Gå til innhold

JrRRr76

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JrRRr76

  1. Har vært på utkikk etter ny mobil i ca en mnd. nå og har fulgt med på priser. Men igår gjorde flere av dem et prishopp på mellom 200 og 500 kr.

    Jeg regner med at dette skyldes at vi runder et kvartal, men synes det var litt voldsomt. Har noen av dere en nærmere forklaring?

     

    Jeg har sett på Samsung Galaxy S (i9001) og Huawei Honor (w8860)

     

    Edit: Man, I feel stupid. Note to self: Når du har byttet prisjaktserveren fra norsk til svensk i Prisjakt-appen (for å lettere kunne lese svenske brukererfaringer) så må du huske å stille tilbake til norsk server igjen slik at du får opp norske priser igjen.

     

     

  2. @Luske_Ludvig: Godt å høre at du har fått deg ny maskin, skal sjekke om de har denne modellen på Stord (såfremst du kan anbefale den til andre)

    Toro-klipperen som bel nevnt her, vant i TV2's test, men jeg kan ikke finne en forhandler her på Vestlandet (ikke via et enkelt Google-søk iallefall) får se litt rundt.

     

    Har vel ca 500-600 m2 med plen som skråner omtrendt overalt..

     

    Er det andre som har erfaringer med f.eks. "Partner 46 - 450CD" - "Partner P56-550SMDW" disse selger Coop'en her på Stord for øyeblikket. (De har også en AL-KO, men tok ikke noe nærbilde bilde av den, så vet ikke helt modellen..)

  3. ...men med noen forbedringer og trekkplastre. For eksempel har denne multifunksjonsskriveren et berøringspanel på 19,8 cm, med en mindre (se bildet) skjerm intergrert, også den berøringssensitiv. I tillegg har skannerenheten på PX830FWD dobbelt så høy oppløsning, hele 4800 dpi, og PX830FWD har også innebygget faks

    ....og arkmater (noe jeg syns kan være en kjekk ting) :yes:

  4. "Trafic" tenkte jeg på mens jeg så igjennom samlingen, til jeg fant den. For jeg husker de brukte ulike fargefiltre for å skille mellom de ulike handlingene..Kjente igjen de "hvite" scenene fra Matrix også..Artig påfunn.. ..bra til sammenligning av filmer for å se hvilke farger o.l. som er like/ulike. Så mye nytteverdi har det nok ikke, men kunst på sin egen måte tror jeg nok jeg kan si meg enig i..

  5. Hvertfall med den Android-Samsungen jeg hadde, Spica, så var det store problemer med å oppdatere fra 1.5 til 2.1 gjennom Samsungs eget oppdateringsverktøy. Jeg (og flere med meg) måtte bruke et uoffisielt verktøy for å kunne oppdatere telefonen. Det samme gjelder visst også andre Samsunger. Dette er grunnen til at jeg og vil tenke meg om to ganger før jeg eventuelt kjøper en Samsung neste gang.

    Jeg kjøpte min Galaxy 3 i slutten av november i fjor fordi det flere steder stod at det skulle komme en oppdatering rundt jul.. ..jeg venter fortsatt. Sendte en melding til Samsung Norge (3. januar) og spurte om når 2.2 kom til Galaxy 3, og fikk dette, noe diffuse svaret, tilbake:

     

    Vi har ikke fått noen nærmere informasjon om når denne vil komme.

    Heldigvis finnes det masse instruksjoner der ute til å roote telefonen og oppgradere selv, kanskje jeg forsøker dette senere hvis oppdateringen lar vente på seg..

    ------------------

     

    Blir iallefall aldri flere samsung modeller til meg. Har kjøpt tre modeller fra de, alle i håp om at den ikke skulla være like dårlig som den forgie. Skuffet vær gang!

    Jeg er godt fornøyd med min første Samsung telefon (Galaxy 3/i5800) den er ikke kraftig nok til å gjøre det til en fullkommen opplevelse, men det visste jeg på forhånd.

     

     

     

    Og for å bidra til debatten om OS vs merke: Jeg har de siste 5 årene holdt meg til Nokia og nærmest sverget på at jeg aldri skulle kjøpe en Samsung pga det jeg mente var "håpløse" menyer o.l., men med Android har jo det synspunktet skiftet ganske drastisk.. blush.gif

  6. Er nå ferdig med oversettelse av For The Record.

    Så fra og med neste versjon vil dere få norsk i Web Access og MP. De har ennå ikke gitt mulighet til å oversette Management Console.

     

    Godt jobba. Det betyr at jeg seriøst bør vurdere denne, jeg har lest om den før.. Ser ut som et godt alternativ til MP's opptaksfunksjon (som slettes ikke er så værst) Det blir nok ikke før jul da.. ;)

  7. Du har helt rett, sånn kan det gå når man også tester telefoner med Android 2.2. Det er rettet nå, takk for inputen :)

     

    Not at all, kan skje når tid som helst.  

    Kommer oppdatering til 2.2 ved juletider på denne. Da kan man lagre på minnekort.

     

    Takk for info. Lurte litt på det ja..  Er vel denne jeg ønsker meg mest for tiden (prisen tatt i betraktning) Jeg syns de andre blir litt voldsomme å ha i lomma, denne er bare litt bredere enn vanlige candy-bar telefoner..

  8. ...og særlig da Android 2.1 tilbyr lagring av applikasjoner på minnekortet.

     

    I følge GSMArena sin test av denne telefonen så hevder de det motsatte. Hva er rett?

     

    The inbuilt memory is about 160MB. Android 2.1 Eclair doesn't let you install apps on the memory card so installing big apps can be a problem. At least the I5500 Galaxy 5 comes with 1GB microSD card, which will let you snap plenty of photos.
×
×
  • Opprett ny...