Gå til innhold

kunka

Medlemmer
  • Innlegg

    290
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kunka

  1. hei, jeg trenger en hdmi switch. Og jeg lurer på om det er stor forskjell på billig og dyr.

     

    Så denne på clas ohlson: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=146987398

     

    Holder den tror dere? Bruker til xbox, pc og tvbox. Står ikke om den kan kjøre i 1080, men det kan den vel?

     

    Mulig jeg posta i feil forum. sorry for det.

     

    Kom gjerne med tips, hvis dere har noe å anbefale.

     

    Vel når jeg tenker over det, hadde det kanskje vært greit med fjernkontroll, men samma det.

  2. Og jeg er lei av folk som sier at det holder med et rusmiddel. Ingen har noengang dødd av hasj og pot. Og alle de negative tingene som følger med, er jo kun pga forbudet. Politikerne må få opp øynene.

    Men er nok en god del som har fått ødelagt livet sitt på grunn av det. Cannabis er ikke så uskyldig som du prøver å framstille det her selv om ingen har fått i seg en overdose av det.

    Kan du fortelle meg en person som har ødelagt livet sitt pga cannabis?

     

    Og det må bli lovlig for medisinsk bruk snart. Arnold Schwarzenegger har ihvertfall skjønt det. "That is not a drug. It's a leaf." Det kurerer dødelig kreft og mye annet. Se videoen "Run from the cure".

  3. Liker at flere begynner å forstå at legalisering er veien å gå. Nå støtter vi bare et kriminelt nettverk, men det er jo eneste mulighet for å få tak i hasj. Selg det på vinmonopolet, 18 eller 20 års aldersgrense. Fortell sannheten til brukerne. Propagandaen er helt på trynet, med så mye feildata. Forbudet som har pågått for lenge nå. Og at politiet har trappet opp mot brukerne av cannabis, er helt på jordet. Politiets ressurser burde brukes på andre ting. De fleste som røyker blir fredelige og som oftest bare sovner, og får en god natts søvn. De fleste er vanlige mennesker med vanlige jobber og et helt vanlig liv.

     

    Mange ikke ser forskjell på misbruk og bruk. Det irriterer meg litt. Selvfølgelig er det ikke bra at noen røyker hver eneste dag, flere ganger daglig. Med mindre de bruker det av medisinske årsaker, for å fungere i samfunnet. Som MS-syke.

     

    Og det må opp for debatt nå, fordi forbudet har ikke ført til noe godt. Og pengene går i lommene på tunge kriminelle, som kunne gått til staten.

     

    Og jeg er lei av folk som sier at det holder med et rusmiddel. Ingen har noengang dødd av hasj og pot. Og alle de negative tingene som følger med, er jo kun pga forbudet. Politikerne må få opp øynene.

     

    Et ganske komisk sitat fra Richard Nixon: "You know, it's a funny thing, every one of the bastards that are out for legalizing marijuana is Jewish. What the Christ is the matter with the Jews, Bob? What is the matter with them? I suppose it is because most of them are psychiatrists."

    May 26, 1971

  4. Nei, er ikke det. Prøvde nå.

     

    Har i de siste dagene prøvd forskjellige ting. Nå funker musen i vanlig windows mode, nesten ihvertfall. Den hakker engang i blant.

     

    Når jeg går inn i warcraft 3, og skal spille. Så henger musen seg, er hakkete og til slutt stopper å funke. Kan være alt fra 5 sekunder til 10 min at musen henger seg.

  5. Problemet er at musen bare fungerer fra 10 sekunder til kanskje 20 min. Hvis jeg ikke beveger den på en stund, stopper den å fungere. Da må jeg bytte mellom usbinngangene, for at det skal fungere igjen.

     

    Jeg kjøpte for ca. 2 uker siden en ekstern harddisk med usbtilgang. Har ikke vært noen problemer før jeg kjøpte den. Og det skjedde for bare noen dager siden at problemet oppstod.

     

    Kan usbtilgangene bli overbelastet?

     

    Alle mulige forslag vil bli satt stor pris på.

  6. Jeg sitter på en bærbar pc med windows xp.

     

    Har sånn greie på pcen at jeg kan bevege musen (aner ikke hva det heter). Musepekeren vil ikke bevege seg ved bruk av ekstern mus eller den innebyggde.

     

    Har prøvd å gå på kontrollpanel, men vet ikke hva jeg skal endre på i så fall.

     

    edit: så det funker når jeg ikke bruker den eksterne harddisken (som bruker usb).

  7. Hei

     

    Her er problemet mitt: ventrilo fungerer helt fint til vanlig. Men bruker jeg f.eks. warcraft 3 og ventrilo samtidig, vil ikke mikrofonen fungere. Den lager helt forferdelig lyd. Samme skjer hvis jeg bruker ventrilo og skype samtidig.

     

    Noen som vet hva problemet kan være, og hvordan jeg eventuelt kan fikse det?

  8. - lær deg mapsa.

    - spill litt mot bots

    - se demoer av gode folk og se hva de gjør, hvor de sikter osv.

     

    og latterlige folk som sier at awp er feigt or whatever. enkelt å drepe en med awp. rush personen så han blir litt stressa, så er det np.

     

    spiller du 1.6 eller source?

×
×
  • Opprett ny...