Gå til innhold

weeknd

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av weeknd

  1. Jeg møtte en som tok master i skogfag på NMBU. Han sa etter endt studie, så var det ikke så mange utlyste stillinger, og mange i kullet hans "slåss" om de samme stillingene. Til slutt jobbet han i et gartneri og fikk fagbrev som anleggsgartner.

    Så her gjelder det å stå på med karakterene, vær aktiv i fagfeltet og HA nettverk.

  2. Hei folkens,

     

     

    jeg trenger anbefalinger (evt. råd) til studier hvor jeg behøver ikke å snakke eller samarbeide så mye med andre mennesker når jeg trer inn i arbeidslivet. Jeg er litt innadvendt og trives best i mitt eget selskap. Føler at jeg yter mer når jeg er alene med ingen forstyrrelser eller distraksjoner fra andre.

  3. hva med øyesyn? jeg leste en artikkel for leeenge siden om ei dame som slet med hodepine i mange år, men klarte ikke finne ut hva som feilet med henne, helt til hun dro til en optiker.

     

    idk... lykke til og god bedring!

  4. Noen som har funnet et godt og billig tastatur på Ebay (eller andre plasser) til tab 10.1? :) Må ha meg et tastatur nå, men vil se litt på mulighetene ved å kjøpe fra Ebay før jeg bruker 6-800 kr på det originale fra Samsung.

     

    PS: ikke trådløst tastatur.

     

    jeg søkte min fra kelkoo for et par uker siden og ble henvist til en dansk side som hadde tilbud på 349,- inkl. frakt

  5. Dette er hva jeg skulle ha gjort når jeg var 16 år...

     

    Holde ut hos foreldrene mine, imens jobbe som f*en både på jobb og (fag)skole. Spare penger til BSU, ta lappen og unngå lån fra banken.

     

    Da ville livet mitt vært sånn:

     

    Eier eget leilighet, kjører bil og har jobb.

     

    Lykke til med å finne en jobb med såpass høy inntekt at du kan spare opp til både hus og bil uten lån fra banken, spesielt i relativt ung alder..

     

    Jo, takk! Jobber med saken selvom jeg er over tenårene mine. Og målet er vanskelig og tøff, men ikke umulig. Heldigere for de som har gode foreldre som kan finansielt bidra i en sånn type investering.

  6. Dette er hva jeg skulle ha gjort når jeg var 16 år...

     

    Holde ut hos foreldrene mine, imens jobbe som f*en både på jobb og (fag)skole. Spare penger til BSU, ta lappen og unngå lån fra banken.

     

    Da ville livet mitt vært sånn:

     

    Eier eget leilighet, kjører bil og har jobb.

  7. Hei,

     

    Har jailbreak ipad'n min (iOS 5.1, ipad 1). Og det jeg lurte på om noen av dere vet hvordan man overføre filer fra pc til ipad og vice versa. Jeg er nysgjerrig på hva slags programmer/ app dere bruker.

     

    Prøvde først iFile, men ingen lykke der. Jeg tror feilen der er når jeg skriver inn addresse på browser så finner den ikke.

     

    Andre var DropBox, men da skjønte jeg det fort det var ikke ideelt med video filer.

     

    Råd/ Anbefalinger? :)

×
×
  • Opprett ny...