Gå til innhold

donnico

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av donnico

  1. Eldin skrev (På 29.8.2021 den 10.59):

    Kvalitet over tid og gjensalgsverdi er jo de store økonomiske uromomentene med disse bilene. Samt de moralske kvalene ved å direkte støtte opp om et av verdens med totalitære diktatur. Hadde du kjøpt en bil fra Nord Korea bare fordi det var billig?

    helt riktig som du sier, jeg vurderte denne som ny firmabil men sammenligner du leasingkost på denne kontra andre kommer denne ekstremt dårlig ut.

  2.  

    Så, igjen, en pen og grei telefon som knuser bare du hoster kraftig på den?

     

    Neitakk, Sony.

     

    Er det virkelig så ille? Har riktignok ikke Z5, men Z3en min (som jeg forøvrig har hatt i over et år nå) har ingen riper foran og kun noe få riper bak, selv etter å ha mistet den på flisgulv og asfalt flere ganger. Det er alltid hjørnene som tar støyten, så jeg syns det er litt tullete å unngå en telefon bare pga. bakpanelet.

     

    Forresten, er det ikke litt rart at Z5 Compact gjorde det en god del bedre enn Z5 på alle tre av ytelsestestene?

    Det er så ille, skjermen på min z3 knuste både foran og bak uten å ha mistet den i bakken, skjermen foran knuste dog ikke synlig ifl rep verksted.. den hadde en sprekk som bare kunne sees gjennom mikroskop som fikk touch til å ikke virke.. z3 er beste telefonen jeg har hatt sett bort ifra det fysiske med den.

  3. funker ikke:

     

    Uncompleted License Key request

     

    Error! Your sign up can not be completed due to We're sorry. We are experiencing technical difficulties. Please try again later.. You can try re-registering the product with an alternative email address. For other issues with Log In, please refer to our Login Help page Happy travels, Google Earth Team

     

     

    In case you have not downloaded and installed Google Earth Pro, you may download it from here:

     

    Download Google Earth Pro for Windows or Mac

     

    Want to get started with some interesting locations fellow Google Earth users have found? Check out our Google Earth Community Bulletin Board

     

    Return to Support Portal Home

    • Liker 2
  4. Ser absolutt problemet, men tror ikke det er så ille som de vil ha det til.En "krigsrobot", for eksempel en autonom stridsvogn bevæpnet med 25mm og 12.7mm, kan bruke alle tilgjengelige teknologier for å avgjøre om et menneske er soldat eller sivil. F.eks infrarød og varmesøkende kamera.Det eneste den trenger å bry seg om er hvorvidt vedkommende bærer våpen, og om vedkommende er merket som vennlig.Den vil også være vesentlig mer treffsikker enn et menneske, så det kan i teorien bli nesten ingen sivile dødsfall.Moralt sett, så er jeg helt enig at det er forkastelig. Hadde en robot bestemt at jeg skulle dø, så hadde jeg blitt sint.

     

    du hadde ikke blitt sint om et menneske hadde bestemt at du skulle dø ?

  5. Ristespillene. Åh ja. For oss som ikke var så teknisk som magnemoe så vekslet vi mellom flere gledesspaker. For spill som ikke krevde så mye risting brukt vi litt bedre joysticker, typisk QuickShot. Disse var bra, men risting var absolutt drepen for dem. Pluss at det var vanskelig å riste skikkelig.På ristespillene brukte vi de medfølgende, Atari-Style joystickene. Competition Pro var også greie, for da kunne man legge håndflaten oppå styrespaken og riste skikkelig kjapt.

     

    hehe... jeg kan ikke være den eneste som lo når jeg leste dette

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...