Gå til innhold

OF5

Medlemmer
  • Innlegg

    798
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OF5

  1. Ja, så jeg var ute igår kveld. Våknet imorges og fant ut at jeg hadde fått meg et ganske dypt kutt rett under tommelen på venstrehånden som hadde gjort sånn at det ble en god del blod. Kom på både klær og sengetøy, men det har også kommet på jakken min. Er en litt tykk vinterjakke som jeg ikke helt husker merket på(langt å gå ned i gangen for å sjekke ;) ), altså ikke dun. Kan slike jakker vaskes i vaskemaskin? Eller er det andre måter å fjerne flekken på, dersom det er mulig da?

     

    Dumt jeg ikke merket det med en gang da, er vel 9-10 timer siden det må ha skjedd frem til nå når jeg fant ut av det.

     

    Er heller ikke sikker på om dette er riktig sted å poste tråden.

     

    Takker for hjelp!

  2.  

    Vil dere si at Bioshock Triple Pack til 125 NOK er verdt det når Infinite alene koster 369 NOK på komplett.no? :)

     

    Var det ikke på salg til 5 euro nå da? Var ihvertfall Infinite til 75% tror jeg.

     

    Ville selv ventet en stund, det kan godt være den pakken kommer på salg til 50-60%, eventuelt så kommer alle spillene til salg separat, og da kan du nok spare en hel del.

     

     

     

     

    Tuller du? Hvordan kunne jeg overse det?!

  3. Jeg har planer om å ta opp igjen R1 ettersom karakteren ble lavere enn det jeg føler meg komfortabel med. Jeg vet at når jeg tar privatisteksamen så strykes den standpunktkarakteren man hadde i utgangspunktet, men hva skjer med eksamenskarakteren? Hadde eksamen i R1 også, vil den bli strøket på samme måte som standpunktkarakteren når jeg er privatist?

     

    Takker for svar! :)

  4. Problemet kom igår kveld når jeg skulle legge meg.

     

    Skulle skru den av som normalt via menyen i W8, men det ville den ikke. Skjermen min fikk ikke inn noen signaler, men selve maskinen lyste som om jeg fortsatt holdt på med den. Måtte derfor slå den av manuelt, noe jeg hater å gjøre. ;)

     

    Dette skjedde idag også. Noen som vet hva det kan være?

  5.  

     

    Var i den siste promomatchen min til silver, og hadde gode forhåpninger om å vinne den. Tapte jeg, ville jeg ryke ut av promos, men hvis jeg vant ville jeg gått opp i silver.

     

    Hva skjer? 1 afk og 4v5 hele matchen. Jaja tenkte jeg, kommer meg opp til promos igjen, og spilte en til. Hva skjer? 1 afk og 4v5 hele matchen.

     

    ...................................

     

    Det er så typisk det der, skjedd med meg også.. Selv har jeg gitt opp ranked for en stund, bare masse trolls - ikke er jeg god nok til å carrye meg oppover heller :rofl:

     

    Så er det så å si umulig å carrye feedere uansett hvor god man er. Man kan liksom ikke stå 1v4 i en teamfight.

     

    Er så irriterende. Mainer jungle, og når jeg gang på gang ser at lanerne mine dør igjen og igjen, så daler motivasjonen gitt...

    La meg gjette, åsså skylder de på deg og sier at det er din feil med kommentarer som "Omg jungler 0 ganks, noob jungler report"? ^^

     

     

    Indeed. Ganket bot isted, 2 ganger, men MF og Annie bestemte seg for å farme isteden begge gangene. Litt senere kommer det i chatten: "noob jungler, no ganks".... forstår ikke logikken jeg, kan ikke ta de 2v1 liksom?

  6. Var i den siste promomatchen min til silver, og hadde gode forhåpninger om å vinne den. Tapte jeg, ville jeg ryke ut av promos, men hvis jeg vant ville jeg gått opp i silver.

     

    Hva skjer? 1 afk og 4v5 hele matchen. Jaja tenkte jeg, kommer meg opp til promos igjen, og spilte en til. Hva skjer? 1 afk og 4v5 hele matchen.

     

    ...................................

  7. Våknet idag tidlig og fant fort ut at stemmen min ikke fungerte, så jeg tok meg fri fra skolen for å spare på stemmebåndene. Hadde influensa for 1-2 uker siden og fikk mye fravær da, så hvis det er dumt å gå på skolen uten stemme vil jeg jo få veldig mye fravær på en gang.

     

    Så hva synes dere? Burde jeg holde meg hjemme eller dra på skolen?

     

    Kan forresten hviske, men har lest at det ikke er lurt i og med at det irriterer stemmebåndene.

×
×
  • Opprett ny...