Gå til innhold

Crowpala

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crowpala

  1. Vedrørende norske servere generelt sett: jeg holder meg langt unna de selv, har bare dårlig erfaring med de med folk som løper rundt og dreper fresh spawn spillere samt hackere som bare ødelegger for andre for morro skyld.

     

    Ble det senest i går. Hvilke servere anbefaler du?

    Jeg holder meg primært til US servere og DE servere. Velger aldri de som er 90% og mer populated, men heller de om er rundt 15-25 pålogget.

    Har ikke funnet meg en favoritt server enda.

     

    Var på en DE server her om dagen, fresh respawn nede ved Komarovo. Fant en Lee og en Makarow ganske fort og begynte å løpe mot Balota og airfield der. Så hører jeg brått et helikopter rett over meg, damn jeg skvatt !

    Løper og gjemmer meg i noen busker og titter opp, da ser jeg helikopteret og fallskjerm over meg. Løp raskt bort derfra kan du tro, hehe. Kunne jo ha prøvd å drepe de i fallskjerm med min Lee, men da hadde jeg vel blitt skutt raskt av de i helikopteret.

     

    En annen gang jeg hadde en fresh respawn, hadde jeg vært i Cherno og skaffet meg litt gear. Løp bort mot Balota for å sjekke airfield der før jeg dro til skogs. Sitter og speider airfield området med min kikkert, når jeg ser en bil kjøre ut av airfield og mot Cherno. Legger på sprang etter bilen for å se om jeg kunne stjele bilen fra de som brukte den hvis de skulle inn i Cherno for å finne loot.

    På vest siden av Cherno løper jeg litt nord-øst for å få bedre oversikt over hvor de kjørte når jeg uoppmerksomt får zombie aggro.

    Så jeg løper til nærmeste gran tre for å stille meg inntil det slik at jeg mister min aggro.

     

    Mens jeg står inne i gran treet, så tror du ikke at bilen kommer kjørende opp til der jeg er !!! Den stopper opp rett ved der jeg står i mitt gran tre med 7-8 zombier rundt meg og han bare venter sikkert på at jeg skal dø av zombiene. Takket være den "glitsjen" som er i spillet nå, så mister man jo aggro når man står slik at zombiene kan ikke angripe deg, så jeg retter min Lee mot bilen der sjåføren sitter og fyrer av noen skudd. Rett etterpå hører jeg skrik fra bilen og ser at 2 zombier står ovre sjåføren og så kommer kill messagen opp. Kaster ut en smoke grenade, løper bort til sjåføren og looter han raskt før jeg setter meg i bilen og kjører avgårde. Fyren hadde veldig bra gear så jeg jubler som en tulling mens jeg kjører, hehe

    • Liker 4
  2. Gaddafi, var du sammen med en som het Crow eller lignende ved masten på Olsha over NE airstip hvor dere ble beskutt av en sniper i går? Det var meg som fyrte av varselskudd for å kunne rømme sammen med en kompis. Vi drev å lette etter en plass å slå opp camp, men får ikke satt ut telt noen plass :D

    Crow er forresten meg ;-)

    Vi så at dere løpte så vi tenkte at dere prøvde å flanke oss, så da var det "game on faces" på oss, men ingen gun fight.

     

    Vedrørende norske servere generelt sett: jeg holder meg langt unna de selv, har bare dårlig erfaring med de med folk som løper rundt og dreper fresh spawn spillere samt hackere som bare ødelegger for andre for morro skyld.

  3. @Crowpala, regner med du kommer tilbake etterhvert. Ny exp. spille i noen måneder og siden vente på neste exp. "The way wow goes"

    Vel du vet, aldri si aldri, men akkurat nå så frister det ikke.

     

    Jeg liker meg best når jeg kan spille hardcore men det har jeg ikke tid til nå om dagen. Da blir det fort bare en dårlig mellomting, noe jeg har gjort i det siste. Ikke så morsomt som å spille hardcore.

    Med hardcore så mener jeg å kjempe om server først osv. eller spille seriøst rated BG eller arena (noe jeg kunne ha ønsket at jeg fikk gjort mer av).

  4. LFR tier gear er faktisk ikke så verst hvis du ikke raider i en guild da. Set kombo er som regel veldig bra, er ikke uten en grunn at de guildene som kjempet om world first i DS, var sykt mye i LFR og misbrukte det systemet.

     

     

    Har selv bestemt meg å stoppe med WoW for øyeblikket. Ingenting å gjøre og jeg sto for det meste i Orgimmar og kjedet meg når jeg først logget på.

    Litt tvilsomt at jeg kommer til å kjøpe meg MoP også, så dette kan se ut som den endelige slutten for meg siden jeg begynte å spille tidlig i TBC.

  5. Jeg holder meg unna de norske serverne selv. Har spilt mye på US servere og en del på DE servere, ikke hatt noe dårlig erfaring med verken US eller DE servere så langt.

     

    Snipet en på skole/kontor taket her om dagen. Med en gang jeg fikk kill meldingen, så respawnet han på samme sted og sto og tittet rett mot hvor jeg lå. Han var en bandit så jeg drepte han igjen før jeg var redd for at han var en hacker som kan teleporte hvor han vil, så jeg forlot serveren. Kill meldingen når jeg drepte han andre gangen var xxx was killed by friendly fire.

  6. Elsker dette spillet, er bare så sykt morsomt !

     

    Nå løper jeg rundt med Ghillie Suit, M107 og M4A1. M107 er jo et beist av et våpen må jeg si, men skulle gjerne ha prøvd en AS50. Beste hadde jo helt klart vært å hatt SVD camo for å matche ghillie suiten da, hehe

    Lå og snipet utenfor Elektro her om dagen. One shot kill med en M107 uansett hvor man treffer personen. :-)

     

    Er det noen som har et team eller som ønsker å spille sammen med meg ? Er helt greit å spille alene, men hadde vært morsomt å spilt sammen med flere og ligget og snipet NW airfield f.eks. :-) Send meg gjerne en pm her med skype info så kan vi avtale mer der

  7. Ja, patch med pre-event, nye talents etc er på PTR akkurat nå. Kommer vel live iløpet av en liten måned. :)

     

    http://eu.battle.net...otes-24_07_2012

    Awesome!

    Anyways, jeg har en level 80 warrior jeg tenkte å levle til 85, men lurer på hvilke zones (evt quest-chains) som er best for en warrior å queste i? Tenkte på gear osv. Så jeg har et høyest mulig itemlevel når jeg dinger 85. Jeg har søkt litt rundt men finner ikke noe. Rart at det ikke finnes noen sånne guides igrunn..

     

    Ser at ingen har svart deg på dette.

    Twillight Highlands er den "øverste" sonen i forhold til gear drops vil jeg påstå. SLik jeg vanligvis gjorde det når jeg kom til lvl 80, var å starte i Mount Hyjal. Så gjorde jeg alle quests der før jeg fortsatte i Deepholm. Så avsluttet jeg med et par quests i Twillight Highlands for å åpne portalen til dit. Dinget som regel lvl 85 i løpet av tiden i Deepholm.

    Når det gjelder best mulig gear til når du dinger 85, så ville jeg nok ha gjort en del dungeons mens jeg levlet opp til 85. Som regel så er gear du kan skaffe deg der bedre enn quest gear....

  8. Argh.....(må få ut frustrasjon).....

     

    Hadde samlet alt gear jeg trengte over en periode nå. Funnet bra våpen på helicopter crasheh og vært heldig med loot fra barracks. Alt var så bra :-)

     

    Så er jeg på NW airfield, hører først noen skudd og ser en fyr løper rundt med en del zombier etter seg. Brått så stopper zombiene opp og siden det ikke kom noen kill message, så må han ha logget av. Sniker meg innpå igjen for jeg tenkte å raide airtower igjen og igjen hører jeg skudd og ser zombier løpe som tullinger. Ser hvor de løper hen så jeg sirkler rundt og brått så logger vedkommende ut igjen. Viste nøyaktig hvor han var og gjør meg klar til en sniper kill, men neida, tullingen server hoppet, flyttet seg litt og når han logget inn igjen så han meg først og plaffet meg ned med en AK.

     

    Slike ting er så sykt irriterende med spillet og jeg håper at dette blir løst på en eller annen måte.

     

    Utover denne feilen i spillet, så elsker jeg det, men nå må jeg bare starte på nytt igjen da. Skal vi se, løpe rundt og finne alt selv eller gå og axe somebody a question som har gear fra før av.....

  9. Snart geara alten min til DS. Gad, det er kjedelig å måtte be guildet gå runs i HoT hele tiden for å få gear som aldri dropper.

    Kjedelig å geare opp alts ja, har gjort det med alle mine alts selv. Tanken var å få fult LFR gear på alle også, men......meh...gadd ikke tilslutt, hehe

  10. Noen som vet om en addon til MM hunter for å se/få beskjed når man har så og så mye haste? Originalposten fra guildet:

    I need a addon that can give me a warning when ever I hit over a specifide amount of haste.

    (Yes trying out MM and IT'S GOOD)

    Doing SV I can do 30k on a dummy with flask and MotW. In MM I can do 30k with out the buffs. So it is better dps wize, but I am hving problem controlling my haste level, so I need a addon to keep track of it for me.

     

    Vet ikke om det er denne du er på jakt etter, men men.... Hastometer

  11. Jeg har spilt Prot siden BC og de fungerer veldig bra i raids. Prot er også veldig morsomt å spille og køer er så og si =0 når du signerer opp som tank :-)

     

    Har ikke spilt ret i raids siden wotlk, så jeg har ikke helt kontroll på hvor gode de er i raids, men jeg kan vel si slik at det er sjelden jeg ser en ret pala som topper dps i LFR, men det er jo LFR da....

     

    Hadde jeg måtte velge, så hadde jeg helt klart valgt prot fremover. Enkelt å komme seg opp til lvl 85 og du kan tank drepe så mange mobs samtidig uten å være redd for å dø mens du levler opp til 85.

  12. Får gjøre som meg da, skaff dere alle professions i spillet så er dere fleksible til endringer i hva dere kan tjene penger på, hehe

     

    Den aller aller største hemmeligheten for å ha litt penger i WoW er egentlig veldig enkel. Ikke bruk penger unødvendig !

    Kjøpe gear f.eks. på AH er oftest dyrt og "bortkastet". Ja du kan komme inn i heroics raskere ved å kjøpe noe blått gear og BoE epics, men bruk heller den ekstra tiden det tar å gå normale dungeons og få gear derifra. Du får en del gold og annet som du kan selge på AH eller til en vendor.

  13. Det blir gjort en del endringer i MoP visstnok på professions siden. Så kanskje vi kan se at enchanters kan lage wands igjen og at de som har inscr kan lage noe fornuftig utover de nye glyphene.

     

    Forresten, grunnet de nye epic gems som er i spillet nå, så er ikke JC lengre den beste profession man kan ha for min/maks fokus. Blacksmithing er den beste p.t. da du kan få 2 ekstra gem slots i ditt gear med den (ved siden av selvklart belt buckle).

    Så kommer det litt ann på hva du spiller som for den siste profession :-)

  14. Nå har jeg prøvd alt av de rollene du beskriver da :-) Finner fremdeles tanking mest morsomt, etterfulgt av healing, så ranged dps før melee dps kommer sist. Grunnen til at melee dps er sist, er fordi det har en del av de samme ting som en tank må se opp for og jeg spiller MYE som tank i pve

     

    Sant at Lore skal få lov til å ha sine egne meninger, det skal vi alle ha. Men til tider så savner jeg litt mer nyansert bilde av ting fra han, bli litt mer kritisk til egne meninger og prøve å se ting fra flere sider ihvertfall når man har slike ting som weekly marmot, pst og legendary som mange følger med på

  15. Jeg har vært med siden starten, fikk min CE av classic (ja det heter classic og ikke vanilla. Vanilla skal lissom refrere til vanilje-is som mange mener er smakløs, men den smaker vanilje, dooo. Is uten smak ville blitt frossen kremfløte) dagen før åpning og husker fremdeles at det ikke var så lett å lage en konto midnatt den første dagen.

     

    For meg har wow alltid vært morro, og det er det fremdeles, men raid for meg ble ikke morro før WOLK, da det for veldig mange, ink meg, i classic var vanskelig å få foten innenfor en rading guild.

     

    Mange av mine karakterer så ikke noe høyere level enn L40 i classic.

    Min første max level var i BC og mitt første sikkelige raid var Naxx25

    For meg ble mange av aspektene med wow først tilgjengelig når de jekket ned på ting.

    Men, ja, ett raid skal ikke være walk-in-the-park, da blir det ikke morro.

    Bliz må slutte å høre på all klagingen på forumene, for mye av dette er bare pisss fra folk som klager bare for å klage, uansett hva det er.

     

    Det paradokse er at alle klager på mist, men Pandaria har vært det folk har ønsket seg mest siden den første BlizCon WOW var med på (siden introen av BC ca)

     

    Hvordan har jeg det fremdeles morro i wow?

    Jo, jeg følger en enkel "mal", jeg har 2 main-charakters, en for pve og en for pve, disse er ikke samme klasse (rogue/mage). Dette gjør at man får variasjon, ikke bare i pve/pvp setting men også i spillestil.

     

    Guilden jeg er med i er ikke ferdig med DS-HC enda, vi mangler 4 bosser.

    Ja vi henger etter, men hvem bryr seg så lenge man har det morro?

     

    Ellers så kan man alltid henge ut på en RP realm og prøve seg på litt seriøs RP, det finnes mange guilder som baserer seg på div senarioer. Kjekt for oss som likte/liker RP fra D&D

    Eller hva med å prøve å få alle achivmentene? Det er faktisk noe som tar litt tid og er noen ganger utfordrende.

     

    Vil anbefalle alle å ta en tur innom tankspot og få meg seg "The Weekly Marmot" og PST med Lore.

    For dere som ikke kjenner til Lore, han driver kansje en av USAs mest kjente henge-etter guild, "Months Behind" Fyren har god innsikt i spilldesign og har stort sett veldig balansert syn på det meste i wow.

     

    Lore har en del gode poeng, det skal han ha, men til tider så viser han at han blir litt for farget av sine egne meninger og er lite flink til å nyansiere de.

     

    Jeg har p.t. 8 lvl 85 characters nå. 3 av de er for pvp bruk og de resten er for pve bruk. Blir litt kjedelig for meg iallefall med det samme content hele tiden. Ja ved å ha forskjellige klasser å spille, så får man litt variasjon, men boss fightene i pve er de samme uansett.

     

    Achivements: jeg pleier en gang i blant å ta en tur innom armory for å sitte i fred og ro for å sjekke ut achivements som jeg ikke har for å se om det er noen jeg har lyst til å ta. Syns mange av de ser utrolig kjedelig ut som f.eks. To All The Squirrels I've Loved Before. Sikkert en enkel achivement å ta, men meh....fly rundt og finne alle disse bare for å emote /love på dem.

    Korriger meg gjerne og finn noen morsomme achivement som jeg ikke har tatt på min pala, så skal jeg ta en titt på de :-)

  16. @Aachel: WoW kan helt klart være fremdeles moro ja. Det er vel et av de spill som jeg har holdt på lengst med og jeg ser frem til MoP kommer ut.

    Å spille WoW alene kan dog være ekstremt kjedelig og de dagene jeg gjør det går jeg fort lei. Men en sjelden gang i blant, så spiller jeg sammen med flere og vi sitter på skype/mumble og skravler samtidig. Da er spillet fremdeles veldig morsomt.

    Grunnen til at det er kjedelig er at dette er slutten av en expansion og det kommer ikke ut noe nytt å gjøre før MoP kommer, så det er ikke noe spesielt å gjøre i spillet. Jeg har aldri vært en stor achivement jager, så det er sikkert mye å gjøre der for meg, men.... bleh...

     

    @Jakke: jeg skylder på de casuale spillerne for at raids har blitt så "enkle" som de har blitt. Er så mange som QQ med en gang det er litt vanskelig og blizzard blir da nødt til å senke "kravene" til en boss kill. Raids for meg skal være vanskelig og man må legge ned en del energi for å klare det. Hvis man ikke ønsker det, så har man heroic dungeons og LFR man kan gjøre mener jeg, men det er jo ikke bra nok har jeg inntrykk av.

    Husker i starten av Cata når folk begynte med heroics 5 man. Så mye QQ som det var å lese på forumene og i trade/general chat in game. "Buhu, det er for vanskelig, vi kan ikke one shot alt".

     

    Jeg har ikke vært en hard core progression raider siden WotLK, men husker til den dag i dag hvor sykt kult det var å drepe bossene i Ulduar pre nerf og klare å aktivisere og drepe de på hard mode. Ja vi la ned masse tid og "arbeid" i å klare dette, men rewarden var stor da vi klarte det også. Vi hadde ikke fokus på gear rewards der og da, men det var selve achivementen å drepe bossene som var det vi jaktet på. Det at vi sammen som et team hadde klart å overkomme noe som var vanskelig.

     

    Dessverre som sagt, så er det få som har dette synspunktet av alle de som spiller WoW. De fleste vil ha epics ved å ikke tenke på hva de gjør men bare trykke på noen knapper. Blizzard kan dessverre ikke lage WoW slik at epics blir ekte epics og det at man er i fult epic gear, gjør at folk flokker rundt deg i en av byene du er i og sier "oooohhh....sjekk han her da !!" slik det var før i tiden.

    Det er de som spiller WoW som har ødelagt WoW med tanke på raids mener jeg. Alle vil ha en del av kaka, men det er de færreste som vil legge ned tid, energi og arbeid som kreves for å gjøre raids til skikkelige raids igjen.

     

    Det er mange løse tråder fremdeles i spillet, ikke bare hvor ble det av kroppen til Sargeras (hvor ble det av hans onde spirit også etter at Medivh døde). Jeg håper jo at vi kommer til å se mer til disse som enda ikke er avklart hva har skjedd med. Metzen sa vel i et intervju en gang at han kom til å bli skuffet over blizzard hvis de ikke gjorde noe mer ut av blant annet Sargeras.

     

    At WoW mister folk nå grunnet at dette er slutten av en expansion, er bare naturlig. Det kommer ikke noe nytt før MoP kommer og jeg tror nok at dette skyldes litt at Blizzard ga ut D3, så de tenker vel at inntil MoP kommer, så kan folk spille D3.

     

     

    Hva vil skje med WoW i fremtiden. Jeg tror at WoW vil dø som et pve spill og at fremtiden til WoW kommer til å ligge i PvP. Bakgrunnen til at jeg tror det er at Blizzard jobber nå med Titan og at det er dette spillet som kommer til å lokke folk bort fra WoW. Det er enklere å holde liv i WoW ved å fokusere på PvP enn å bygge det videre med tanke på pve. Innholdet i fremtidige expansion packs må innholde så mye mer hvis pve skal inkluderes enn hva som er nødvendig hvis pvp blir fokuset.

    • Liker 1
  17. Jeg også syns det er litt merkelig at man er så negative til WotLK. Ulduar var jo en suksess historie og er av mange ansett som den beste raid opplevelsen til dags dato.

    Selv elsket jeg Ulduar og alt det nye som det stedet hadde med seg. Alle disse unike og spennende hard mode som man kunne unlocke på forskjellige måter

    Syns det fremdeles er morsomt å reise tilbake dit.

     

    Det mest negative som kom i de 2 siste expansions for meg er at Blizzard satt opp threat for tanks slik at threat managment ble overflødig.

    At paladins fikk holy power var helt greit da vår rotasjon var ekstremt kjedelig. Nå fikk vi iallefall inn noe som gjorde at vi måtte ta et valg selv, bare se på protadins. Skulle vi bruke våre 3 holy power til Word of Glory, Shield of Righteous eller Inquisition. Alle 3 var bra til forskjellige formål

  18. post-51466-0-06422800-1339365288_thumb.jpg

    post-51466-0-17747800-1339365290_thumb.jpg

    Endret bars til gjennomsiktig svart (kontra grå ugjennomsiktig) etter raidet, så fjernet jeg borders på alt.

    Sakset fra guildforumet:

    List of addons:

    PitBull4

    Bartender4

    Skada

    Satrina Buff Frames

    Prat

    Quartz Casting Bar

    Deadly Boss Mods (of course)

    CleanMinimap

    Align

    *NEW*KGPanels, the panels behind all kinda stuff, easy to spot

    *NEW*Skinner, skins everything, so all menus and stuff is now black transparent, no borders, thats it. You can see some of its work on my chat box.

    *NEW*ForteXorcist, really nice to see all my DoTs in huge bars there. Also pretty easy to spot. - hadde ikke den i forrige UI

    Siden du spiller warlock, hvorfor er raid frames så dominerende i din UI ? Syns det ble littuoversiktelig med raid frames så nærme de andre tingene særlig når RF var så stort

     

    Generelt spørsmål til alle. Jeg ser at en del bruker scrolling battletext for å se forskjellige numre. Hvorfor ? Har aldri skjønt det for å være ærlig å se alle numre ta opp alt for mye plass på skjermen

  19. Jeg reagerer litt på folk som sier at grunnet pandaer i MoP, så kutter de ut WoW. Ærlig talt folkens, hvis det er den eneste grunnen til å slutte med WoW, så er det en dårlig grunn. Høres jo ut som om at det eneste nye i MoP er panda og ikke noe annet.

     

    Det er store endringer i MoP som kommer i hver klasse. Blizzard legger opp til mer pvp og særlig world pvp. Kunne ha skrevet om flere ting som kommer også, men sjekk heller ut mmo-champion eller wowhead for nyhetene selv.

     

    Pandaer er en gammel brikke i WoW sin lore og jeg er litt overrasket over at de ikke var i spillet fra tidlig av, men det er en annen sak. Selv er jeg ikke kjempe entusiastisk til pandaer, men jeg kommer nok til etterhvert, å prøve ut en brewmaster panda for å se hvordan det er.

     

    Å stemple en expansion som dårlig før man selv har testet den ut er bare feil. Det er som å si at bestemors kjøttkaker som man skal prøve for første gang er vonde før du har smakt de.

     

    Hvis du/dere fremdeles ikke liker WoW og hva som vil komme, vel det er deres frihet å gå et annet sted og spille et annet spill i stedet

  20. Håper du får opp mer actionbars i combat... med så få skills ute så nerfer du skaden du gjør... HARDT.

    Håper du tuller.

    Jeg har ni knapper som vises, der tre er heals og en er interrupt.

    Og allikevel har jeg aldri hatt problemer med å toppe meters, selv om enhancement shaman.

     

    Keybindings keybindings keybindings.

     

    Man trenger ikke å ha alle spells man bruker synlig ute på actionbaren sin.

    Et eksempel: på de healerne jeg har, så har jeg ikke alle heals spells som jeg bruker på min actionbar, men jeg har satt opp min Healbot til å bruke spellene gjennom gaming musa jeg bruker. Så lenge som jeg vet hva de forskjellige buff animasjoner på skjermen gjør og hva jeg skal bruke da av spells, så trenger jeg ikke å se disse på actionbaren. Da kan jeg heller gjøre plass til andre spells som jeg ønsker å ha tilgjengelig

×
×
  • Opprett ny...