Gå til innhold

Carl M

Medlemmer
  • Innlegg

    2 363
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carl M

  1. Forstår ikke hvorfor så mange har det for seg at staten kun er til for å snytes for alt den er verdt.

     

    Lånekassen er der for å tilby studielån slik at de som ellers ikke ville hatt økonomi til å studere også skal få muligheten. Hvis en faktisk ikke har et reelt behov for støtte er det direkte smålig å utnytte tilbudet til egen vinning kun 'fordi en kan'.

     

    Jeg hadde følt meg uendelig ussel om jeg engang hadde tenkt på å gjøre noe slik.

     

    Carl :)

  2. Det plager meg at det er så enkelt å stemme. Når tenåringer, senile, arbeiderklassen og andre marginale individer skal tvinges ut av sofaen blir resultatet at politisk debatt skal spissformuleres, personfukuseres og fordummes til det ugjenkjennelige. Når amøber skal får lov til å sette dagsordnen syns jeg synd på politikere som må bøye seg etter.

     

     

    Å kunne delta i politikken bør ikke være en rett men et privilegium. Stemmerett kun til de mellom 25 og 50! Skjul stemmeurnene bak et avsindig byråkrati for å avskrekke de som egentlig ikke bryr seg!

     

    Carl :)

  3. Jeg kan ikke annet enn å vise til Guds ord og så må det bli opp til den enkelte om den vil følge veien til frelse eller ta sin straff i helvete.

    Nei, du kan ikke annet enn å påstå at noe er Guds ord, og så blir det opp til den enkelte om de vil ta dine grunnløse trusler om helvetesild alvorlig.

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenforGud: Hva med den gangen Carl M postet et bibelvers på et internettforum?

     

    Jeg: Hva så? Kunne like godt ha vært en scientolog som siterte fra Dianetics, eller en muslim fra Koranen.

     

    Gud:

     

    Gud trenger ikke min anbefaling. Sannheten snakker for seg selv. 

     

     

    Da skal dere kjenne sannheten, og sannheten skal gjøre dere fri.

     

     

     

    Carl :)

  4. Blir litt irritert av alle dere som bruker Bibelen som et universalt oppslagsverk. Må gjerne fortelle meg hvor og hva det står noe om homofili i Bibelen.

     

     

    Mener dog å en gang ha lest noe á lá "...men størst av alt er kjærligheten" og "Gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg". :hmm:

     

    Det står direkte om hva vår herre selv har sanksjonert; altså hellig giftemål mellom mann og kvinne:

     

     

    4 Han svarte: «Har dere ikke lest at Skaperen fra begynnelsen av skapte dem til mann og kvinne 5 og sa: ' Derfor skal mannen forlate far og mor og holde seg til sin hustru, og de to skal være ett.' 6 Så er de ikke lenger to; deres liv er ett. Det som altså Gud har sammenføyd, skal mennesker ikke skille.»

     

     

    Jeg kan ikke annet enn å vise til Guds ord og så må det bli opp til den enkelte om den vil følge veien til frelse eller ta sin straff i helvete.

     

     

     

    Carl :)

  5. Dyr som ikke lander på beina er upraktiske, fatter ikke at folk gidder.

     

     

     

    Deiser jeg i bakken så er det nok ingen som bryr seg

     

    Vet du, dersom du hadde landa på ryggen etter fall fra en toetasjes bygning, tror jeg faktisk folk hadde brydd seg. Vet du hvor høyt ett fall fra armene til ett menneske er for en liten hund?

     

    Bikkja mi brakk lårbenet da den fallt ned fra kjøkkenbordet.

     

    Dessuten handler det ikke om en som har fobi for hund engang. Og nei, det ble aldri nevnt at bikkja viste tegn til å være agressiv. Og ja, edderkopper og hunder er to forskjellige ting.

     

     

     

    Jo mindre legeme et dyr har dess mindre maksfart vil det kunne oppnå. Det går ikke an å sammenligne kroppshøyde per fallhøyde analogt. De aller fleste små dyr når en ikke-dødelig maksfart i fritt fall. Hunder er desverre ikke så små, men heldigvis har de ikke kapasitet til å lide. Rent ut av respekt til eieren og hennes eiendom(hunden), enda så dum hun måtte ha vært, burde trådstarter derimot ha opptredd annerledes i denne saken.

     

    Carl :)

  6. Intel Core 2 Quad 6600 og Corsair Dominator Ram søker ny partner etter at ett stykk EVGA 680i SLI tok kvelden i vår.

     

    Det må ha:

     

    -Støtte for det samme som forrige kort: LGA775, DDR 2, SLI osv

     

    -Minimum 6 S-ATA(Enda flere er et stort pluss)

     

     

     

    Det kan gjerne ha støtte for penryn/45nm (er det det det heter?). Integrert lydkort er unødvendig. Pris er likegyldig. Men aller viktigst er endog dette:

     

     

     

    -At det nye hovedkortet ikke er like problematisk >:( 

     

    I deilig uvitenhet kjøpte jeg nevnte kort for omlag ett år siden. Det fungerte helt fint til det sa "fuck you" og dumpet uker med feilsøking i fanget mitt. Etter 3-4 uker somling kom webshoppen fram til samme konklusjon som meg; kortet hadde en bad case of the gremlins, og spurte om jeg ikke hadde lyst på et demobrukt Asus striker i steden siden EVGA 680i hadde gått ut av produksjon. Greit tenkte jeg... Jeg ville jo i grunn bare ha pcn oppe å gå igjen. Sistnevnte syntes visst ikke at det kunne bli slått av et EVGAkort og kastet inn håndkleet snauve 7 timer etter installasjon og så var vi like langt. 

     

    Nå har jeg omsider fått vite at jeg blir refundert faenskapet og jeg vil under ingen omstendigheter oppleve det samme igjen. Selvfølgelig kan ingen gi noen garanti for at maskinvare er feilfritt, men om et hovedkort har rykte på seg for å være problematisk(som jeg i ettertid har funnet ut om nevnte to hovedkort), står jeg helst over.

  7. På hvilket level kan jeg regne med å se noenlunde ut som en romersk centurion? Dvs metal greaves rundt leggene, et slags chain mail/scale mail skjørt, breast-plate, metal greaves på armene og en hjelm med slik kam oppå ? :) Den trenger ikke være av gull eller noe, men på hvilket level begynner det å ligne noe slikt jeg beskriver? Jeg er conqurer:)

    Breastplate, greaves og skikkelig hjelm blir vel uaktuelt; kun Guardian kan bruke Full Plate. Selv håper jeg på en sånn cliché hoplite-look etterhvert; aspis, breastplate, greaves og en slags korinterhjelm :)

  8. Jepp, må nesten le litt av de som klager på de som klager på dårlig framerates..

    Har selv en skjerm av større kaliber og da sier det seg selv at med maks oppløsning vil det kreve en god del mer kraft av pcen enn de som kjører maksoppløsning på en 17"..

    Så dere som skryter av at dere får kjørt aoc med alt på max med en pc til 5000, skaff en stor skjerm og se hvor godt pcen deres yter da.

     

    Selv kjører jeg aoc med en snitt fps på 30(100fps+ i dungeons) med alt på high og 4xaa - om jeg skrur ned til 1280x1024 så har jeg noe mellom 50-100fps i snitt og det med 16xAA :)

     

    Er vel ikke min feil at folk absolutt skal HA større og mer krevende oppløsninger på skjermene?

     

    Jeg har en 19" LCD kjørende med 1280x1024, det er stort nok til spilling imo.

     

    Pc til 5300:

    AMD X2 6000+ 3ghz (denne kunne like gjerne vært fra Intel, da de har CPUer til den prisen)

    2gb 800mhz Ballistix ram (oppgradert til 4gb, men merker ikke store forskjellen).

    8800GT 512mb

    hovedkort + PSU

     

    Dette drar AoC og andre nye spill helt greit på 1280x1024.

    Poenget er at det ikke er rart at du kjører AoC med høy framerate med en så lusen skjerm.

     

    Det er revnende likegyldig om det etter din mening "er stort nok til spilling". For de som har prøvd skikkelige skjermer er det faktisk et hav av forskjell for de fleste bruksområder.

     

    Carl :)

×
×
  • Opprett ny...