Gå til innhold

Givanildo

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Givanildo

  1. Heisann!

     

    Jeg er på utkikk etter nye hodetelefoner og Beats by Dr. Dre er en jeg vurderer veldig sterkt. Mye på grunn av at jeg har sett uttallige fotballspillere med samme type telefoner. Siden de koster 2000 kroner, lurer jeg på om noen har noen erfarigner med disse. Jeg lurer på følgende:

     

    * Er de lydtette? Hvor høyt kan du høre før sidemannen hører musikken f.eks på bussen?

     

    * Er de 4 ganger bedre enn Koss Portapro? Har de nå, og er veldig fornøyd med de, men synes det er utrolig ubehagelig å vite at hele bussen hører musikken jeg spiller...

     

    * Er det mulig å få prøve headsetene i butikken før man prøver de?

     

    * Er de verdt et kjøp?

  2. Mats Borch Bugge var ganske kul da.

     

    Selv kan jeg ikke fordra vikarer. Radioresepsjonen består av Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjartolini Tjøstheim og da blir det bare feil når Bjørn Eidsvåg og andre skapninger skal blande seg inni. Mange har en tendens til å prøve altfor hardt å være morsom, og blir istedet latterlig.

     

    Har ikke hørt podcasten med Bugge enda, men av grunnene ovenfor kommer jeg ikke til å gjøre det heller.

    • Liker 1
  3. Morsommere å se på United enn drittfotballen til Barca i hvert fall.

     

    Helt enig. Manchester United hadde jo utrolig mange sjanser i løpet av kampen. Herlig offensiv fotball hvor Rooney virkelig viser hvilken herlig spiller han er. Nani, Giggs og Park med kjempekamp. Utrolig at et så underholdende lag som United skal ryke i gruppespillet. Utrolig synd.

  4. Xherdan Shaqiri ser ut som en veldig spennende spiller. Veldig hurtig, god teknikk og virker smart. Med sine 170cm har han i allefall høyden til å passe inn i Barcelona. Kanskje en spiller som hadde gjort seg i et United-lag?

     

    Selv om jeg ikke er Manchester United-fan virker det absolutt som at ting må gjøres sommeren 2012. Renske opp skikkelig i stallen og selge spillere som f.eks Evans. Ser heller ikke poenget i at Berbatov og Diouf er der. Ut med daukjøttet og inn med kvalitet. Ferguson angrer muligens på at han ikke strakk seg enda lengre for å hente Sneijder. Kunne kanskje vært en mulighet i januar da Inter ligger langt nede i Serie-A og snart utenfor CL-rekkevidde.

     

    Skuffelse for United. Manchester United - Manchester City i EL-finalen! :)

  5. Negative kolleger. Jobber sammen med en som ser det bekmørke og triste i alt, kjenner det påvirker i lengden. Er drittlei. Vedkommende er for tiden sykmeldt og det har vært en fryd å gå på jobb. Og jeg slipper det sure trynet om morgenen helt til over nyttår. Fantastisk.

     

    Helt enig. Selv om jeg er student, møter jeg ofte på folk som klager og syter over alt. Kan ødelegge dagen min og gjør meg bare sur og frustrert.

    • Liker 1
  6. Tusen takk for svar, Thypthon! :)

     

    Dette med banning passer jeg meg veldig for da jeg kobler det til "Du skal ikke misbruke Guds navn". "Herre Gud" tolker jeg som misbruk dersom du sier det i situasjoner hvor det ikke passer. Stemmer det? At du f.eks kan godt bruke uttrykket i en bønn, men sier du det dersom du brenner deg på stekeplata blir det feil?

     

    En person som jeg virkelig ser opp til og beundrer er Bear Grylls. Han bruker å korse seg (heter det det?) før han hopper i fallskjerm. Har begynt å gjort det selv, da jeg synes det er en fin ting å gjøre. Dog er jeg veldig påpasselig så jeg ikke gjør det når det ikke passer.

    • Liker 2
  7. Nick: Givanildo

    Navn: Felix

    Sivil status: Kjæreste

    Fødselsår: 1992

    Interesser/hobbyer: Musikk, sport generelt, fotball, blaugrana.no

     

    Heisann!

    Mitt navn er Felix, men på diskusjon.no går jeg under navnet Givanildo. Jeg er blodfan av det spanske storlaget FC Barcelona, og digger blaugrana.no - Barcelonas norske supporterside. Har lest mye her på forumet før, og tenkte det var på tide å delta i diskusjonen selv. Mye interessante emner og ikke minst personer fra alle kanter av landet. Jeg gleder meg! :)

  8. Jeg har alltid trodd på Gud. Da jeg var liten oppmuntret mormoren min til å be både morgen og kveld. Er det noen her som vet av morgen og kveldsbønner som er enkel å huske? Dessuten har jeg noen spørsmål rundt det å være kristen:

     

    * Banning - hva er kristenes syn på dette? Selv banner jeg ikke i det hele tatt mye på grunn av respekt for religionen og at jeg tror det er forbudt.

    * Korsing - ser mange fotballspillere etc. korser seg selv før kamp f.eks. Er dette vanlig blandt vanlige kristne også?

    * Hva innebærer det å være katolsk?

    * Noen normer utenom de 10 bud forbundet til Kristendommen?

     

    Hadde vært veldig kjekt om noen hadde tatt seg tid til å svart meg! :)

×
×
  • Opprett ny...