Gå til innhold

Rottingflesh

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rottingflesh

  1. Det du ikke forstår er at du ikke respekterer og forstår at andre ikke har den tilsynelatende vanvittige konkurranse innstillingen som du har i et online spill. Selve problemet ligger der, og istedenfor å forandre deg selv vil du heller ha fjernet 80-90% av playerbasen i dota.

    ????

    Hvis du ikke har konkurranse innstilling, kan du søke Unranked. Det er det som er poenget mitt. Er du drita elns?

  2. Hobbyer generelt er stort sett tidsfordriv, fyi. Det betyr ikke at jeg ikke vil vinne, uansett hvordan du vrir og vender på det.

    Mute er fint, om du blir påvirket negativt av noen på laget ditt.. Det finnes til og med "profanity filter", så slipper du å se stygge ord.

     

    Du har rett til og picke hva du vil du. Like stor rett som jeg har til å flame deg om du lastpicker 5th carry, fordi det var det du hadde lyst på. Så kan du lese de 2 siste setningene over her igjen, før du lirer av deg noe mer.

  3.  

    Hvordan du presterer å si at en MMR range som en ~20-30% av alle dotaspillere er i er casual, synes jeg er merkelig. Deg om det. Jeg vil vinne uavhengig av om jeg "tjener" noe eller ei. Det kalles konkurranse innstinkt.

    Skal du spille noe for å spille noe kan du holde deg til Minecraft eller Kabal. Evt unranked. Iom at du "tjener" jo ikke noe uansett, right?

    Hva man tjener? Underholdning, noe annet må du langt opp for. For noen er det å picke jugg hvert game, for andre er det å prøve noe nytt og slappe av i en dota match. Det er så enkelt at om du tar ranked blodseriøst så går det heller bare ut over deg og psyken din når du spiller, mmr systemet er ikke perfekt.

     

    Jeg håper du ikke er den personen som flamer en techies picker i all pick fra minutt 0.

     

    Jeg picker Techies jeg.

     

    Du som begynte og rante om "at man ikke tjener noe". "Da man ikke tjener noe annet enn underholdning", skrev du i et innlegg lenger opp her. Man "tjener" MMR, møter potensielt bedre spillere og utvikler sitt eget game. Hvis man kun spiller for å få tiden til å gå kan man, som jeg sa tidligere holde seg til Unranked(evt kabal). Der kan du slappe av i en match, uten at du potensielt fucker opp for 4-9 andre spillere.

  4. Det er ca ~7 millioner mennesker som spiller dota2. Hvis du tror og mener at 50% av disse ligger på 4k, så er det helt greit for meg. Det er nemlig den betydningen "midt på treet" har.

    Nå har jo naturligvis ikke jeg noe håndfast å trekke konklusjoner fra, men utifra diskusjonen(e) i f.eks "Norway" kanalen på dota2 har jeg inntrykk av at de fleste i Norge ligger på rundt 2.5-3,5k. Det er også der alle mine IRL kompiser ligger.

     

    http://i.imgur.com/96cxUFN.png (Tatt fra reddit, så det er jo heller ingen fasit, men en indikasjon.)

  5. Hvordan du presterer å si at en MMR range som en ~20-30% av alle dotaspillere er i er casual, synes jeg er merkelig. Deg om det. Jeg vil vinne uavhengig av om jeg "tjener" noe eller ei. Det kalles konkurranse innstinkt.

    Skal du spille noe for å spille noe kan du holde deg til Minecraft eller Kabal. Evt unranked. Iom at du "tjener" jo ikke noe uansett, right?

  6. Du missforstår nok meg litt der. Prøver ikke å lege noe i munnen din.

     

    Hvis du ender opp med å bare spille med casuals så ligger problemet hos deg. På litt høyre MMR så er folk mer seriøse og man merker mindre til de som bare spiller for å spille.

     

    Har 4,2k jeg. I mitt hode burde det være høyt nok til at folk burde bry seg.

    Sa jo ikke at jeg bare havner med casuals. Men det er jaggu nok av dem.

  7.  

    Flott det. Håper 70% av de som kastet seg på "etter release" for et års tid siden forsvinner avgårde til det neste "big thing". Da blir brått mine games mye bedre.

     

    Er alltid noen andre sin skyld :huh:

     

    Det er ikke min skyld at det er kommet en haug med casuals som bare "spiller for å spille" typ, nei.

    Hvis du mener jeg referer til at "my team sucks so bad, but I'm best" så tar du feil. Men allikevel et godt forsøk på å legge ord i munnen min.

  8.  

    Ugh. Kan ikke du bare holde deg innendørs og bortgjemt, så slipper du og bli påvirket av alt det "fæle" der ute i den store verden pluss at jeg(og alle andre) slipper og forholde meg til sutrete grinetryner som skal legge seg oppi hva alle andre driver med?

    På forhånd takk.

    Nå legger du deg oppi hva hun driver med.

     

    Kardemomme-loven i praksis det, vet du. Har ikke du noen prislapper og klage på noe sted?

  9.  

    Reglene for salg av alkohol er like strenge som for skjenking. Grensen går ved "åpenbart påvirket", som i min bok er når folk ser sløvere ut og beveger seg annerledes enn de ville gjort hvis de var edru. Problemet er at mange alkiser er eksperter på å fremstå mindre beruset enn de er.

    Men jeg har ikke tenkt å la dette fare. Skal snakke med sjefen der og gi grei beskjed om at hvis jeg ser det en gang til, så rapporterer jeg dem. Da kan de miste løyvet.

     

     

    Ugh. Kan ikke du bare holde deg innendørs og bortgjemt, så slipper du og bli påvirket av alt det "fæle" der ute i den store verden pluss at jeg(og alle andre) slipper og forholde meg til sutrete grinetryner som skal legge seg oppi hva alle andre driver med?

    På forhånd takk.

    • Liker 7
  10. Det finnes ikke bedre DPS-alternativer på WK og Slardar. Greien er vel mer at på de to må man ofte prioritere blink. Men spiller man carry WK går man armlet imo.

     

    Jeg har ikke gått Armlet på WK på år og dag. Etter han ble populær igjen så er det vel Maelstrom -> Blink -> Mjollnir som er den mest populære builden på han også.

     

    Armlet faller av senere i spillet og bygger ikke videre til noe. Det er ikke tilfellet med Maelstrom.

     

    Nå er det jo såklart, som med det meste annet i Dota, avhengig av hva du møter og hva du har på laget også.

  11. Sant nok. Spiller sjelden de heltene, så glemte de ut. Men kunne funnet på å bygge armlet på de også. Riktignok ikke så glad i armlet på CK. Føler det finnes bedre alternativer til den helten.

    Det er vel heller omvendt, IMO. Det finnes bedre alternativer til både WK og Slardar.

    Armlet utgjør en stor forskjell for hvor hardt illusjonene dine slår.

     

    Armlet - > Phantasm -> Reality Rift - > ded

  12. Stoppet og lese etter 2. avsnitt, rett etter der han sier "Når menyen ikke lukker seg automatisk"(Hvilke spill lukker menyer seg automatisk i, egentlig?) og at noe "tydeligvis er alvorlig galt" siden man kan løpe mens menyen er oppe - Noe man forsåvidt kunne i Dark Souls også(Som anmelder påstår å ha spilt i flerfoldige timer). Han klarer også å lire av seg at "bosser som du har dødd på 30 ganger" også vil respawne når man rester ved Bonfire. Dette er jo ikke bare feil, det er en direkte løgn han må ha fundert lenge på om han skulle ha med i anmeldelsen eller ikke - Fordi han påstår jo å ha spilt spillet....?

     

    Forøvrig var jo ikke dette overraskende iom. at anmelder postet et par innlegg i tråden her for en ukes tid siden også - Allerede da gikk det ganske fort opp for meg at han er typen som burde holde seg til Spyro og den type spill, rettet mot de som er litt yngre og/eller har litt mindre der oppe.

  13. Tja, mange innser ikke alvoret av det de holder på med og tror de har kontroll. Da kan ett besøk av uniformerte menn få dem til å få opp øynene:)

     

    Det er utallige eksempler på at det ikke nytter å gå til politiet. Ta feks gutta som pleide sitte i trappa der jeg bodde før og kaste sprøyter ut på lekeplassen. Men det er også eksempler på de som stopper med det de har holdt på med når de bøtelegges. Jeg kjenner eksempler på det også :)

    Det kommer nok mye an på hvor langt inn i miljøet du er kommet og hvor avhengig du er. Har du feks bare rusavhengige venner igjen så er det ikke så lett å komme seg vekk.

     

    Det er Norge. Man kommer seg fram i livet selv om man har rusk på rullebladet. Førerkortet kan man få igjen. Pengene kan man tjene inn igjen. Jobben får du ikke sparken fra (ihvertfall om det gjøres etter boka) med mindre du trapper opp rusa på jobb. Det finnes tiltak som hjelper eksrusmisbrukere ut i arbeid igjen og eksemplene på mennesker som "kommer tilbake i samfunnet" er mange. Det kommer som sagt ofte an på hvor tidlig problemene taes tak i.

     

    Tanken er at det skal være en oppvekker når man er blitt blind selv. Selv om du straffes får du også oppfølging og hjelp til å bli kvitt problemene.

    Hele poenget mitt var jo nettopp det.. At hvis både du personling har snakket med vedkommende og familien har gjort det samme, hvorfor skulle det være en "oppvekker" at politiet da kommer? Og hvilken oppfølging er det du snakker om? Rutinemessige urinprøver? Fengsel?

  14.  

     

     

    Ja jeg ser litt ned på folk som doper seg og ødelegger for seg selv og familien.

    Jeg ser også ned på folk som løper rundt som hunder å "straffer" tystere og aller mest ser jeg ned på folk som inviterer andre inn i miljøene de selv drukner i.

    Enten har du ingen venner, eller så kjenner du ikke vennene dine godt nok (et tredje alternativ er at du har en venneflokk som markant skiller seg fra resten av befolkningen). Jeg forstår godt at ingen forteller deg at de brukt et ulovlig rusmiddel når de vet hvordan du ser ned på andre...

     

    Hva i all verden får deg til å tro at jeg ikke har venner?

    Fordi jeg vil ha rusmisbrukere vekk fra gata? Og hva har dette med trådens tema å gjøre? Dette er tross alt en tråd om å komme i kontakt med politiet, ikke diskutere ruspolitikk, avklipte tær eller min vennekrets.

     

    Du er ung og har lite erfaring, det ser jeg av hva du skriver. Men er det ikke litt flaut og ha slike holdninger i 2014? Vi har kunnskap om det meste og vi vet at de fleste som inntar andre rusmidler en alkohol er helt vanlige mennesker med jobb og familie. De du ser er kun et lite mindretall.

     

     

    Ja, jeg er bare 23 år så jeg er ikke så forferdelig gammel.

    Nei, det er ikke flaut. Jeg snakket jevnlig med narkisene i trappa mi i blokka jeg bodde i og det virket ikke som de var fantastiske mennesker under all rusen heller.

     

    Husk at jeg har gjort meg opp meningene mine pga erfaringer og rusa folk jeg har møtt. Ikke fordi jeg er hjernevaska av media.

    Det er liksom ikke så kult å se treåringer plukke opp sprøyter med blod i, eller å se at politiet leier den rusa naboen din ned trappa mens en kollega kommer bak med ett våpen han hadde i leiligheta si. Det er heller ikke så kult å se dem rope skjellsord etter småbarnsmødre og skremme småunger.

    Ei heller er det kult når de drar inn venninner i miljøet sitt, isolerer dem fra de rusfrie vennene og gjør arbeidsledige vrak ut av dem.

     

    Det er kult at du kjenner narkomane i full jobb som fungerer i samfunnet. Da har de greid å holde seg på matta. De narkomane jeg har snakket med har det ikke gått like bra med. Og det er den typen narkomane TS vil unngå at broren ender opp som.

     

    Pluss at du selvfølgelig ville ringt politiet om du fikk vite at en venn/bekjent hadde brukt et ulovlig rusmiddel...?

    Jeg ville prøvd å snakka med han først. Og nærmeste familie hvis det ikke hjalp og andre felles venner. Hvis ingenting hjelper så hadde jeg nok trolig gått til politiet ja.

    Man ofrer ei tå for en god venn.

     

    Edit: dobbelpost slått sammen av tvillingsjel

     

     

    Hvis du(en venn) har snakket med vedkommende, og så tatt det videre med familie, og det fortsatt ikke er noe endring, på hvordan måte vil det "hjelpe" vennen din å blande inn politiet? Det vil jeg gjerne ha et slags svar på.

     

    De eneste konsekvensene jeg kan se er ytterligere stimgatisering av vedkommende(en såkalt venn), økonomiske avstraffelser, mulig fratatt Førerkort og i værste fall kan det føre til at vedkommende mister jobben(evt blir regnet som uegnet til fremtidige jobber).

     

    Nå venter jeg i spenning.

    • Liker 1
  15.  

     

     

    Ja jeg ser litt ned på folk som doper seg og ødelegger for seg selv og familien.

    Jeg ser også ned på folk som løper rundt som hunder å "straffer" tystere og aller mest ser jeg ned på folk som inviterer andre inn i miljøene de selv drukner i.

    Enten har du ingen venner, eller så kjenner du ikke vennene dine godt nok (et tredje alternativ er at du har en venneflokk som markant skiller seg fra resten av befolkningen). Jeg forstår godt at ingen forteller deg at de brukt et ulovlig rusmiddel når de vet hvordan du ser ned på andre...

     

    Hva i all verden får deg til å tro at jeg ikke har venner?

    Fordi jeg vil ha rusmisbrukere vekk fra gata? Og hva har dette med trådens tema å gjøre? Dette er tross alt en tråd om å komme i kontakt med politiet, ikke diskutere ruspolitikk, avklipte tær eller min vennekrets.

     

    Du er ung og har lite erfaring, det ser jeg av hva du skriver. Men er det ikke litt flaut og ha slike holdninger i 2014? Vi har kunnskap om det meste og vi vet at de fleste som inntar andre rusmidler en alkohol er helt vanlige mennesker med jobb og familie. De du ser er kun et lite mindretall.

     

     

    Ja, jeg er bare 23 år så jeg er ikke så forferdelig gammel.

    Nei, det er ikke flaut. Jeg snakket jevnlig med narkisene i trappa mi i blokka jeg bodde i og det virket ikke som de var fantastiske mennesker under all rusen heller.

     

    Husk at jeg har gjort meg opp meningene mine pga erfaringer og rusa folk jeg har møtt. Ikke fordi jeg er hjernevaska av media.

    Det er liksom ikke så kult å se treåringer plukke opp sprøyter med blod i, eller å se at politiet leier den rusa naboen din ned trappa mens en kollega kommer bak med ett våpen han hadde i leiligheta si. Det er heller ikke så kult å se dem rope skjellsord etter småbarnsmødre og skremme småunger.

    Ei heller er det kult når de drar inn venninner i miljøet sitt, isolerer dem fra de rusfrie vennene og gjør arbeidsledige vrak ut av dem.

     

    Det er kult at du kjenner narkomane i full jobb som fungerer i samfunnet. Da har de greid å holde seg på matta. De narkomane jeg har snakket med har det ikke gått like bra med. Og det er den typen narkomane TS vil unngå at broren ender opp som.

     

    Pluss at du selvfølgelig ville ringt politiet om du fikk vite at en venn/bekjent hadde brukt et ulovlig rusmiddel...?

    Jeg ville prøvd å snakka med han først. Og nærmeste familie hvis det ikke hjalp og andre felles venner. Hvis ingenting hjelper så hadde jeg nok trolig gått til politiet ja.

    Man ofrer ei tå for en god venn.

     

    Edit: dobbelpost slått sammen av tvillingsjel

     

    Hvis du(en venn) har snakket med vedkommende, og så tatt det videre med familie, og det fortsatt ikke er noe endring, på hvordan måte vil det "hjelpe" vennen din å blande inn politiet? Det vil jeg gjerne ha et slags svar på.

     

    De eneste konsekvensene jeg kan se er ytterligere stimgatisering av vedkommende(en såkalt _venn_), økonomiske avstraffelser, mulig fratatt Førerkort og i værste fall kan det føre til at vedkommende mister jobben(evt blir regnet som uegnet til fremtidige jobber).

     

    Nå venter jeg i spenning.

×
×
  • Opprett ny...