Gå til innhold

desyvfjell

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av desyvfjell

  1. For min del er jeg ganske sjokkert over hvordan Nokia åpenbart bommer på markedet. De ønsker at dette skal være en mobil for massene, men lager en telefon som er 4,5 " stor?? Nettbrett finnes ? Nesten ingen kvinner vil ha telefonen bare av den grunn. Menn er alt fornøyd med sine android eller iphone telefoner. I beste fall blir det en telefon som kjøpes på toppen av det man alt har. Hadde de derimot laget den med ett grensespengede kamera og med en 3,7 " skjerm ville den skilt seg ut fra massene. At iPhone selger som det griner etter har også mye med størrelsen å gjøre. Også overrasket over at ny og forbedret design er nedprioritert, når Apple viser til de grader at dette er viktig. Joda, Apple endrer ikke design ofte, men det er nettopp fordi de har suksess de ikke trenger å gjøre det. Nokia har hatt tidenes nedtur, men kommer med samme design? Forstå det den som kan.

    • Liker 1
  2. Hovedproblemet er ikke at folk kjøper og selger brukt seg imellom. Problemet ligger ved butikker som Gamestop, som kjøper spill av folk kjempebillig og selger dem igjen til 50kr under nypris. De tjener rått på det, og spillutvikler får ikke en drit igjen. Det beste hadde vært om organisert bruktspillsalg som dette hadde blitt fjernet, så kunne folk lånt og solgt seg imellom som i gamle dager!

     

    Tjener rått var nå dine ord. Spillene Gamestop selger ligger vel på ca 100 kr. Det er en god del under listepris. Men at du som forbruker velger å forsvare at produsent av spill ulovelig skal stoppe forbrukeren til å videresende en kjøpt vare forunderer meg veldig.

  3. Alpha, BETA og Release Candidate blir vell for "teknisk" om Microsoft ønsker å nå ut til massene?Folk har jo prøvd seg med teorier som at Developer Preview var en slags Pre-BETA / BETA, mens Consumer Preview var en slags Post-BETA / Early Release Candidate osv..Men om det kommer noen "Release Preview" så er jo mer eller mindre bekreftet at:Developer Preview = Pre-BETAConsumer Preview = BETARelease Preview = Release CandidateIntet mer, intet mindre. Bare litt mer "fancy" navn på det vi har kalt BETA og RC i alle år. Blir vell å teste denne også tenker jeg.

     

    Regner med at det er ett bevisst valg å forlate det negativt laddet ordet "beta" :)

     

  4. Jeg mener allikevel det er mulig å skape et spill som appellerer både til "massemarkedet" og til de spesielt interesserte. Det hadde vært mulig for Turbo Tape å gjøre Naval War til et spill med stor grad av realisme og skikkelig tempo og driv i spillopplevelsen.
    Som en som er i målgruppen, er jeg veldig glad for at de har med overlegg tatt avgjørelser som styrker opplevelsen for de spesielt intresserte men svekker produktet for massemarkedet.Alternativet er produkter som Microsoft Flight, vertfall har jeg aldri sett noe bra eksempel på en simlator som prøver å tilnærme seg massemarkedet.
    Dessuten, er ikke de fleste dataspill ment for å konsumeres av massemarkedet? Hvis utvikleren ønsker å bli økonomisk uavhengige (som de gjør ifølge et intervju gjort med Gamer.no) burde de forsøke å appellere til en så stor gruppe mennesker som mulig.
    Du går her ut i fra at det ikke er et marked på PC for nisje produkter som simulatorer, og jeg trenger vel bare vise til Microsoft Flight Simulator serien hvor hver versjon har solgt millioner av kopier for å vise til at et spill som er kjederlig for massemarkedet kan ha stor suksess.Hvis spill er kultur vil jeg påstå at flest spill ikke burde lagest for massemarkedet.
    Men det faktum at jeg ikke liker spillet burde vel ikke ta noe vekk fra din opplevelse av det? Hvis du liker Naval War og spill innenfor den sjangeren er jo det bare bra det. Men som anmelder må jeg jo gi min mening, og det har jeg gjort.
    Du har seff rett til din mening, og jeg nyter spillet uansett hva som skrives. Eneste grunn til at jeg leste artikkelen var at du i startet å si "kjedelig strategispill" på framsiden av gamer.no, noe som i min menining er veldig urettferdig mot et spill som gjør det de prøver på veldig bra.Dine kritikker slik jeg leser det bunner ut i:1. Det går for sakte for deg2. Savner noen muligheter i flerspiller3. hadde noen problemer med å koble til i flerspiller4. mangler en grundigere opplæringsdelHvis dette er alle manglene med spillet vil jeg si at det er langt over gjennomsnittet av spill, jeg kan ikke se hvordan ansvarlig redaktør leste denne artikkelen og mente at det ville være positivt for gamer sitt image å legge den ut slik den var.Forsåvidt så jeg den youtube videoen av TB som ble linket over her, og den tar langt mer å fremstår slik jeg hadde håpet gamer hadde sett på dette. Det å kunne si: "I dont like this, but i am sure the guys that are into this will love it" er langt mer rettferdig enn bare ett flatt nedlatende "dette er kjederlig".

     

    Så du syns det er ett fantastisk spill da eller? 8/10?

  5. Denne anmeldelsen er jo som å få en cod spiller til å spille arma2. Uansett, 5/10, middels, er jo egentlig ikke så ille. Problemet er bare at andre titler som f.eks call of duty også burde ligge på 5/10, 6/10, men av en eller annen grunn får de hvert år 8/10 og 9/10 selvom det er samme spillet.Er de fordi dere selger mye annonse til dem? Bare lurer, PcAj

     

    Enig i at COD bruker mye av den samme oppskriften til vært spill, men spillet er likevel godt nok til å forsvare i hvert fall 8/10. De finpusser på noe som alt er i verdensklasse. Om man liker det eller ei så kan man ikke si a spillet er 5/10. Forøvrig er BF3 min favoritt så jeg er definitivt ingen spesiell tilhenger av COD bare så det er sagt :)

  6. Det er litt urettferig å anmelde et spill for spesielt intresserte som om det skulle være for massemarkedet.Spesielt synes jeg det er direkte feil å kalle det kjederlig, jeg tviler ikke på at anmelderen fant det kjederlig men det kan virke som er grunnet i at han ikke er en av de utvikler prøver å nå.Lager man et spill som ikke er ment for massemarkedet mener jeg at det skal anmeldes som at det ikke er et spill for massemarked. Og ting som målgruppen ser som positive burde ikke bli lagt fram som noe negativt bare fordi at det er hva massemarkedet synes om det.

     

    Har du spilt spillet? Kan være det rett og slett er ett kjedelig spill, ikke sant?

  7. Dette kortet er visstnok helt rått.Ligger på nivå mellom GTX 570 og 580 desktop kort.Slår 6990M CF setup50+ FPS i BF3 på full HD Ultrahttp://forum.notebookreview.com/alienware-m17x/658084-amd-7970m-available-buy.html
    Det er ikke mellom GTX 570M og Gtx 580M, men vesentlig bedre enn GTX 580M. Faktisk det kraftigste mobile grafikk kortet i verden pr dags dato. Men rått er det :)http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7970M.72675.0.html. Er det noen som vet hvor man kjøper mobile grafikk kort i Norge? Har en Asus med GTX 560m, men ønsker å oppgradere til denne.

     

    Sorry såg ikke ordet "desktop" :)

  8. Dette kortet er visstnok helt rått.Ligger på nivå mellom GTX 570 og 580 desktop kort.Slår 6990M CF setup50+ FPS i BF3 på full HD Ultrahttp://forum.notebookreview.com/alienware-m17x/658084-amd-7970m-available-buy.html

     

    Det er ikke mellom GTX 570M og Gtx 580M, men vesentlig bedre enn GTX 580M. Faktisk det kraftigste mobile grafikk kortet i verden pr dags dato. Men rått er det :)http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7970M.72675.0.html. Er det noen som vet hvor man kjøper mobile grafikk kort i Norge? Har en Asus med GTX 560m, men ønsker å oppgradere til denne.

×
×
  • Opprett ny...