Gå til innhold

Myggsa

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Myggsa

  1. Westworld er suverent.

     

    Er det bare meg eller er Luke Cage crap? :)

     

    Var positiv i starten som nevnt her i tråden, men synes serien har utviklet seg i negativ retning. Er nå på episode 11 og har egentlig ikke lyst til å se ferdig en gang.

    Enig at det taper seg en del. Suverent soundtrack da. Veldig kult hvordan flere av artistene opptrerer på baren til cottonmouth

  2.  

     

    Angående Westworld er en ting jeg sliter med å få finne en god forklaring på, og det er hvordan alle gjestene i parken forholder seg til hverandre. En ting er å lage skytevåpen som ikke kan drepe mennesker. Men hva med kniverdrap, generell vold og voldtekter? Det ble jo i episode 2 nevnt at det var 1400 besøkende i parken på en gang - men foreløpig har vi jo ikke sett et eneste møte mellom gjester. Dersom det virkelig er 1400 besøk på en gang virker det litt rart at ingen av dem møter på hverandre. Er det noe som hinder gjester i å gyve løs på hverandre?  

     

    Jeg har fundert på akkurat det samme. Kan jo hende det er en form for regelverk/kontrakt som gjestene må forholde seg til får å ikke bli kastet ut. Likevel virker det som responstiden på hendelser i parken er relativ lang, så hvis en gjest bestemmer seg for å skade en annen gjest, så skjønner jeg ikke helt hvordan de kan stoppe det. Noen av gjestene virker jo ganske ustabile også...

  3. Da sier jeg middels minus. Jeg har kun sett sesong en, og var langt fra imponert. Ingenting var særlig bra, men heller ikke direkte styggdårlig. Likevel, ser heller Deadwood tolv ganger til enn å se sesong to (med mindre jeg hører om ett vannvittig høyt underholdningsløft). Entertainment is King. Bare ikke i Hell on Wheels.

     

    Visste ikke at det kom noen Inbetweeners 2 engang, så det var jo gledelige nyheter!

    Samme inntrykket som jeg har egentlig. Ikke direkte dårlig, men ikke bra heller. Syntes "The Swede" var en veldig lovende karakter lenge, men blei liksom aldri noe mer greie på. Deadwood er elsk!

  4. Hei.

    Er på utkikk etter et trådløst headsett til tv titting. Lydkvalitet trenger ikke å være helt fantastisk, det viktigste er egentlig at det er komfortabelt over lengere perioder. Fortrekker også at det klokkene er lukkede/isolerer lyd godt.

     

    Har sett på følgende selv:

    http://www.netonnet.no/art/lyd-og-hjemmekino/hodetelefoner/tradlos-fm/sony-mdr-rf4000k/136400.3194/

    +

    http://www.netonnet.no/art/lyd-og-hjemmekino/hodetelefoner/tradlos-fm/sennheiser-rs120ii/162182.3194/?gclid=CIq067aA87gCFel8cAodNXUAEQ

     

    Noen som har noen erfaringer med disse eller tilsvarende?

  5. Takk fo svar vesleengen :) .

    Skjønner at 3000kr for en 40" ikke er spesielt mye og at kvaliteten vil være der etter, men jeg er på ingen måte ute etter noe ekstreme greier. Er selvfølgelig mulig at jeg kan strekke meg lenger en 3000 , men ikke veldig mye. Det er kun hvis det er snakk om en mye bedre tv.

     

    Har også sett litt på denne: http://www.netonnet....0/X153774.4913/

     

    Noen som har noen erfaringer med demovarer?

  6. Hei. Jeg er på utkikk etter en ny tv som stort sett skal brukes til å se serier/filmer å noe lett spilling(Xbox/PC). Har ikke behov for noe helt ekstreme greier, men må gå ann å koble til PC/HTPC uten for mye vanskeligheter. Skal ikke brukes til "normal" tv.

     

    Størrelse:

    40" eller mer.

    Prisklasse:

    Helst ikke noe mer en 3000kr. Så billig som mulig i grunn.

    Spesifikasjoner.

    2x HDMI

    FullHD.

    Når det gjelder LCD/LED/Plasma har jeg ingen spesielle krav, da jeg ikke har den minste greie på den slags.

     

     

    Har sett litt på denne : http://www.komplett....aspx?sku=639482

    Er det en ok tv mtp pris?

     

    Myggsa.

×
×
  • Opprett ny...