sekundærkameraet med inn i anmeldelsen, siden optikken og antall piksler varierer veldig fra mobil til mobil.

×
×
  • Opprett ny...