Gå til innhold

sk97

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sk97

  1. hei, eg e som sagt 16 år og har begynt å trene styrke på trenings rommet som skolen tilbyr gratis :) lurer på hvor ofte eg kan trene? nå trener eg 3-4 ganger uken, er dette for mye? lurer og på hvilken mat eg bør spise for å bygge muskler? vurderer å kjøpe max mass for å øke muskelmasse seiden eg no e ganske liten, noen erfaring med dette? skriv gjerne tips til treninga rutine :) kan og si at eg ikkje har trent så mye rein styrke før men mye breakdance og kampsport, med tanke på restitusjon og lignende. takker for svar! :) kommer og til å legge ut litt før og etter bilder for å vise fremgang :)

  2. Hei :) skal begynne på vgs no om en uke og må ha pc! der er det jo krav om bærbar pc, får tilbud gjennom kommunen men vet ikke helt om eg vil hoppe på det :p lurte litt på denne her? http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-11---14-tom/asus-x301a-rx227h/182861.5055/

    skal i hovedsak brukes til skole :) litt spill men ikke svære greiene, funker denne?

     

    og viss eg vil ha windows 7 må eg da kjøpe det utenom eller går det an å nedgrader? vet det er muligt på hp sine modeller

  3. Hei, fikk en Yamaha jog r 2006 til bursdagen av søskenbarnet til pappa som vet eg liker å skru :) er en del småfiks på den! har bytta styrelager og bremsebånd på den! har og rensa luftfiltere på den, vurderer om eg skal bytte bensinfilter og, for den fusker en del! Tror den får for lite bensin eller for tregt pga tettning i bensinfilter? det er en del riper i den og litt av kåpa mangler så om noen har kåpedeler til den for en billig penge så gi beskjed! trenger ikke se tipp topp ut men må vere helt :p det eneste eg egentlig trenger er den nederste delen av kåpa som ble knekt av etter velt fra forgie eier. mener det som er under fotplata, på sidene av mopeden!

    Takker for svar! :)

  4. hei :) har allerede en tråd om moped men siden dette ikke lenger er aktuelt så lager eg ein ny :)

    trenger hjelp til valg av lett mc. har ikke så høyt budsjett, men her er noen eg har sett på (nøytral med tanke på 2/4 takt)

     

    aprilia mx 125 (er dette samma motor som rs?)

    yamaha ybr 125

    yamaha xt 125

    ktm exc 125

     

    noen andre tips?

    igjen ikke liggesykkel og takk for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...