Gå til innhold

Symmetrical

Medlemmer
  • Innlegg

    1 401
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Symmetrical

  1. Det er irrelevant så lenge han er en norsk statsborger. Det er ulovlig å kjøpe sex som norsk statsborger uavhengig av hvor du måtte befinne deg.

     

    Jeg er forøvrig ikke en del av moralpolitiet. Jeg er i mot loven i utgangspunktet. Jeg opplyser bare om at det ikke er noe poeng i å innrømme lovbrudd på et offentlig forum uavhengig av om det er en sovende lov eller ikke.

     

    Norsk lov gjelder ikke i utlandet. Når en er i et annet land så er kun loven i det landet gjeldene uavhengig av statsborgerskap.

    • Liker 4
  2. 24 timer med Prime95 og helt stabil:

     

    i5 3570K @4.5Ghz

    1600Mhz RAM 8-8-8-24 1T

     

    post-264877-0-91667600-1342123843_thumb.png

    Hmm jeg syns du har litt høy vcore til den klokken, kjører 4,6ghz på 1,245v på en 3770k her nå, sikker på at den trenger så mye?

     

    Den var stabil på 1.235v (i bios - CPUz viser litt annerledes) men jeg økte den til 1.275v. Forskjellen var 2c under load så da er jeg ekstra stabil med en minimal økning av temperatur. Jeg kan vurdere å gå lavere men da må jeg kjøre prime95 i minst 12 timer igjen…

  3. @Vida du er ikke tilfeldigvis fra vestkanten i Oslo?

     

    Vurderer ta en weekendtur et eller annet sted første helga i august. Forslag?

     

    Ta en en kort cruise med båt til Kiel. Det er over 2-dager og ganske avslappende.

  4. Og du er fra Nord-Norge...

     

    Tequila er forøvrig bare godt i drinker.

     

    Når jeg faktisk skal drikke alkohol så styrtdrikker tequila eller champagne. Det er litt mer utfordrende med tequila ettersom at det svir ganske intensivt i halsen.

  5. Skjønner ikke hvorfor Ramm gjør dette. Jada, det er morsomt, men han er en etablert komiker og det der er noe en hvilken som helst drittunge kunne gjort. Det er ikke veldig originalt akkurat.

     

    Han tenkte nok at mange vil syntes det er komisk ettersom at mange misliker de såkalte 'belieberne'. Men ja, det er ikke akkurat veldig originalt eller nytt.

  6. Flere skjermer! Okei da. Jeg går ikke tur. Det er ikke så fint vær ute så det er ikke veldig aktuelt i dag. Men jeg skal nok en tur på butikken litt senere for å kjøpe øl. Dvs, det bør jeg vel egentlig gjøre ganske kjapt.

     

    Egentlig burde jeg vel bytte sengetøy, støvsuge, vaske kjøkken og bad, drikke meg full og så dra til byen rundt kl 3 for å finne meg ei beruset kjerring som er dopet nok til å ville bli med meg hjem men jeg tipper jeg tar meg et par øl og runker i stedet. Og bytter sengetøy.

     

    Haha! Hysterisk! Du lever det gode livet. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...