Jump to content

alexwb

Medlemmer
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 :)
 1. Her er det du gjør: 1. Kjøp en USB splitter (USB 2.0, 2 han, 1 hunn) 2. Sett teip over de to ytterste pinsene i den ene hannen, koble denne til PC-en 3. Koble den andre hannen til strømadapter 4. Sett Dragonfly inn i hunnen Har gjort noe liknende selv med en Henry Audio DAC som kun støyet under bestemte forhold. Fungerte utmerket. Det er de to ytterste pinsene som står for strøm og jording. De to i midten er bare til data.
 2. Det blir lite mulighet for variasjon i design hvis det her skal være idealet
 3. Det har de ikke. Ved mindre det har kommet en oppdatert versjon siden Desember i fjor. Riktignok sitter de godt nok på til at de isolerer mye støy, men aktiv støydemping har de ikke. Det stemmer, jeg tok feil
 4. P7 Wireless er også trådløst med støydemping
 5. Man får en innføring i Photoshop, Adobe Flash, webdesign og databaser. De bruker ikke all verdens tid på Photoshop. Året etter begynner man på programmering.
 6. MDR 1000X er nok det riktige valget ja. De har jo falt vanvittig mye i pris også. De fikk bare god omtale da de kosta 4000, nå får du dem til rett over 2000. Noen alternativ er svindyre Beoplay H9 og B&W P7, samt Sennheiser Momentum og PXC 550. Alle disse har aktiv støyreduksjon (ANC). Det er disse MDR-1000X tidligere konkurrerte mot og vant, og nå som MDR-1000X er såpass billig bør valget være enkelt. Men da har du noen alternativer ihvertfall. Les om dem, hør på dem hvis du kan, og husk at du har angrerett ved kjøp over internett, men prøv å ikke misbruke denne av hensyn til forhandlerne. Som et lite apropos er øreproppene RHA T20i satt ned med 50% på CDON nå, hvis du skulle ønske deg ørepropper istedenfor.
 7. Wii U har også så godt som alle de gamle zelda-spillene i e-shopen. Ocarina of time, majora's mask, a link to the past, osv.
 8. Er det flere som har dette problemet med støy?Vurderer slike selv, men er helt avhengig av at det ikke er noen sånne irriterende lyder Ja, alle eksemplarene har problemet i varierende grad, virker det som.
 9. Jeg har dem og er litt skuffet over hvor mye de lekker. I tillegg avgir de en del støy i forbindelse med Bluetooth-tilkoblingen.
 10. Det er koselig at dere samler alt på én side til tross for mindre reklameinntekter for å heve kvaliteten
 11. Hei. Jeg har fra før Sennheiser HD 598, og har lyst på noe nytt. Jeg foretrekker åpne hodetelefoner. Jeg hører mest på bluesrock (f.eks "I fought piranhas" av The White Stripes), pianostykker, lett klassisk orkestermusikk og noen ganger hardere/raskere varianter av rock, men sjeldent metal og denslags. Jeg bruker nå Henry Audio USB DAC 128 (versjon 1), og Argon HA-1. Jeg poster her mest pga. at noen kanskje er kjent med disse her i Norge. Det er ikke uaktuelt å oppgradere om det skulle være nødvendig. Jeg ønsker et høyt detaljnivå, ikke spesielt mye bass. 598 har riktig fokus på bass for min del. Jeg ønsker nok først og fremst en teknisk oppgradering, men jeg tar gjerne imot forslag om hodetelefoner med annen lydsignatur som passer til musikken nevnt over også Budsjettet mitt ligger på opp til 3000. Det kan vel hende jeg fristes til å strekke det. Jeg kjøper gjerne brukt. Takk for all eventuell hjelp!
 12. Dette er tilgjengelig for 10-20 kroner på G2A, så det er ingen hast.
 13. Personlig ville jeg nok ikke orket å se på noen holde foredrag med slideshow på smartklokka. Eller kanskje, for komediens skyld
 14. Jeg tror nok denne havner i hendene til flere nykonfirmerte LoL-fjortiser enn profesjonelle esport-utøvere
×
×
 • Create New...