Jump to content

Bäcker

Medlemmer
 • Content Count

  1326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Bäcker

 1. For alle som vil se hvilke frekvensbånd som brukes: https://spectrummonitoring.com/frequencies.php?market=NOR
 2. Høres riktig ut. Hvis det var sånn, ville mange av ICE-kundene ha valgt Telia, og virkelig kjent farten.
 3. Det som er litt rart er at ICE roamer hos Telia i Norge, men ikke i Sverige. Der henger de på søplenettet til svenske Telenor, av alle ting.
 4. Der tror jeg at du har forklaringen. Telenor støtter 5G for denne mobilen, Telia gjør det ikke.
 5. 40 kr per måned? Det er økonomisk selvmord.
 6. Kan dere ta med som standard prosedyre at dere sjekker kompatibilitet med 5G og VoLTE, hos alle tre nettverk? Sjekker det med sim altså, ikke bare gjengir reklamematerialet.
 7. Tror dere misset poenget mitt. Jeg lurte på hvordan oppdateringen blir gjennomført.
 8. Jeg kjøpte en Nokia XR20 i oktober i fjor. Den gangen støttet ikke telefonen verken VoLTE eller 5G hos ICE, men dette kom på plass i løpet av noen måneder. Det er klart at det har skjedd en oppdatering, men hvordan? Er det en SW oppdatering, eller er det den mystiske appen "Tjenester fra operatøren", eller noe annet? Jeg spør fordi jeg håper og venter på at min Motorola G100 skal få 5G hos ICE.
 9. Jeg tror det kan ta litt tid før de får dreisen på 5G. Jeg får ikke særlig mye mer fart på 5G enn 4G. Det retter seg sikkert når de begynner å bruke 3600-båndet.
 10. Poenget mitt var at 5G-utbyggingen er i full gang... 800 MHz rekker lengre enn 2100 Mhz, men har lavere kapasitet.
 11. Jeg har hørt om folk som har slått ut på geigerteller etter at de har vært på sykehus, men jeg har aldri hørt om at pasienter avgir farlig stråling. Og, ja, du er like radioaktiv enten du er død eller levende.
 12. Jeg tipper at vi ganske snart vil se en full refarming av noen av frekvensbåndene fra 4G til 5G. 700-båndet er en klar kandidat.
 13. Alle tre sender på 700 MHz, men hvis du bruker Network Cell Info er det sjelden du ser at telefonen henger på 700 MHz. Men det BRUKES. De få gangene jeg ser sub 1000 MHz er inne på Kiwi Rælingen, og i områder med dårlig dekning, pluss rett etter at telefonen er slått på. Cf nedlink er 763, 773 og 783 MHz hos hhv Telenor, Telia og ICE.
 14. Sist jeg sjekka lightning-kabelen til Apple var det faktisk USB-C i den andre enden.
 15. Eller tilby en raskere versjon av Data Frihet. 25 megabit for 149,-. Men hva skal jeg med det?
 16. Da utfordrer jeg forumet: fortell hvorfor du savner TV2.
 17. Eller at du river og sliter i den. En glidelås er et presisjonsverktøy.
 18. Pluss litt 700 MHz hist og her...
 19. Hva hvis du setter Androiden på manuelt vlag av nettverk, da hopper den vel ikke frem og tilbake?
 20. Hver gang jeg skrur på telefonen, henger den et minutt eller så på Telia, før den hopper over til ICE. Selv i områder med topp ICE-dekning.
 21. Uansett, så gjelder vel Ohms lov fortsatt? Strømmen som leveres til enheten bestemmes av motstanden i ledning og enhet. Edit: hvis det er noen som er mer enn gjennomsnittlig interessert i ladestrøm, anbefaler jeg appen "Ampere". Den er bare tilgjengelig for Android. Den koster en tier eller to, men det unner jeg han/henne som har laget den.
×
×
 • Create New...