Gå til innhold

Themainthing

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Themainthing

  1. Hei,

    Som tittelen antyder er jeg på utkikk ettter et nytt skjermkort, og er veldig usikker på hvilke kort jeg skal velge. Er veldig glad i MSI og deres Twin frozr kjøler, så kortene jeg har sett på er MSI GTX 780 6gb og MSI GTX 780 Ti 3gb.

    Det jeg er usikker på, er hvorvidt jeg skal gå for 780 med de fordelene 6gb med vram gir meg, eller gå for 780 ti med den ytelsesboosten som "Ti" gir meg.

     

    Jeg spiller hovedsaklig i 1080p men leker med tanken på å oppgradere til 2160p. Spiller mye vram-krevende spill som f. eks. Skyrim fyllt opp med grafiske mods.

    Hva ville dere gjort?

     

    Takk for all hjelp!

    Erik

  2. Hei, som tittelen antyder har jeg et problem med mine to nyinnkjøpte 280x kort i crossfire. De er jo sterke nok til å produsere over 100fps i mange spill, noe som medfører at det er naturlig å benytte vsync og 60fps. Dette blir da en ganske lett oppgave for disse to kortene som da bare jobber på rundt 40-50%.

    Problemet er at kortenes trege hastighet skaper store fps-dropp når det skjer noe intensivt i spillet, siden de ikke rekker å skru opp "dampen" og få kortet til å jobbe på 100% før noe krevende skjer.

    Dette medfører at jeg får korte perioder med lag innimellom.

    Er det noen måte å unngå dette på?

     

    Software:

    Windows. 8.1 PRO. 64b

    AMD catalyst 14.4

    Hardware:

    Gigabyte r9 280x ganger 2

    Asus v_pro z77

    I5 3570k

    Corsair vengeance 8gb 1600

    Samsung 830 120gb

    Silverstone gold 850w

  3. Hei,

     

    Oppgraderte pcen i dag med to r9 280x fra gigabyte i crosfire. De er riktig plassert i pcen, med alle kabler som trengs.

    Problemet er imidlertid at spill kræsjer etter svært kort tid. Har testet med furmark og kortene kræsjer etter rundt 2 minutter. Begge kortene går på rundt 98-99% hele tiden og fps i furmark er helt normal, rundt 120-130fps. Alt virker fint til programmet plutselig fryser og kræsjer.

    Har dere noen ide om hva feilen kan være?

     

    Mange takk for hjelp og forslag!

     

    Erik

     

    Setup:

    Asus v-pro z77

    i5-3570k

    2 x R9 280x gigabyte

    Silverstone Gold 850w

    8gb ram Corsair Vengeance

    Windows 8.1 pro D

  4. Hei,

     

    Sitter per i dag med en iphone 4s, og som tittelen tilsier sliter jeg med å bestemme meg for hvilken av de tre mobilene Samsung S5, Sony Z2 og HTC m8 jeg skal velge som min neste. Heller egentlig mot Z2, men både S5 og M8 virker fristende.

    Hadde satt pris på at dere kom med innspill på hvilken dere synes er best!

     

    Mange takk,

    Erik

  5. Hei,

     

    Har en HP Folio 9470m som jeg gjerne skulle brukt til litt enkel spilling i kjedelige stunder. Den har imidlertid museknapper som ikke er veldig spillevenlige.

    De to knappene reagerer nemlig ikke hvis man holder inne knapper på tastaturet samtidig. Når jeg da f. eks. spiller minecraft og beveger meg ved bruk av WASD, har jeg ingen mulighet til å "slå" ved å bruke museknappene samtidig. De er helt uresponsive hvis andre knapper på tastaturet er i bruk!

    Vet beskrivelsen av problemet er noe vag, men hvis noen har hørt om noe lignende er jeg meget takknemlig! :)

     

    Erik

×
×
  • Opprett ny...