Gå til innhold

Demonfudge

Medlemmer
  • Innlegg

    1 783
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Demonfudge

  1. Hei!

     

    Det står i arbeidskontrakten min angående oppsigelse;

    "Ansettelsesforholdet opphører uten oppsigelse når den avtalte perioden er ute, eller det avtalte arbeidet er sluttført."

     

    Jeg har kontrakt fram til 01.12.2013, hvor jeg står som midlertidig ansatt. Om jeg sier opp, har jeg oppsigelsestid eller kan jeg "gå på dagen"? Eller må jeg faktisk bli på denne arbeidsplassen til 1. Desember/til arbeidet er sluttført?

  2. Bestilte vinterstøvler fra et sted ikke så langt fra Røros, men 8,5 mil fra der jeg bor. Varen skal komme på døren, men ble først sendt til Trondheim, så Oslo, til Tynset og så ut til meg.

     

    Jeg har ikke mulighet til å dra innom denne butikken på grunn av jobb, men jeg synes det er merkelig at Posten gjør det på denne måten.

     

    8,5 mil fra meg, men istedenfor så blir pakken sendt 103 mil.

     

    Rrrrrr.

  3. For min del så funker det best når det brenner sakte og gjerne kombinert med en Ecofan. Spørs jo også hva slags ved man bruker og hva slags ovn man har. Min Jøtul F100 er ikke det beste jeg har vært borti, men det ble bedre så fort jeg fikk hevet den litt fra gulvet.

     

    Om man har lavere trekk så betyr ikke det at det blir lavere varme heller?

  4. Har ikke prøvd den, regner ikke med at det er noe særlig, pluss at den er så vannvittig dyr. Men ja, det er rett og slett trist, damen virket som ei som jobbet mye, var pent kledd og alt det der, men det er jo så vannvittig mye annet man kunne ha laget.

  5. Si ifra til de.

     

    Har gjort det, men hun som eier bikkja mener at hunden skal være fri, for det har hun lært på kurs. Har også nevnt for henne at hun har en hund som er usikker og føler lite trygghet blant folk, da den fotfølger meg om jeg skal ut og hente ved, en tur i bilen osv. Fantastisk artig å komme med et par sekker ved og merke at det lille krapylet napper/glefser deg i buksebeina.

     

    Jeg har 27 års erfaring med hund, og er veldig glad i dyr, men akkurat sånne bikkjer orker jeg ikke altså. Sleng på et par papillon så er kvelden i boks. :wee:

     

    Og god jul, ja! :xmas:

  6. Aaaaskepott, aaaaaskepott?

     

    Jeg irriterer meg over gjestene til naboen som har med seg en hund som går fritt rundt på tunet her, jager katta ved hver eneste mulighet og i tillegg bjeffer noe innihelvete mye.

     

    Jeg jobber som handler for en fyr med 45 huskyer, men bjeffinga til den ene borderline collien som løper rundt her irriterer meg noe jævlig. Hun som eier den har gått på sånn "hundekurs" så hun vet alt om hund og hun har hatt bikkje i 4 år.

  7. I fjor jobbet jeg i en av lavpriskjedene. Var drittlei julen når desember kom og den eneste julepynten jeg hadde hjemme var et par blomster. Er jo egentlig sånn i år også, men nå slipper jeg det vannvittige maset med julerelaterte varer da. Og kunder som klager over at 1,- for en rull med gavepapir er for dyrt og forsyner seg grådig at papiret som står i pakkedisken.

    • Liker 4
  8. Jeg sluttet i den forrige jobben min for 2 uker siden. Jobbet der i nesten et år og opparbeidet meg ca 18 000,- i feriepenger.

     

    Når en ansatt slutter i den bedriften (en av de større lavpriskjedene) og sjefen på arbeidsplassen skal sluttføre den ansatte, så kan han/hun velge om den ansatte skal ha utbetalt feriepengene på siste lønning eller til "ordinær feriepengeutbetaling" som det heter.

     

    Jeg sa ifra til sjefen min om at jeg ville ha feriepengene utbetalt neste år, og det valgte han da han sluttførte meg.

     

    Allikevel så vil nå lønningskontoret i denne kjeden at jeg skal få feriepengene utbetalt nå, og de mener at det har de full rett til, selv om jeg har en skriftlig kopi av sluttattesten hvor det faktisk står "den ansatte har valgt ordinær feriepengeutbetaling" og henviser til den.

     

    Jeg har ikke behov for de feriepengene nå, og planlegger heller en lengre ferie neste år, og det er jo derfor jeg vil ha utbetalingen da. (fikk kun to uker i den forrige jobben, med et par uker mellom).

     

    Har de faktisk lov til det?

    Det er for meg merkelig at de gir meg et valg om hva jeg vil og gir blanke i det.

  9. Kjenner til den situasjonen. Skjedde støtt og stadig når jeg jobba på europris.

    Kjenner meg igjen jeg også. ^^ Har fått varer (stort sett myke varer hittil) kastet i bakhodet fordi jeg har gitt beskjed om at kunden må vente fordi vi har et kø-system. Ofte med det resultat at kunden legger igjen varene sine og går ut av butikken.

     

    Tar meg selvfølgelig av kunden det gjelder når det er deres tur.

     

    Jobber forøvrig i den samme kjeden du jobbet i, The Crusher.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...