Gå til innhold

alfa.

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alfa.

  1. vi får vente å se, en annen sak er at jeg har vært telenor kunde før,og det frister ikke å gjenoppta.telenor følger ikke opp kundene sine, elendig service, både på fb og telenor sine sider, umuligt å få et svar.umuligt å få hjelp. one call har chattelinje,der får du respons med en gang, du får hjelp og får ryddet opp i evt misforståelser,hos telenor er det null hjelp.om jeg noengang skal bytte abb,blir det IKKE telenor.

    • Liker 1
  2. Bildet gis et skikkelig puff oppover skalaen fordi du etter min mening har valgt en flott plassert forgrunn som avviker fra hovedtemaet (Arkitektur/miljø). Walter nevner ramma (Du også). Jeg reagerte fordi den konkurrerer i stofflighet med den kornete snøen i forgrunnen. Synes bildet er skikkelig bra.

     

    Ønsker deg et Riktig Godt År!

     

    -bjarte.

     

    Takk for tilbakemelding Bjarte, og godt nytt år til deg og.

  3. Dette kamera har fått mye pepper,noe er kanskje fortjent,ad knapper, men jeg synes mye er ufortjent,har hatt det i snart et halvt år,og er kjempefornøyd, tror kanskje prisen må ta en del av skylda for kritikken,bildekvaliteten er suveren, det er d4. Men mye mindre kamera, dette er en vanesak, jeg har vent meg til å bruke det,og kunne aldri tenke meg å gå for et stort tungt hus etter dette. Ja prisen holder seg,og det er en grunn til det;) df leverer kjempebra filer som du omtrent kan gjøre som du vil med, å være positiv til nytt er en god ting,

    PS,kameraet er til foto.;)

  4. Godt Nytt År til deg også, alfa! :)

     

    Du serverer god, gammeldags sort-hvitbilde med et hyggelig motiv. Fine valører fra hele gråskalaen. Det ser ut til å være kalt der, når tverrliggerne under ytterpanelet syns - da er det kalt!

    :o)

     

    Liker bildet - ikke så begeistret for ramma, som øyne mine vandrer til hele tiden...

     

    Mvh,

    Walter

     

    Hei walter,nei glem rammen,det er bare en biting for å samle det gamle.;) som du skriver,tverrliggerne og ytterveggen gir en pekepinn på hvor kalde slike gamle hus er fra 1800 tallet. Godt nyttår.

    Karin.

×
×
  • Opprett ny...